Jump to content

Sir-Allistair

Medlemmer
 • Content Count

  2615
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1188 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Må si gamespass er imponerende! Nå kom nettopp A plague tale: Innocence. Men var det ikke en eller annen uttalelse nylig om at det spillet ikke skulle komme på gamespass? 🤔 Men uansett; Xbox One til 999kr på black friday med 3 mnd ultimate gamepass var virkelig mye for pengene!
 2. PS5 blir bakoverkompatibel med PS4 spill. Kanskje det til og med både ser ut og kjører bedre på PS5. Edit: Dette skulle egentlig være svar til Olaf.
 3. barezell: Ganske tullete å tro at neste generasjon konsoller ikke skulle være et betydelig sprang fremover på grafikk, AI osv etter at de siste 7-8 generasjonene med konsoller har vært nettopp det. Hvorfor plutselig nå la vær å poengtere nettopp det med en håndfull spill som er skreddersydd for nyeste generasjon?
 4. Når PS5 får eksklusive spill ved lansering som ikke kommer til PS4 av åpenbare grunner, vil det virke enda mer meningsløst med en ny Xbox uten den slike spill. Og ja, de fleste spill vil komme på både nyeste og forrige gen, men det blir utvilsomt et savn å ikke ha et eneste eksklusivt Xbox XS spill ved lansering.
 5. Siden spillene på Xbox SX må kunne kjøres på Xbox One også, så er det null sjans for at de kan måle seg med spill som kun er utviklet for PS5.
 6. En ting er hvertfall sikkert. PS5 eklusive spill vil bli helt sykt mye bedre enn Xbox Series X spill. Og det er dumt all den tid PS4 har et så voldsomt overtak på Xbox One. Det overtaket vil bare fortsette, og skikkelig konkurranse vil ikke skje. Har selv både Xbox One og PS4, og spillutvalget på førstnevnte er utrolig stusselig sammenligna med PS4.
 7. Er det flere enn meg som enda ikke har fått Android 10 beta versjonen? Uansett ikke lenge til den er ute av beta nå da.
 8. Da lurer jeg på hvor mye dårlige multiplattformspill vil se ut på Xbox sx kontra ps5. Eller vil utviklerne holde seg på last gen nivå pga dette? Det vil i så fall være svært negativt.
 9. At tabuet rundt selvmord blir mindre, er viktig selv om det ikke bidrar til at færre gjør det. Det er viktig for de etterlatte. Mye av det handler også om at selvmord er et valg som endel mennesker tar. Man kan være uenig i det valget, men det er og blir et valg for noen mennesker. Utover å tilby hjelp så kan man ikke tvinge et voksent menneske til å leve.
 10. Har veldig gode minner fra Uncharted spillene, spesielt det andre. Har ikke vært interessert nok til å kjøpe de på nytt til PS4, så de er veldig velkomne for min del. Kan og tenke meg Telltale sitt Batman spill.
 11. Wow! Hadde ikke forventet Kingdom Hearts på lista over Største skuffelser etter at det fikk 9/10 i anmeldelsen. Viser vel bare hvor forskjellig man kan oppleve det. Tenker jeg skal kjøpe Death Stranding snart. Virker veldig interessant.
 12. God jul! 😊 Ser frem til å se hva dere mener er de beste spillene fra i år.
 13. Jeg spurte like greit Huawei sin kundeservice i hicare appen, og fikk svar etter 10 minutter. De sa at den oppdateringen som er sendt ut er en beta av den endelige versjonen som skal komme i februar. Og at den blir sendt ut i batches, så derfor ikke alle får den samtidig.
 14. Takk for tips, men det funka ikke. Når jeg starta HiCare appen så sto det "Ny versjon kommer snart" før jeg kom inn på selve appen, så kanskje den kommer etterhvert. Edit: Det er også en infomelding i HiCare appen over hvilke modeller som kan oppdateres til Emui 10, men Mate 20 Pro er ikke på lista.
×
×
 • Create New...