Jump to content

henrikwl

Moderatorer
 • Content Count

  5537
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by henrikwl

 1. Hmm… Does not compute… 🤔 Slapp av, kompis… Det er først når du egentlig er fornøyd med greia du har gående og ikke tenker så mye over det at kjærligheten kommer og banker på døra. Fortsett med det å fokusere på deg selv, utvikle deg selv og lær deg å trives uavhengig av alle andre. Det tar lenger tid enn en måned, kan jeg love deg. Og når noen da kommer forbi, ser at de liker det du driver med og vil være med så vet du at det er på grunn av deg og ikke fordi du klarte å manipulere dem til å bli værende.
 2. Jeg har aldri innbilt meg noe annet enn at det jeg fikk hos Komplett var en plass i køen. Jeg har vært med på så mange forhåndsbestillinger av forskjellige ting opp igjennom årene at jeg vet utmerket godt at det å få en populær og begrenset greie til releasedagen er et sjansespill. Hvordan noen kan tro noe annet er hinsides min fatteevne, spesielt når man forhåndsbestilte så lenge før Sony hadde annonsert noe som helst. Grunnen til at ingen info har kommet, er vel fordi ingen info foreligger da. Som det sies her, alle sier at de ikke aner hvor mange maskiner de får. Så jeg er mer skeptisk til at Elkjøp skulle være den eneste butikken som vet noe om hvor mange maskiner de får.
 3. Men nå har vel ikke PS5 USB4, og så vidt jeg har skjønt har PS5 en helt bespoke lagringsarkitektur som ikke egentlig har noe til felles med den vanlige SATA-arkitekturen. Så at den i det hele tatt har en harddisk man kan bytte er tvilsomt.
 4. Igjen, jeg skjønner ikke hva Komplett skulle ha gjort feil her? Hvis jeg er nummer 35 i køen til Komplett, og de bare får inn 30 enheter, hva slags skyld mener du Komplett har her? Og hva mener du med kjøp? Jeg har ikke kjøpt noen ting enda. Komplett har ikke krevd ei eneste krone; det begynner de ikke med før de begynner å levere enheter. Så igjen: hva har Komplett "jukset" med her, og hva har de eventuelt tjent på det? Jeg har reservert meg en plass i køen. Og jeg får en maskin når jeg får den, akkurat som alle andre. Siden Komplett har hatt forhåndsbestilling åpent lenge har de også den lengste køen, det er jo bare sunn fornuft. Men igjen: jeg skjønner ikke hvorfor det er et problem.
 5. To mulige forklaringer på det: 1) Elkjøp lover mer enn de kan holde 2) Elkjøp har fått vite hvor mange maskiner de får inn på sin første leveranse og det er mange nok til at de nådde i hvert fall så langt ned i køen at du fikk. Hvorfor det skulle skurre for Komplett skjønner jeg fortsatt ikke. De startet opp med forhåndsbestillinger mye før og har dermed sannsynligvis mye lengre kø, og jeg står antakelig såpass langt bak i køen at de ikke får inn nok maskiner på første leveranse til å nå dypt nok ned i køen. Men for all del, folk må jo bare kansellere sin Komplett-ordre. Jo flere som gjør det, jo høyere rykker potensielt jeg opp i køen og har jeg virkelig flaks kommer jeg meg innafor grensa.
 6. Jeg skjønner ikke problemet? Jeg forhåndsbestilte på Komplett i juni og har dermed fått min plass i køen. Jeg har ikke betalt en eneste krone enda, og det skal jeg heller ikke gjøre før fakturaen kommer. At jeg sannsynligvis ikke får til lansering er jeg innforstått med og regnet egentlig aldri med det, så populær som denne konsollen er.
 7. Nei, prisen på min er også enda 9990. Regner med de oppdaterer prisene på bestillingene når de endelig får landet en pris. 😅
 8. Hva mener du, "når det vil være mulig"? Jeg har hatt en forhåndsbestilling liggende inne hos Komplett siden i sommer.
 9. Så, Vipps er «verdens mest avanserte mobilbaserte lommebok»? Jeg skjønner ikke hvordan? Joda, den er praktisk på vennebetaling, siden den er det eneste alternativet vi har her til lands. Og kioskbetaling og vaffelvogna på loppemarkedet er også blitt lettere med Vipps. Men til det aller meste jeg vil bruke mobilbetaling til så kan jeg ikke bruke Vipps. Lever de på en annen planet?
 10. Dette høres for meg ut som sosial angst, og som Nwader sier finnes det behandling å få for det. Går du for lenge med fysisk vondt ett eller annet sted så går du til legen for å få hjelp med det; det samme gjelder psyken. Det er ingen skam å be om hjelp hvis random tips fra fremmede på nettet ikke fungerer.
 11. Og man velger jo et hovedkort i Curve appen nettop for å slippe å måtte inn i den hele tiden. Man har vel gjerne ett kort man betaler stort sett alt med, men andre kort for spesialanledninger? 😅
 12. Ja, jeg skjønner ikke hvorfor det skulle være en løgn? Hvem tjener på denne situasjonen? Ikke en kjeft, økonomien er jo skakkjørt over alt. Hvem tjener på det, og hva tjener de?
 13. Ja, det ser ut til at du har rett der, gitt! I dag lærte jeg noe! 😄
 14. Som andre her nevner: har du prøvd en gang til? Dette skjer meg også tidvis, samme hva jeg skrur på. Av og til bare går sikringen. Det skjer mye rart i det en dings skrus på, og av og til så trekker den for mye strøm et bitte lite øyeblikk. Det er bare sånn strøm fungerer. 🤷🏼‍♂️ Hvis det er et gjentagende problem som skjer flere ganger på rad ville jeg begynt å feilsøke litt mer.
 15. henrikwl

