Jump to content

henrikwl

Moderatorer
 • Content Count

  5530
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4866 :)

About henrikwl

 • Birthday 06/01/1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nei, prisen på min er også enda 9990. Regner med de oppdaterer prisene på bestillingene når de endelig får landet en pris. 😅
 2. Hva mener du, "når det vil være mulig"? Jeg har hatt en forhåndsbestilling liggende inne hos Komplett siden i sommer.
 3. Så, Vipps er «verdens mest avanserte mobilbaserte lommebok»? Jeg skjønner ikke hvordan? Joda, den er praktisk på vennebetaling, siden den er det eneste alternativet vi har her til lands. Og kioskbetaling og vaffelvogna på loppemarkedet er også blitt lettere med Vipps. Men til det aller meste jeg vil bruke mobilbetaling til så kan jeg ikke bruke Vipps. Lever de på en annen planet?
 4. Dette høres for meg ut som sosial angst, og som Nwader sier finnes det behandling å få for det. Går du for lenge med fysisk vondt ett eller annet sted så går du til legen for å få hjelp med det; det samme gjelder psyken. Det er ingen skam å be om hjelp hvis random tips fra fremmede på nettet ikke fungerer.
 5. Og man velger jo et hovedkort i Curve appen nettop for å slippe å måtte inn i den hele tiden. Man har vel gjerne ett kort man betaler stort sett alt med, men andre kort for spesialanledninger? 😅
 6. Ja, jeg skjønner ikke hvorfor det skulle være en løgn? Hvem tjener på denne situasjonen? Ikke en kjeft, økonomien er jo skakkjørt over alt. Hvem tjener på det, og hva tjener de?
 7. Ja, det ser ut til at du har rett der, gitt! I dag lærte jeg noe! 😄
 8. Som andre her nevner: har du prøvd en gang til? Dette skjer meg også tidvis, samme hva jeg skrur på. Av og til bare går sikringen. Det skjer mye rart i det en dings skrus på, og av og til så trekker den for mye strøm et bitte lite øyeblikk. Det er bare sånn strøm fungerer. 🤷🏼‍♂️ Hvis det er et gjentagende problem som skjer flere ganger på rad ville jeg begynt å feilsøke litt mer.
 9. henrikwl

  Lite sex i fohold

  Vi mennesker gjør masse ting hele tiden som vi ikke har biologisk grunn til å gjøre. Sexlyst henger nok mye mer sammen med andre ting i hverdagen, og det er større variasjon fra individ til individ enn det er mellom kjønnene. TS: hvis kona di er fornøyd med ting slik de er nå og ikke er villig til å endre på noe så tror jeg nok du må vurdere om du kan bli værende eller ikke. Jeg antar jo at ting ellers er bra, så det blir en avveining mellom hva du har og hva du føler du mangler.
 10. Nets (som er de som eier BankAxept) har gått all-in på Vipps, så når Vipps en gang blir mulig å betale med i butikk, og like enkelt som Google Pay, Apple Pay, Garmin Pay, etc. så kan de begynne å konkurrere. Enn så lenge insisterer de på å gjøre ting på en særnorsk og kronglete måte.
 11. For det første: det stemmer ikke at det har vist seg å være ufarlig. Det kan se ut som at noen får varige lungeproblemer og hjerteproblemer, selv unge og ellers friske mennesker. Og dessuten: det er nettopp det vi gjør – vi fokuserer på å beskytte de utsatte gruppene, ved å begrense smitten i samfunnet så mye som mulig. Jo færre mennesker som er smittede, jo mindre sjanse for at utsatte grupper blir smittet. Og det har vi jo også gjort. Vi kan igjen gå til frisøren, vi kan gå på restaurant og kino og egentlig leve omtrent som normalt. Det var jo mars, april og til dels mai som virkelig var lockdown. Etter det har det jo vært rimelig åpent igjen – og vi har jo også observert at i takt med åpning så har smittespredningen også økt, så nå prøver vi å holde en balanse hvor åpenhetsgrad og smittespredning er på et akseptabelt kompromissnivå.
 12. Men igjen: grunnen til at det "har vist seg å ikke være så farlig" er jo fordi vi har tatt alle forholdsreglene. Da gir det jo ingen mening å plutselig slutte med disse forholdsreglene. Det viser seg at folk ikke blir kastet ut av frontrutene ved kollisjoner allikevel, så da trenger vi ikke setebelter. Du ser hvor absurd det høres ut?
 13. Men har du vurdert at grunnen til at viruset ikke ser verre ut enn det er, er nettopp fordi vi har tatt alle disse forholdsreglene, holder avstand, vasker oss ekstra på hendene, osv.?
 14. Vel, den enkleste og mest nærliggende forklaringen er jo at i u-land har de mye et dårligere organisert helsevesen så de har rett og slett mindre kontroll på hvor hvor mange som er smittede og døde. Sjansen er med andre ord stor for at de tallene som rapporteres fra u-land rett og slett er feil.
×
×
 • Create New...