Jump to content

Christian Thork

Medlemmer
 • Content Count

  10412
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Christian Thork last won the day on December 29 2015

Christian Thork had the most liked content!

Community Reputation

1843 :)

About Christian Thork

 • Birthday 10/15/1999

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

77927 profile views
 1. Kjører 5,2 på 1,37V elns. All-core på alt. Fungert fint siden jeg fikk maskinen. 4,9 ghz på cache.
 2. EK D5 u/PWM. Hva kan man ta for noe slik? Er res combo.
 3. Har fått et sinnsykt irriterende problem med PCen. Kommer ikke inn i BIOS, sist jeg kom inn måtte jeg ut med batteriet i HK. Ethernet kommer ikke på før maskinen er blitt restartet en gang. Bruker nå trådløs WIFI da der jeg flytta ikke har ethernet, og det funker fint. Fikk opp GPU led på et 980 kort jeg låner (og 970 før det), fikser seg ved å putte DP kabelen inn i HK, så GPU. Kødder jeg med å bytte på USBen bak I/O, så kan det kødde seg. Z490 Strix-F Oppdatert BIOS til ingen nytte. Har dere noen tips?
 4. Altså, som jeg skrev, så donerer jeg gjerne et HK/CPU til deg. Er jo DDR3 for deg også, så skal ikke stå noe på det.
 5. Socket? Muligens jeg har et HK jeg gjerne donerer. Har et Z87 m Pentium overklokkbar CPU. En 4670K med et MSI Mpower HK også muligens, må boote det opp å teste evt.
 6. Om du har utelukket PSU, så vil jeg fort si det er hovedkortet, etter erfaring iallefall.
 7. Er en 420 jeg vet om iallefall. Er brukt 200mm vifter på de. Har liksom satt opp både en tynn 360, XTX360 og MO-RA til kun en 10900K. Blir fort aaaltfor overkill.
 8. Kjenner en som kanskje skal kvitte seg med en MO-RA;-)
 9. Om noen her skulle kvitte seg med en viss nisjeblokk til direct die, skrik ut! Nå klør det i fingrene etter å bygge om maskinen.^
 10. Pr idag har jeg ikke råd til å prioritere folding, ei hatt siste par årene. Er elektrolærling som flytta ut før læretid, og fortsatt ikke ferdig utdanna.. Så er ikke samme omstendigheter som da jeg hadde mulighet til å ha noen kort hjemme på når jeg gikk VGS og brant mer for data generelt.
 11. Tusen takk for svar! Var så heldig at en kollega hadde et 980 jeg kunne låne, så får jeg klart å spilt litt med reduserte innstillinger^
 12. Noen her som sitter på litt eldre skjermkort til salgs? Står per idag uten skjermkort, men trenger noe bare for å få bilde omtrent:-D
 13. Det som gjør meg mest forbannet er at båter har avgiftsfri diesel, men vi fortsatt betaler full pris for bensinen ved marinaer etc.
 14. Sørg for du får godt feste i hver stender. Ferdig. Ikke noe mer å stresse over utover det. Hengt opp litt an hvert via jobb hvor jeg har gjort det samme selv flere ganger.
 15. De er ikke fastgrodd, men sitter nok godt. Ville trodde det å bruke greit med varme burde kunne få ting ut greit. Varme og WD40 på funker på påhengsmotorer som har gått i saltvann i ørten år. Vil tro at på en bil så vil det være en langt lettere affære.
×
×
 • Create New...