Gå til innhold

Letterboxd

Medlemmer
  • Innlegg

    250
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Letterboxd sine prestasjoner

75

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei. Jeg trenger noe for å holde meg gående. Psykolog hjelper ikke. Så jeg lurte på hvilken av disse alternativene ovenfor er minst skadelig på lang sikt, men sløver ned hjernen slik at man ikke trenger å tenke på at man eksisterer. Jeg kjører ikke bil og har ikke ansvar for barn eller andre mennesker. Så jeg kommer til å bruke disse uten å være noen fare for andre. Moderator, vær så snill å ikke fjern denne versjonen av tråden. Skader ingen, bare spør om hjelp. Takk.
  2. Er litt redd for at senga skal falle ned. Vet ikke helt om dette er beste svar eller ikke... Prøver å finne en wedge madrass som går gradvis oppover, men utsolgt over alt
  3. Jeg har refluks/halsbrann, og man skal helst reise sengen med 20 centimeter med klosser. Men dessverre er ikke føttene på min seng fire normale føtter i hjørnene, men mer som en planke. Se bilde. Noen som vet hvor jeg kan få tak i klosser som passer med slike føtter, ikke bare normale hjørneføtter? Takk. Får ikke sove grunnet refluksen.
  4. Jeg måtte sende brev i posten. Du finner et skjema som du skriver ut og sender det til dem i posten. Så fikk jeg en tykk konvolutt tilbake med min pasienthistorie
  5. Er det vits å klage på Politiet eller kommer det ikke til å skje noe? Jeg vil sende inn klage at Politiet ikke tar seriøst en sak der jeg har ringt inn 3-4 ganger om det som er vold i hjemmet med et ektepar. Disse personene er ikke mine slektninger eller kjente, de er fremmede. De er utenlandske, bor i Norsk studentby. Kan en klage realistisk gjøre at noe skjer? Kan det tvinge en annen gren av Politet til å ta en titt? Tusen takk.
  6. Så det blir bare basert på hvor mange prosent jeg er enig med partiene? Hva hvis et parti er 75% enig med meg, men jeg liker fortsatt ikke partiet nok?
  7. Hvordan skal jeg da stemme? A lage parti selv er meningsløst. I den moderne verden kommer ikke nye partier og ideologier til å vinne. Tidligere i historien skjedde dette bare under krig, revolusjon, etc.
  8. Hei. Jeg passer ikke inn med noen av partiene i Norge, men vil gjerne ha hjelp til å finne et ord på denne ideologien: - Økonomisk veldig venstre eller sosialist - En global verdenstat, ingen nasjoner (i fremtiden) - Vil ha strengere straffer i Norge, mindre rehabilitering. Altså jeg er imot Norges rehabiliterings system - Abort kan gjøres når som helst før fødsel - Ikke støtte land som ikke har noenlunde homofile og kvinnerettigheter. F.eks vi støtter Israel mot naboland - Sterkt militær og forsvar som kan delta i krig mot Russland hvis nødvendig. Ikke være nøytral. Venstre partier passer ikke for meg fordi de er for naiv når det kommer til straffer og kriminelle, men høyre partier er jeg uenig med økonomisk. (moderator, flytt til rett forum hvis dette ikke passer)
  9. Kan du forklare hva du mener? Jeg gjør alle dagligdagse ting selv, ikke noe problemet med det. Forstår ikke helt hva du mener
  10. Noen av dere som har prøvd dialektisk terapi eller psykodynamisk terapi? Føler kognitiv ikke fungerer
  11. Jeg er en person som sliter med at jeg er for sensitiv og har katastrofetenking. Hvis jeg hører noen rope om natten tenker hjern det er voldtekt eller noen som trenger hjelp, jeg håndterer ikke lese nyheter om urettferdighet i verden. Har nesten nervøst sammenbrudd de gangene jeg har måtte ringe politiet, hjertet banker, etc. Jeg vil lære mental ressilience, å tåle stress og vanskeligheter. Hvilken type terapi anbefale dere som har gått til psykolog? Har hat litt negativ erfaring av kognitiv terapi, men er det verdt å fortsette med det? Noen erfaringer med andre typer? Dialektisk, psykodynamisk, andre? Takk
  12. Bli man låst fast hvis man er rolig og stille, men inrømmer til legen at man vil dø? Jeg vil ikke få hjelp hvis man blir lenket fast og ikke får låse rommet og ikke får gå når man vil.
  13. Takk for alle svar. Uansett virker det som psykatrisk ikke kan hjelpe meg. Jeg tror det er best å snu seg vekk fra verden og ikke delta
  14. Tror ikke jeg har rett til second opinion siden statsforvalter er høyeste klagehold. Har sikkert vært gjennom det som regnes som second opinion. Men skal spørre fastlegen igjen.
  15. Hadde time med legne i går. Fastlegen kan ikke hjelpe fordi jeg har allerede blitt avvist av DPS grunnet tidligere diagnose. Klaget til statsforvalter om at diagnosen var feil, fikk ikke medhold. Det betyr at det er permanent og man ikke kan gjøre noe.
×
×
  • Opprett ny...