Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvor lenge kan man date 4 jenter samtidig


Anbefalte innlegg

Jeg dater for tiden fire damer som jeg liker, og de liker meg.
 
Jeg kan bare begynne med å si at jeg ønsker et forhold. Men jeg må jo bestemme meg for hvilken av disse damene jeg passer best sammen med før jeg avslutter det med de tre andre.
 
Datingen foregår ved at jeg snakker mye med alle fire på snapchat/messenger osv, og går på tur og tar en kaffe/øl innimellom. Jeg har hatt sex med to av de tidligere, men det er en stund siden. Så akkurat nå har jeg ikke sex med noen av de, men spørs jo hvor lenge jeg kan kan fortsette med det uten at de begynner å lure på hvorfor.
 
Så spørsmålet er, hvor lenge kan jeg holde på sånn uten å være drittsekk? Og har dere noen andre tips for hvordan man tar et sånt valg? Erfaringer?

Anonymous poster hash: e67e1...9ed



Anonymous poster hash: e67e1...9ed
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

et triks er å ikke lanlegge 4 kvelder på rad, det er slitsomt og du kommer sannsynlig vis til å avlyse den siste evt de to siste... jeg i alle fall går alltid lei etter 3 dater 3 dager på rad f.eks... 

 

Del opp slik at du har en dag pause mellom hver "date night".... det gir deg litt rom for bytte av dager som også forekommer. 

 

 

Du spør hvor lenge, det finner du nå ut selv... ei av dem vil du jo like best og da blir vel de andre uinteressante blir dem ikke? jeg går sjeldent på mer enn 2 dater med noen med mindre jeg er genuint interessert. 

Endret av Henrik2k
Lenke til kommentar

Gjør som karen her, han kan sine saker. ;)

 

 

A man wanted to get married. He was having trouble choosing among three likely candidates.

He gives each woman a present of $5,000 and watches to see what they do with the money.

The first does a total make over. She goes to a fancy beauty salon gets her hair done, new make up and buys several new outfits and dresses up very nicely for the man. She tells him that she has done this to be more attractive for him because she loves him so much.

 

The man was impressed.

 

The second goes shopping to buy the man gifts. She gets him a new set of golf clubs, some new gizmos for his computer, and some expensive clothes. As she presents these gifts, she tells him that she has spent all the money on him because she loves him so much.

 

Again, the man is impressed.

 

The third invests the money in the stock market. She earns several times the $5,000. She gives him back his $5000 and reinvests the remainder in a joint account. She tells him that she wants to save for their future because she loves him so much.

 

Obviously, the man was impressed.

 

The man thought for a long time about what each woman had done with the money he'd given her.

 

Hvem valgte han tru?

 

 

Then, he married the one with the biggest boobs.

Men are like that, you know.

 

 

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Jo flere du holder på med jo vanskeligere er det som regel å bestemme seg, og jo lengre går det helt til hele opplegget gjerne rakner, og du sitter igjen med svarteper. Er jo forståelig at du ønsker å vite hva man går til for å finne det som har potensial for begge, men dette finner man som regel kun ut et godt stykke inn i forholdet, så det har begrenset verdi å holde på sånn for valget sin del. Synes det var vanskelig nok med to. Blir jo helt paralysert i knollen av dette.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Så spørsmålet er, hvor lenge kan jeg holde på sånn uten å være drittsekk? Og har dere noen andre tips for hvordan man tar et sånt valg? Erfaringer?

 

Det norske kulturen består av utroskap, og det er helt normal. Det forekommer mer utroskap i Norge, i forhold til muslimske land. 

Bytt ut ordet drittsekk med å være vanlig etnisk norsk person.

Lenke til kommentar

Du burde droppe de andre datene med en gang du har sex med en av de. Hvis jeg hadde datet flere samtidig, så har jeg aldri ville hatt sex med noen av de før jeg har bestemt meg for èn. Altså hadde jeg avvist en og en etterhvert som jeg fant ut at vi ikke passet sammen, til bare en var igjen. Trenger nok ikke mer enn èn - tre dates for å finne ut av det. Jakten på kjærligheten style :love: Selv hadde jeg aldri orket å date flere på en gang. Stressende. 

 

Jeg hadde ikke holdt på med flere så lenge som mulig, bare for å være kul. Det er drittsekkoppførsel å ha sex med flere samtidig uten å ha avklart med de andre at du faktisk dater flere og har sex. Tenk om en av de har en sykdom som du smitter de andre med? :sick: Eller tenk om noen av de tror dere er eksklusive og blir kjempe såret når de finner det ut. Sannheten er alltid vanskelig å holde skjult.

Endret av Hannah00
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Jeg må si meg enig med de 2 lenger oppe. Du mener kanskje ikke å være en drittsekk, men jeg syns det heller mot det når du dater 4 jenter samtidig.

 

Det kan bare bli én av dem, og jeg vil anta alle 4 dater deg fordi de liker deg veldig godt. Sånn som jeg ser det, gir du dermed 3 av dem falske forhåpninger og vil kanskje såre dem veldig når du omsider tar et valg. Jeg vil anta at det potensielt blir verre jo lengre du holder det gående.

 

Dette er bare mine tanker om saken. Nå vet jeg heller ikke hvordan ståa er nå, siden du opprettet tråden over en måned tilbake, men jeg syns det går for langt med å holde på med flere samtidig hvis det har gått forbi det stadiet hvor du allerede har vært på flere dater med alle 4.

Endret av Major Kloss
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...