Jump to content

Letterboxd

Medlemmer
 • Content Count

  153
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

41 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har studert ett år i ett fag på universitet. Men jeg vil studere i et annet fag som har høyere krav. Er da den eneste løsningen å ta opp videregående fag? Eller får man ekstra poeng siden man har tatt universitetsfag?
 2. Er det noen av dere som vet om briller bruker være på salg i Januar? Det er black friday salg nå, men jeg må egentlig vente litt til januar, etter time med øyelege. Brilleland og specsavers har salg for dere som trenger det
 3. Forstår ikke problemet med å være høy kvinne. Nordmenn er jo 180 cm og noen ganger høyere, så tror ikke du trenger å tenkte på det som problem. Hvorfor har norske menn blitt 10 centimeter lengre siden 1900? (lommelegen.no) Tror ikke noen trenger å bekymre seg så mye for det
 4. Tusen takk for denne detaljerte kommentaren, men det hjelper meg jo ikke når folk bruker order Fascist så forskjellig. Uansett er jeg jo såkalt authoritarian, og vet ikke hvordan jeg skal slutte å bli det. Jeg klarer IKKE å forandre mitt eget syn
 5. Det er noe som heter "Filosofisk rådgivning" som ser ut som det er filosofisk therapi. Noen av dere som har erfaring? Jeg sliter med eksistensielle problemer som ikke kan hjelpes med normal terapi.
 6. Den logikken fungerer jo ikke? Alle kriminelle vil jo ha tilgivelse eller bli slipt fri. Jeg forstår ikke hva du mener.
 7. Men du meg? Du sier "han" så litt usikker
 8. Å inrømme til klassekamerater og professorer at man er Fascist? Tror ikke det er noe lurt i hele tatt
 9. Skal klage gjennom noe som heter pasient og bruker ombudet.
 10. Ble akkurat avvist av henvinsning til DPS psykolog. Men hva tror dere en psykolog sier hvis man inrømmer man er fascist? Jeg tror ikke det er noe mening å si det, og kan bare få hjelp med noen som kan disktuere filosofi og politikk. Men dette finnes ikke
 11. Rehabilitering er greit for meg hvis det er doping og slikt. Men man skal ikke få en sjangse til å måtte læres at voldtekt er feil eller seksuell trakassering er feil.
 12. Er imot rehabilitering, ytringsfrihet og moral/kulturrelativisme. Vil støtte coup'detat i andre land, støtte progressive dikatorer som shah of iran etc.
 13. Jeg ble nylig avvist etter henvisning sendt til DPS. Jeg mener grunnen jeg er avvist er at de ser på min tidligere historie hos psykologer, der problemet mitt BARE var sosial angst...nå har jeg sykelig angst, men DPSen ignorerer dette og ser BARE på tidligere historie, som ikke stemmer nå. Nå er det NYE problemer. Hvordan kommer jeg meg ut av denne catch 22? Får ikke psykolog fordi avvist, avvist fordi de bruker feil info om mine psykologiske problemer. Fastlege kunne ikke hjelpe.
 14. Hvis du mener jeg ikke er fascist, som vi snakke om tidligere i tråden, men jeg vil ikke ha rehabilitering og utdanning for kriminelle, mener du fortsatt at jeg ikke bør kalle meg fascist?
×
×
 • Create New...