Jump to content

henrikwl

Moderatorer
 • Content Count

  5905
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5208 :)

About henrikwl

 • Birthday 06/01/1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vimpel kan du vel gjøre akkurat som du vil med. Flagg er vel som det nevnes kun ved bursdager eller ellers hvis det er signalisert fra øverste hold.
 2. Den som kommer inn i en rundkjøring har vikeplikt for alle som allerede er inne i den. Hverken mer eller mindre.
 3. Hvem som er først i rundkjøringen har alt å si, for man har vikeplikt for alle som er inne i rundkjøringen.
 4. Enig med alle som sier at rød bil har skylda. I mitt hode er det beste å anse en rundkjøring som en helt vanlig forkjørsvei, som går i sirkel. Akkurat som med alle andre forkjørsveier så har man vikeplikt før man kjører inn på den (inn i rundkjøringen), man har vikeplikt ved feltskifte og man må ligge i høyre felt (ytterste felt i rundkjøringen) før man svinger av forkjørsveien. Fordi mange rundkjøringer knapt er større enn en hundelort så kan det av og til være litt uoversiktlig å tenke sånn, men det er en vanesak. Se på rundkjøringer i andre land. De har langt større diameter og det er der så ekstremt tydelig at de er helt alminnelige forkjørsveier, som går i sirkel.
 5. Slik du legger det frem så sier du jo svart på hvitt at du gjør hva du vil og driter i hva en eventuell partner måtte mene. Det er selve definisjonen på å gi faen. Du har jo i hele tråden hevdet standhaftig at en hårsveis og utseendet ikke er viktig, og kjeftet på folk som synes det er det. Hvis ikke det er å prøve å bestemme hva andre skal synes er viktig, hva er det da?
 6. Nei, det er ikke å be om tillatelse. Det er rett og slett bare feil. Det er en mellomting mellom «jeg gir faen i dine meninger, jeg gjør som jeg vil» og «kan jeg være så snill å få lov». Det må da til og med du være enig i? Hvis jeg vil velge A og partner vil velge B, og dette her er omtrent like viktig for begge to, så må vi prate sammen og enten finne et kompromiss, eller så kan vi gi faen og gjøre hva vi vil begge to. I bare ett av disse tilfellene er det snakk om et sunt forhold. Det kan hende du gir faen i utseendet etter hvert, men det er ikke tilfellet for alle mennesker. Det er ikke du som bestemmer hva hver enkelt skal synes er viktig.
 7. Igjen: det er ikke snakk om å be om tillatelse. Hva er det med det å ta hensyn til meningene til noen man bryr seg om som er så vanskelig å forstå? Hvis jeg vet at min partner elsker at jeg har en viss frisyre, så vil jeg gjerne ha den frisyren for å glede min partner. Og hvis jeg da skulle få lyst på en ny frisyre så ville jeg ha tatt det opp med dem på forhånd. Ikke «for å be om tillatelse» men for å signalisere at «jeg bryr meg om deg og meningene dine, og vil derfor høre hva du synes om at jeg vurderer å gjøre dette sånn at jeg kan ta det med i vurderingen». Hvis jeg vet at noe betyr mye for partneren min og jeg velger å fullstendig ignorere dem på det så kan jeg jo like greit spytte dem i trynet. Hvis en avgjørelse er veldig viktig for meg så vil jo min partners mening ikke veie like tungt som hvis avgjørelsen ikke er viktig for meg. Og er den tilstrekkelig viktig for begge så får vi jo håpe at vi blir enige ellers så har man jo et problem. Dette her er jo helt vanlige forholdsgreier, er det ikke? Det er ikke sånn at ens partner bare er den som tilfeldigvis bor i samme bolig som en selv, og som en ser innimellom? Så er det jo selvsagt forskjell fra person til person hva man synes er viktig, men jeg tror at det å plassere attraksjon helt på bunnen av prioriteringslista nok ikke er det aller vanligste å gjøre.
 8. Dette kan jeg ikke tolke på noen annen måte enn at du driter i ting som er viktige for partneren din hvis ikke du også synes de er viktige. For min del så tenker jeg alltid over hva jeg gjør og avgjørelser jeg tar, om hva min partner vil synes om dem. Og hvis jeg skal ta en avgjørelse om noe som er viktig for dem så hensyntar jeg selvfølgelig dem, noe annet ville være helt nedsnødd.
 9. Startlån er det vel kommunen som gir, og dermed er det også kommunen som bestemmer hvem som skal få og ikke få og hva som er diverse krav. Det er vel noen hundre kommuner her i landet, så dette spørsmålet har noen hundre forskjellige svar. Det beste er jo å spørre kommunen som du bor i.
 10. Men det er jo ingenting av dette her denne tråden handler om. Det handler om mangel på kommunikasjon. Hvis du visste at din partner elsket skjegget ditt (gitt at du har skjegg), ville du da kunnet finne på å bare barbere det helt bort? Uten å tenke ett eneste sekund på hva din partner ville sagt? I så fall, hva er det som gjør at du så til de grader ser bort i fra din partners mening? Kan du skjønne at din partner da kunne følt at du ikke brydde deg om vedkommende?
 11. Det høres ikke ut som om problemet ditt er forholdet i det hele tatt, det er det at du ikke har noe solid bilde av hva din ideelle tilværelse er for noe. Du sier dere prater godt sammen, er bra kompatible og at sexen er bra. Hva er det du savner? Rent konkret, hva er det du ser at du ikke får nå, som du er overbevist om at du vil få hvis du gjør det slutt? «Jeg tror kanskje, muligens at det går an å ha det bedre» er en helt elendig rettesnor når du egentlig allerede har det veldig bra.
 12. Det beste er jo selvsagt å spørre ham, men hva sier kroppsspråket hans? Ser han ut til å trives med å hele tiden måtte overmanne deg? Blir han ivrig med når du «byr opp til dans»? Det er uansett veldig lurt å venne seg til å prate om disse tingene, spesielt nå man leker seg med maktforskyvning slik som dette. Det er fort gjort å tråkke over en grense ved et uhell, og i hvert fall hvis man ikke har snakket om hva grensene er for noe. Play safe!
 13. Men dette er jo ikke spøk. Skal noe være en spøk så må det jo i det minste kunne tolkes som å være morsomt. De sitter jo bare og slenger dritt. Det har alltid vært drittsekkoppførsel, det er bare det at nå er det synligere.
 14. Ahh… Ja, når du nevner det så har jeg kanskje sett den forklaringen et annet sted også. Selv ble jeg med på lasset da Gjensidige Bank ble kjøpt opp av Nordea og fikk navnet Nordea Direct. Regner med det bare er et spørsmål om tid der også da, før vi bare blir Nordea-kunder.
 15. Vet vi det? Eller antar vi det bare?
×
×
 • Create New...