Jump to content

Visum

Medlemmer
 • Content Count

  2648
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Visum last won the day on August 12 2018

Visum had the most liked content!

Community Reputation

1469 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Java sertifisering er vanskelig. Selvom de som har arbeidet med det en stund vil slite, og det er faktisk ment som en bekreftelse på at du kan det veldig godt!
 2. Det er flere som er venneløs. Spesielt i alderen 25-35 er det få som ønsker å bli kjent med andre. Siden de er ferdig med studiet og ønsker å etablere seg og har som regel en vennegjeng fra før. Jeg har veldig troen på at ordtaket "like barn leker best". Med dette mener jeg at du har ikke møtt den rette vennegjengen ennå. Prøv å bli med en organisasjon eller finn en idrett som du liker. Det er lettere å finne venner som har samme interesse som deg, da møtes dere for å gjøre noe felles.
 3. Norske statsborgere først, er helt greit!
 4. Semesteravgiften er det eneste du trenger å betale. NHH er offentlig skole.
 5. Nei, dette er IKKE ett problem. Dette er heller en fordel. Det som er viktig i IT-bransjen at du er at: - Kan de nyeste teknologiene (tekniske rammeverkene). - du har erfaring med moderne teknologi. Det er bedre kunne ett rammeverk og vise til arbeid som du har gjort i forhold til å ha gode karakter fra studiet. Det er faktisk MANGE som har en IT-utdannelse og som ikke kan programmere. Noe som er Alfa og mega hvis man skal jobbe i IT-bransjen med de gode lønningene det medfører. I disse tilfeller får ikke vedkommende jobb i det hele tatt, noen ganger kan man være heldig å bli ansatt. Oppsummert så tror jeg du har gode muligheter, hvis du skal jobbe med drifting av IT-systemer (deltidsjobben din), men utvikling kan bli mer krevende.
 6. Jeg vil tro poengsummene vil øke i år, da dere ikke har eksamen. 5,81 er litt for lavt, men man vet aldri. Det er lov å krysse fingrene og håpe på det beste!
 7. Godt oppsummert! Dette er nøyaktig virkeligheten. Studentene kjenner heller ikke til hvilke type stillinger som finnes for dem, bortsett fra de klassiske.
 8. Informatikk: Datafag med minimal matematikk og realfag. Dataingeniør: Datafag med matematikk og realfag. Programmering er en sentral "fagfelt" innenfor studiene informatikk og dataingeniør. De aller fleste studiene innenfor data og informatikk har programmering.
 9. Kjenner noen som er snart ferdig dette studiet og fått seg jobb allerede. De synes økonomibiten var godt tilpasset dagens arbeidsmarked!
×
×
 • Create New...