Gå til innhold

Høgmo må gå! | Sparket


Latias

Anbefalte innlegg

  • 4 uker senere...
Videoannonse
Annonse

De sier jo at Høgmo er fredet, så det spørs nok om skjer (enda).......

 

 

Har egentlig aldri hatt sansen for Høgmo heller jeg, men når sant skal sies, så er jeg ikke akkurat imponert av en del av de spillerene han leder heller, her er det noen flaue prestasjoner som ikke er verdig når en har flagget på brystet.

 

Det her er det ikke mange trenere hadde hatt noe å bygge et landslag videre på heller etter min mening........

Lenke til kommentar

Dette er hentet fra noe jeg skrev i et annet forum.

 

Det er en stund siden jeg orket å se det norske landslaget spille, så i dag er det nærmeste jeg kommer kampen mot Asebajdsjan at jeg registrerer at vi tapte med 1 mål nede i "sentralasia".

 

Jeg ser og så at VG er ute etter Høgmo sin skalp og ønsker et skifte når det gjelder landslagstrener. Jeg kan forsåvidt støtte det ut i fra det laget synes å ha vist av prestasjoner over lenger tid, men samtidig så tenker jeg "hva er vitsen med et skifte?".

Vil et skifte medføre nye tanker? Vil et skifte medføre en klar retningsendring i Norsk landslagsfotball? Mitt svar er at jeg tviler på det, så da er igjen spørsmålet om det er noen grunn til et skifte?

 

Skal norsk landslagsfotball endre seg så må vi bort i fra "Gutteklubben Grei", men Nils Johan Semb i spissen. Det som har skjedd de siste årene er at det rekrutteres internt i det samme fotballmiljøet til omtrent alle posisjoner rundt landslaget (landslagene) og selv om navnet på landslagssjefen kanskje endres, så forblir filosofien den samme.

 

Så JA, Høgmo må skiftes ut, men kanskje man bør starte på toppen og kreve Nils Johan Semb sin avgang først!!!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Roser er røde

Fiolet er blå

Harambe burde vært her

Mens Høgmo må gå

 

Nå må noe skje. Ærlig talt, la oss få spillere og en trener(!) som faktisk bryr seg om de er utpå banen. Jeg gleder meg til å høre Høgmo bygge ned forventningene før San Marino-kampen. Vi må ikke glemme at de har mye fart, er direkte i stilen og er et ungt lag som vil vinne. Dessuten har vi mange spillere som er uten kamptrening, men som likevel blir tatt ut. Vi må bare spille vårt spill og ta en kamp av gangen. For du vet som vi sier oppe i nord, når måsen lander på naustet da kommer nisa opp etter luft, og det beskriver egentlig veldig godt vårt spill i forrige kamp, og som med en sprettball så går det opp og ned også i fotb...

 

*Høgmo kroppstakles av Per Fuggeli som vil ha seg frabedt at noen tar over rollen hans om riks-floskelkanon*

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...