Jump to content

Sir-Allistair

Medlemmer
 • Content Count

  2640
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1223 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg er en av de som kjøpte Days Gone på tilbud, og ble positivt overrasket. Likte det veldig godt, men det kunne jeg jo ikke vite før jeg var godt igang med det.
 2. Så deilig at Nier endelig får den toppkarakteren det egentlig alltid fortjente. Det er et av de spillene som jeg aldri glemmer.
 3. Tipper det blir anmeldt nå som det kommer til konsoll? Virker uansett veldig kult.
 4. Man kan kjøpe ny SSD, men...! Kjedelig å gå inn i en splitter ny generasjon med nesten umiddelbar plassmangel.
 5. Men er det lurt å kjøpe spillet 19 november når det mest sannsynlig kommer en Next gen versjon i desember? Tror jeg venter på PS5 remaster heller
 6. Velger lett digital utgave hvis den er stillegående. Begynner å bli lite vits med diskdrev.
 7. Virkelig sexy sammenlignet med den firkanten som er Xbox series X!
 8. Ghostwired: Tokyo virka veldig lovende, om enn noe sært.
 9. Må si jeg lo høyt når GTA5 åpna hele showet. Makan til melking av et spill!
 10. Ps5 konsollen var sykt sexy, spesielt sammenlignet med Xbox series x. Litt usikker på om jeg skal gå for digital utgaven eller ikke da. ?
 11. Nier var virkelig en uslipt diamant. Gleder meg til en mer polert opplevelse. Kjøper det gjerne på nytt, iom at den største svakheten ved spillet var grafikken.
 12. Kudos for anmeldelse uten karakter! Da må man faktisk lese gjennom for å vite hva vurderingen var. Og bra tekst forresten!
 13. Jeg vet at dette er en klisje, men: Du kan ikke kontrollere hva andre gjør, men bare hvordan du forholder deg til det. Og siden du lagde et innlegg her så har du håp om å få andre opplevelser. Livet er usikkert og uforutsigbart i all sin prakt. Der gjelder å nyte det som nytes kan. Men jo lenger du sitter med disse tankene og nærmest bestemmer deg for hva som befinner seg i din framtid, så går tiden og livet ditt uten at du lever det.
 14. Hva er det med deg som gjør at alle sviker deg da? For hvis alle gjør det, så er det vel utvilsomt hos deg det ligger? Er det slik at folk som kommer tett på deg får en eller annen slags ubevisst lyst til å gjøre deg vondt? Har du hørt om selvoppfyllende profeti? Du kan ha store problemer med å stole på folk, men å påstå at "alle" er utro blir veldig veldig feil. Ikke engang de fleste er det.
×
×
 • Create New...