Jump to content

Erlend R B

Medlemmer
 • Content Count

  221
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

106 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Å ta en fagutdannelse som betongarbeider tar nok 3-4 år med teori og praksis. Mvh
 2. Med tanke på at du vil starte eget firma, så ville jeg valgt betongarbeider. Pga det er mye småjobber å få tak i, som gjør det lettere å komme igang med eget foretak. Du bør ta ferdig fagutdannelsen som nok tar litt lengre tid en 2 år, Det å kunne reklamere for deg selv som fagmann vinner du mye på. Lykke til.
 3. Takk for info den passet bra nå takk, på søndag skal det være et møte angående turen så all informaslon mottas med takk. Har hørt rykter om en kan leie båt og komme ut å se ( Fotografere ) fuglelivet. Nå har jeg ikke oversikten på hvor vi skal i Ecuador men tur til kysten skal vi en og det blir noe innenlands med fly. så litt rundt forbi kommer vi :-). Når det gjelder kamera så har jeg landet på 7D, av valgets kvaler av hva utstyr en skal ta med ( for å ikke ta med hele pakken ) så blir det 70-200 til fotball og 17-55 til hverdags når en går rundt og surrer :-) PS, turen går fra 12-23 april for da håpe det blir litt fint vær...
 4. Hadde vært interessant å høre hva du ender med å gjøre. Etter en del fram og tilbake så har jeg endt opp med å slå ifra meg en oppgradering inntil videre. Tanken var å kunne ha et kamera og et system og noen nye objekter med på tur. Rundt påsketider skal vi på en 12 dagers tur til Ecuador sammen med 8-9 gutter og foreldre i regi av( fotball uten grenser ). Selv om R ikke er noe sportskamera så har eg behov for at det har et brukbart fokus-system til sport. Tviler ikke på at det er et bra kamera som tar nydelige bilder. Men nå vil nok 7D være et bedre valg for meg. Kanskje skjer det noe ved neste korsvei.
 5. Takk for svar. Min tanke er vel kanskje at det er søkeren som er hemskoen, for å kunne henge med i nåtid. speilrefleksen har nok fordel der, men for at den skal fungere bra, men så er den kanskje mer avhengig av stor søker og mer lys for å kunne funger godt. For se hva jeg ender opp med, blir det noe så skal jeg holde tråden oppdatert
 6. Hei, noen som har en formening eller erfaring om hvordan EOS R fungerer til sport sammenlignet med 7D mark II. Jeg tenker ikke på bilder pr sek, mere på fokushastighet, følgefokus og nøyaktighet, Tanken på å kunne slå sammen tre systemer i ett RF, EF og EF-S frister. Med tanken på å kunne selge unna Sony A7og 7D, samtidig beholde Canon objektivene som jeg har mest av, for å kunne få alt på et hus ville hvert et pluss .
 7. Uten at det på noen måte er ment å være nedlatende, hva legger du i et skikkeligt proffhus ? Jeg tenker det kan være hastighet, bilder pr sek. værbestandig ! stor buffer !
 8. Ingen tvil om at det høres spennende ut. Vekten ser fin, rett under halvkiloen med batteri og størrelsen ligger rett over Sony a7, som jeg synes blir litt liten med mange små knapper. Persoligt så synes jeg Canon er mer brukervennligheten en Sony, men det er bare meg . Nautica, ser du skriver at denne nye R lanserer den 14 i denne mnd, betyr det at vi får den i butikken denne mnd. Kunne hvert kjekt å fått sett på det siden jeg skal en tur til Søramerika rundt påsketider, kunne hvert fristende med et nytt kamera på turen .
 9. Det nok bare jeg som er unødvendig skeptisk til adapter, da jeg har dårlig erfaring med adapter fra Sony til EF optikk. Manuel fokus fungerte bra, autofokusen var totalt ubrukelig ( jeg er glad i auto fokus ) ,har jo tatt noen bilder på manuel fokus og. Adapteren som jeg har brukt er en Metabones III EF-E mount. Nå har nok adapteren blitt veldig mye bedre siden jeg kjøpte den i 2015 ( tror jeg det var ). Sagen er vel at jeg er litt skeptisk til å bytte system, der jeg må bruk adapter på optikken min. Nå bør en vel tro at Canon har kontroll på det, det er tross alt dem som leverer begge systemene EF og RF.
 10. Hvordan er R med tanke på objektivfatning, kan en bruke EF objektiver uten å måtte bruke adapter. For min del ville det vært mye mer interessant med et R kamera hvis jeg ikke trengte å bruke adapter eller å bytte objektiv parken. Det er tros alt noen ganske heftige priser på disse RF objektivene ...
 11. Det kan bli spennende å se hva som kommer for oss som liker Canon. Jeg har i dag en 7D mark II, dei siste måndene har jeg gått å telt på knappene om jeg skulle investere i en 6D eller 5D, klarte aldri å besteme meg. Nå som det er kommet noen rykter om en ny 7D/80D, samtidig som det kan og være interessant med speilløst. Så velger jeg å sitte på gjerde litt for å se hva som kommer ut over året.
 12. Fint å se at du holder ut her Nautica . Du har mye bra å by på. Setter pris på disse oppdaterings-innleggene dine fra Canon, takk.
×
×
 • Create New...