Jump to content

darkness|

Medlemmer
  • Content Count

    10623
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by darkness|

  1. Beklager kort svar til alt du hadde på hjertet. Det er mange forskjellige proteinpulver, så hvis du har prøvd kun ett merke, så kan det godt være du vil like et annet. Bodylab sitt wheypulver smaker godt i både vanilje og sjokolade, synes jeg.
  2. Over til noe helt annet. Er det mange som har holdt treningen i gang gjennom koronaperioden? Nå nærmer det seg jo et år fra første lockdown og innføring av masse nye smittevernsregler. Jeg har trent jevnt og trutt når det har vært mulig. De gangene sentrene har måtte holde stengt så jeg fått låne utstyr med meg hjem (stang, vektskiver, manualer, benk osv). Har vært nazi på bruk av håndvask, sprit, munnbind, møtt lite folk, holdt barna hjemme ved hvert minste lille host. Likevel har vi vært utrolig mye syk hele året. Jeg har følt meg tungpustet og lurt på om jeg har hatt korona. Hver gang jeg har presset meg litt på trening så har jeg fått vondt i halsen og hovne lymfekjertler på halsen. Har faktisk tatt koronatest hele 7 (!) ganger i frykt for å smitte andre. Har tenkt at immunforsvaret mitt er helt på tur. Så slo det meg at jeg har vasket og vasket på utstyr på treningen. Hver skive, hver stang noen ganger opp til 20 plater på én økt. Spray med klorblanding som pustes inn. Frykter for at det er lungene mine som rett og slett er irritert, og håper ikke jeg har påført meg selv noe varig skade.
  3. Jeg synes det smaker godt og drikker det i stedet for annen drikke? Jeg drikker ikke kaffe, så når andre drikker kaffe så drikker jeg brus. Drikker ikke øl eller vin, så da tar jeg heller meg et glass brus.
  4. Denne blir litt for enkel. Det er som å si at dødsårsaken til alle mennesker er for mye oksygen fordi alle pustet før de døde. Jeg kjenner mange som drikker lettbrus, og de er ikke innenfor den kategorien du beskriver. Jeg drikker også kun cola zero selv (type frokost, lunsj, middag og kvelds) og er ikke overvektig.
×
×
  • Create New...