Jump to content

Visum

Medlemmer
 • Content Count

  2627
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Visum last won the day on August 12 2018

Visum had the most liked content!

Community Reputation

1461 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. I arbeidslivet trenger du hverken matematikken og fysikk når det gjelder IT. Desto mindre du jobber spesifikke retninger innen finans sektor etc. da trenger du matematikken.
 2. Kunne du tenke deg privat skoler?
 3. Jeg har ikke sagt at mangfold er viktigste. Les igjen innleggene mine! Nå gidder jeg ikke å diskutere folk som kverulerer. Mangfold betyr ikke hudfarge, det kan bety folk med nedsatt funksjonsevne, kvinner, etnisitet, religion etc...
 4. Jeg er enig at 460k høres lavt ut. Men kjenner noen som tjener 490k i Vestfold med tilsvarende stilling. Det innebærer ikke noen form koding eller teknisk innsikt, men vedkommende har mastergrad innen IT. Han har 7års erfaring, og jobber ute på bygda (for å si det slik). Da er det vel kanskje ikke så dårlig lønn heller?
 5. Jeg har ikke sagt at man ikke skal ansette ikke-kvalifiserte kandidater. Men at det er viktig med mangfold. Hold deg saklig i denne diskusjonen er du snill.
 6. Det er viktigere med mangfold enn kompetanse. Siden ulike mennesker tenker ulikt, da gir mangfold en betydelig gevinst.
 7. La oss si at: 1500 i Oslo, er 1000 kroner i Kristiansand. Tror jeg treffer sånn nogelunde.
 8. Kjenner flere meget dyktig med 2-3 års erfaring som har 750.000, men det er avvik fra normalen.
 9. Det er skrikende etterspørsel etter dataingeniører!
 10. I dag sendes mesteparten av kontantstøtten til Øst-Europa, og det utgjør 70% av gjennomsnittlig månedslønn i Polen. Derfor bør den fjernes og heller gjøre det slik at barnehageplassen bør bli gratis.
 11. Jeg synes det er helt at de får 700.000 kroner i offentlig støtte. Det trenger vel ikke å lønne seg å jobbe. Det er langt viktigere at enhver person har en anstendig liv.
×
×
 • Create New...