  Lite sex i fohold

  Vi mennesker gjør masse ting hele tiden som vi ikke har biologisk grunn til å gjøre. Sexlyst henger nok mye mer sammen med andre ting i hverdagen, og det er større variasjon fra individ til individ enn det er mellom kjønnene. TS: hvis kona di er fornøyd med ting slik de er nå og ikke er villig til å endre på noe så tror jeg nok du må vurdere om du kan bli værende eller ikke. Jeg antar jo at ting ellers er bra, så det blir en avveining mellom hva du har og hva du føler du mangler.
 16. Nets (som er de som eier BankAxept) har gått all-in på Vipps, så når Vipps en gang blir mulig å betale med i butikk, og like enkelt som Google Pay, Apple Pay, Garmin Pay, etc. så kan de begynne å konkurrere. Enn så lenge insisterer de på å gjøre ting på en særnorsk og kronglete måte.
 17. For det første: det stemmer ikke at det har vist seg å være ufarlig. Det kan se ut som at noen får varige lungeproblemer og hjerteproblemer, selv unge og ellers friske mennesker. Og dessuten: det er nettopp det vi gjør – vi fokuserer på å beskytte de utsatte gruppene, ved å begrense smitten i samfunnet så mye som mulig. Jo færre mennesker som er smittede, jo mindre sjanse for at utsatte grupper blir smittet. Og det har vi jo også gjort. Vi kan igjen gå til frisøren, vi kan gå på restaurant og kino og egentlig leve omtrent som normalt. Det var jo mars, april og til dels mai som virkelig var lockdown. Etter det har det jo vært rimelig åpent igjen – og vi har jo også observert at i takt med åpning så har smittespredningen også økt, så nå prøver vi å holde en balanse hvor åpenhetsgrad og smittespredning er på et akseptabelt kompromissnivå.
 18. Men igjen: grunnen til at det "har vist seg å ikke være så farlig" er jo fordi vi har tatt alle forholdsreglene. Da gir det jo ingen mening å plutselig slutte med disse forholdsreglene. Det viser seg at folk ikke blir kastet ut av frontrutene ved kollisjoner allikevel, så da trenger vi ikke setebelter. Du ser hvor absurd det høres ut?
 19. Men har du vurdert at grunnen til at viruset ikke ser verre ut enn det er, er nettopp fordi vi har tatt alle disse forholdsreglene, holder avstand, vasker oss ekstra på hendene, osv.?
 20. Vel, den enkleste og mest nærliggende forklaringen er jo at i u-land har de mye et dårligere organisert helsevesen så de har rett og slett mindre kontroll på hvor hvor mange som er smittede og døde. Sjansen er med andre ord stor for at de tallene som rapporteres fra u-land rett og slett er feil.
 21. Tannstein er vel brun/beige-aktig ja, så det kan absolutt gi misfarging. Spesielt når man har sånn streng er det viktig å dra til tannlegen årlig for å få fjernet tannstein. Vet ikke hvor lenge det er siden TS var hos tannlegen, men det kan nok være tannstein ja.
 22. Det er vel ikke egentlig så veldig mye vi kan gjøre for å hjelpe deg her. Som flere har nevnt, han eksen din er nok en særing fordi de fleste menn oppfatter nok våthet som kåthet, og hvis dama er så kåt på en at det renner av ho så kan det være en ego-boost for ham. Bare go for it, sier jeg. Vil du, og vil han, så kjør på.
 23. Her har vi kun din side av saken, og det er så mange hull her at det er vanskelig å uttale seg. Generelt sett: hvis det bare er snakk om at du hadde kontakt med ex-en på Snapchat for 6 år siden, så er det en overreaksjon av din kone om hun vil skilles på grunn av dette i dag. Men igjen: dette er litt for tynt til å egentlig skulle si noe definitivt.
×
×
 • Create New...