Jump to content

Sir-Allistair

Medlemmer
 • Content Count

  2634
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1215 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Velger lett digital utgave hvis den er stillegående. Begynner å bli lite vits med diskdrev.
 2. Virkelig sexy sammenlignet med den firkanten som er Xbox series X!
 3. Ghostwired: Tokyo virka veldig lovende, om enn noe sært.
 4. Må si jeg lo høyt når GTA5 åpna hele showet. Makan til melking av et spill!
 5. Ps5 konsollen var sykt sexy, spesielt sammenlignet med Xbox series x. Litt usikker på om jeg skal gå for digital utgaven eller ikke da. 🤔
 6. Nier var virkelig en uslipt diamant. Gleder meg til en mer polert opplevelse. Kjøper det gjerne på nytt, iom at den største svakheten ved spillet var grafikken.
 7. Kudos for anmeldelse uten karakter! Da må man faktisk lese gjennom for å vite hva vurderingen var. Og bra tekst forresten!
 8. Jeg vet at dette er en klisje, men: Du kan ikke kontrollere hva andre gjør, men bare hvordan du forholder deg til det. Og siden du lagde et innlegg her så har du håp om å få andre opplevelser. Livet er usikkert og uforutsigbart i all sin prakt. Der gjelder å nyte det som nytes kan. Men jo lenger du sitter med disse tankene og nærmest bestemmer deg for hva som befinner seg i din framtid, så går tiden og livet ditt uten at du lever det.
 9. Hva er det med deg som gjør at alle sviker deg da? For hvis alle gjør det, så er det vel utvilsomt hos deg det ligger? Er det slik at folk som kommer tett på deg får en eller annen slags ubevisst lyst til å gjøre deg vondt? Har du hørt om selvoppfyllende profeti? Du kan ha store problemer med å stole på folk, men å påstå at "alle" er utro blir veldig veldig feil. Ikke engang de fleste er det.
 10. Når du sier at du prøvde så godt du kunne i begge forholdene å unngå utroskap så kommer et gigantisk rødt flagg opp med en gang. Det er ikke slik at du på noen som helst måte skal unngå at den andre parten er utro. Du kan unngå å selv være utro, men hvis du ikke kan stole mer på partneren enn at du må aktivt gjøre ting for at han ikke skal være være utro, da er det ikke noe forhold å bygge videre på uansett. Du har helt klart vært uheldig, og du vil helt klart treffe en som du faktisk kan stole på og slappe av med og bare nyte hverandre. Du er bare 25 år. Å tenke at du må være alene resten av livet er i overkant dramatisk.
 11. Å dømme noen basert på hudfarge er selvfølgelig feil uavhengig av hvilken hudfarge det er snakk om. Samtidig er det vanskelig å komme unna den skampletten som "den hvite mann" har fått på seg gjennom historien. Og nå som man vet og er enig om at rasisme er feil, så er det igrunn helt naturlig at pendelen svinger litt over på motsatt side en stund.
 12. Synes det er trist og idiotisk at alle enten skal passe inn på høyre eller venstre siden. Det blir for enkelt. Ta meg som et eksempel. Jeg synes reklamen var flåsete og banal på sitt beste. Jeg synes også at det er fullt forståelig at "hvit mann" har blitt et skjellsord når man ser på historien. Hvilken side passer jeg inn på?
 13. Vi får se. Men mest sannsynlig vil prisen på P40 Pro ligge et godt stykke under. Og mest sannsynlig vil den kunne matche S20 Ultra i specs. Jeg tenker at Samsung ikke bryr seg siden den billigste S20 er mye rimeligere, men det kan også bli et problem for de dersom Huawei sin ypperste telefon prismessig vil matche Samsung sin billigste modell og spec messig den dyreste..
 14. 15000kr lukter det litt fiasko av egentlig. Bare vent så kommer snart Huawei med en like bra telefon til rundt 10000kr. P40 Pro.
 15. Flere som har blitt hekta på Death Stranding? Jeg var litt skeptisk da det kom ut, men kjøpte det her om dagen på tilbud, og Wow! Hadde ikke forventet i nærheten av det jeg fikk. Virkelig et mesterverk fra Kojima.
×
×
 • Create New...