Jump to content

henrikwl

Moderatorer
 • Content Count

  5408
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4734 :)

About henrikwl

 • Birthday 06/01/1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Som sagt kan Bank2 være verdt å sjekke ut. De har et produkt spesielt rettet mot folk i TS' situasjon, hvor man kan få et konsolideringslån til en rimeligere rente enn hva kredittkort typisk har. Hvis foreldre hjelper med pant i bolig kan man få det ned under 10% rente, og det er verdt å høre med dem om de også kan hjelpe uten pant i bolig.
 2. Det er ikke nødvendigvis bare tull, med mindre du selv er av oppfatningen at sex er noe ekkelt… 🤷🏼‍♂️ Igjen, jeg vet jo ikke hvordan han gikk fram her, men for mange er seksuell interesse en naturlig del av det å ha en interesse for et annet menneske.
 3. Det er ikke gitt at det er noen motsetning her da. Han kan både være interessert i deg og ha lyst til å ha sex med deg. Rimelig normalt det. Nå kjenner jeg jo ingen kontekst her da, men det er ikke veldig vanlig å gå fra "hyggelig fyr" til "pervy creep" sånn på en femøring – da handler det som regel om radikalt forskjellig syn på betydningen av sex. Det at du umiddelbart assosierer det at han uttrykket ønske om sex med deg til å bety at du "oser billig hore-energi" tyder på et noget negativt syn på sex og mennesker som liker sex. Det kan gjerne være greit å flagge tidlig at du ikke er interessert i sex før det har gått en stund, sånn at man får samstemt forventningene.
 4. Det kan hende at mannepuppene dine primært sett er løs hud og ikke fett. Da vil ingen mengde slanking kunne hjelpe, når huden ikke lenger trekker seg mer sammen så er en operasjon eneste mulighet. Når det gjelder å gå videre ned i vekt så er det jo å spise mindre som gjelder. Det betyr også til en viss grad å gå sulten, dessverre. En måte å løse det på er å spise mat som har veldig lav kaloritetthet; altså mat som fyller veldig mye men ikke har mye kalorier i seg – grønnsaker som gulrot, paprika, brokkoli og blomkål er fine eksempler. Sult er også i stor grad en vanesak. Lik en tidligere røyker hvor "røykesuget" egentlig er en stressreaksjon over at de ikke lenger har en sigarett mellom fingrene kan en som er vant til å spise på en gitt måte føle på stress rundt det å ikke lenger spise på samme måten – og det føles som sult. Kort fortalt: ingenting er umulig, selv om det på ingen måte er lett. Vektregulering er en sånn ting som er kjempelett på papiret, men for den enkelte som skal gjennomføre kan det være en skikkelig kamp.
 5. Hvis du har mange smålån og kredittkort kan du prøve å samle alle i ett konsolideringslån hos f.eks. Bank 2. Da har du bare én innbetaling å forholde deg til, og du får lavere rente der enn i hvert fall på kredittkortene dine. Muligens kan du få pant i bolig hos foreldre eller lignende og dermed få ned rentene ytterligere. Det er verdt å sjekke ut hva slags rente du kan få der og se om du kommer bedre ut av det. Bank 2 gir også lån til folk med betalingsanmerkninger, så det er virkelig et produkt rettet mot Luksusfellen-folk.
 6. Dette er jo bots og selgere. Du kan ikke sitte og browse Tinder og ikke vite hvordan du kjenner igjen bots og selgere? 🤣
 7. Tror aldri jeg har brukt Page Up/Down knappene i hele mitt liv. Tastaturet brukes når jeg skriver. Til navigering og det aller meste annet bruker jeg trackpaden, og da vil jeg gjerne ha den så nærme høyrehånda som mulig og slippe å måtte flytte hånda over 15cm med wasted space.
 8. Jeg har utelukkende brukt 60% tastatur i en årrekke, og hvis du dykker ned i hobbymiljøet for mekaniske tastaturer så er det 60% som ser ut til å være det mest populære. Jeg brukte en periode et fullformat tastatur her i starten av hjemmekontor-tiden, men jeg måtte fort kvitte meg med det. Bortkastet plass. Jeg ser behovet for NumPad hvis man driver regnskap eller taster ekstreme mengder tall, men jeg personlig ser ikke behovet for å ofre den bordplassen for det.
 9. Ja, spenningen. Det å faktisk bli oppdaget er jo en helt annen sak. Man tar berg-og-dalbane fordi man liker følelsen av å være i fare – man vil jo ikke faktisk at vogna man sitter i skal løsne fra skinnene og deise i bakken.
 10. Å wow. Hvis konklusjonshopping var en OL-gren tror jeg du ville tatt gullmedaljen her. Det jeg tror skjedde: hun klaffet med en annen og heller enn å ghoste deg svarte hun deg med et forsøk på en humoristisk avvisning. Greit nok, humoren falt kanskje ikke i smak men hun lot deg i hvert fall ikke bare henge. Å anta de verste hensikter hos folk tyder på en grunnleggende negativ innstilling som lett skinner gjennom og virker avtennende på andre mennesker.
 11. Dette er da helt greit. Frem til for 20 år siden så var det dette som var normalt. Ville du bli hørt av andre enn ditt nabolag og dine omgangsvenner måtte du enten få noe på trykk i en avis (som for øvrig selv bestemte hva de ville tillate av skriverier) eller bli politiker. Ingen av oss har noen rett på å få et globalt publikum for våre meninger.
 12. Nei, det er ikke det, men nå er temaet for tiden helt konkret den uretten som begås mot svarte og da er all annen urett uinteressant i akkurat den konteksten. Det finnes helt garantert grupper som kjemper mot uretten begått mot samer; de får bare ikke spalteplass i media. Jeg oppfordrer alle som har en brennende lidenskap for samenes kamp å oppsøke slike grupper, og prøve å skape blest om dem. Men vær vennlig å ikke gjør det ved å avspore debatter om andre kampsaker (som for eksempel denne kampsaken her). Tilsvarende for andre grupper som opplever urett: jøder, sigøynere, menneskegrupper i fjerne land, etc. Dra ut, reis, engasjér dere og kjemp! Og andre kampsaker generelt også! Høy kriminalitet i nabolaget? Bli med i Natteravnene, hør med kommunen om det finnes lokale initiativer. Selvmordsraten blant menn? Det er bare å brette opp ermene! Bare ikke bruk energien på å torpedere og sabotere for andre kampsaker.
 13. Jeg prøvde å illustrere samme logikken som du brukte i ditt utsagn, ved å bruke den på en tilsvarende situasjon. Det er teknisk sett riktig at alle hus er like viktige, men når det ene huset brenner så er det der vi fokuserer innsatsen akkurat i det øyeblikket og da er det i beste fall ufølsomt å påpeke at "alle hus er like viktige". Denne idéen om at fordi vi ikke kan løse absolutt alle problemer overalt samtidig så skal vi ikke løse noen i det hele tatt begynner å bli ganske sliten.
 14. Huset ditt brenner, og når brannvesenet kommer begynner de å spraye vann over nabohusene dine. Du peker på ditt hus og prøver desperat å få dem til å starte slukking av det, men de bare smiler overbærende på det og sier "alle hus er viktige".
 15. Jeg vet ikke hva slags utdanning du skal ta, men med mindre det er en legeutdannelse eller noe som varer i 5+ år er det nok en litt kort tidshorisont å putte pengene i fond på. Med mindre du planlegger å bare la dem stå da, og ikke løse inn hele lånet umiddelbart ved endt utdanning.
×
×
 • Create New...