Jump to content

anon12234

Medlemmer
 • Content Count

  8700
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

anon12234 last won the day on February 19 2016

anon12234 had the most liked content!

Community Reputation

2301 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13463 profile views
 1. Norge har omtrent 5 millioner innbyggere, like mye som 2-3 store byer i USA. Vi har en betydelig oljeeksport. Hva tror du skjer med Norge når det ikke lenger er tilfelle? Du har postet feil. Ditt svar har ingenting med mitt å gjøre. Du gir ikke mening. Oida, det har du rett i. Uansett så er Norge et svært dårlig forbilde siden vi er så lite bærekraftige. Vi er ikke en suksesshistorie andre land kan lære av, vi er lottomillionæren med skyhøyt forbruk og null inntekt. Alle andre enn lottomillionæren ser hvor det bærer. Og hva gjør vi? Vi håper på å vinne i lotto igjen, nye oljefelter skal oppdages! Svaret ditt har fremdeles ingenting med mitt å gjøre. Hva snakker du om egentlig? burde ikke du svare til den du egentlig mente å svare til i stedet for å gi irrelevante svar til meg?
 2. Har du vært hos legen? trener du?
 3. Jeg velger å ta med litt mer i sitatet: "produksjon av enkle komponenter. Kan det freses, bør det freses". Nettopp, enkle komponenter. Og mange av dagens konstruktører har vel fortsatt et "freshode" mellom skuldrene- designer bare enkle komponenter slik at de kan freses. 3D teknologien gir muligheten som ikke kan freses. Det enkle er ofte det beste. I et typisk design ender jeg ofte opp med å sende kanskje 1 eller 2 deler til metallprinting, somregel komplekse turbindeler. Så maskineres de andre hundre delene konvensjonelt.... og dette tror jeg er representativt, 3d-printing vil kanskje erstatte 1-2% av dagens konvensjonelle maskinering.
 4. Norge har omtrent 5 millioner innbyggere, like mye som 2-3 store byer i USA. Vi har en betydelig oljeeksport. Hva tror du skjer med Norge når det ikke lenger er tilfelle? Du har postet feil. Ditt svar har ingenting med mitt å gjøre. Du gir ikke mening.
 5. "Kan det freses, bør det freses". Eneste fornuftige jeg har hørt fra noen artikkel eller tilhenger av 3d-printe teknologi. Takk
 6. Gjør de? Jeg synes den absolutt vanligste holdningen ser ut til å være "Hillary er langt fra ideell, men i det minste langt bedre enn Trump" AtW Dette er den desidert vanligste holdningen blant nordmenn og såkalte "liberale" i USA. Men de definerte "tilhengerne" av hver kandidate virker å være totalt blinde. Hvor mange av de "liberale" i USA som klarer å ta dette seriøst vil vise seg.
 7. Folk som prøver å lokke pedofile på den måten havner i fengsel selv... dem har aldri klart å få en pedofil dømt på grunn av det. Dem kan ingenting og burde ikke få oppmerksomhet. Hvis dem vil ta pedofile burde dem bli politi og gjøre jobben riktig slik at den pedofile faktisk kan dømmes.
 8. TS, er dette et Sameie eller en annen for for organisering? det betyr alt i denne saken. Hva har blitt avgjort på sameiemøtet? fattet vedtak?
 9. Norge er et såkalt "Sosialdemokrati".... eller " USA sitt værste mareritt" i følge Trump og hans velgere.... derfor er ikke norske medier interessert i å vise særlig støtte for Trump eller hans følgere.
 10. Hvorfor er tilhengere av en side, uansett om det er Trump eller Hillary, totalt blottet for evne til å kritisere siden dem er tilhenger av? Virker som det er svært mye fanboyisme i denne valgkampen, en Hillary supporter NEKTER for at hun har noen gang gjort noe kritikkverdig i sitt liv. Du kan trykke det opp i trynet dems, men dem nekter likevel helt og endelig. Samme gjelder for Trump supportere. Supporterne virker å være av samme type folk. Dette tror jeg til syvende og sist skader dems evne til å tiltrekke seg folk som er usikre, folk som ikke har noen "favoritt" forsøker å veie de to kandidatene imot hverandre på basis av positiv og negativ, ingen av sidene vil innrømme at sin kandidat har noe som helst ved dem som er negativt, selv om det er helt åpenbart at begge kandidater har enorme negativer.... da er det vanskelig å ta noen seriøst spør du meg. Svært mange slike brekende blinde fanboy sauer her i tråden forøvrig også.
 11. Nei, for det er såååå dumt å spare penger og ikke trenge å ta opp studielån... Kan man sette en pris på det å leve som student? da har du ikke prøvd det.... Kom deg ut i et kollektiv eller en leilighet med venner, fest, pul, vær blakk... lev ..... opplev. Dagen du starter i jobb er den muligheten borte. Sitte hjemme og spise mammas middag til man blir langt oppi 20-årene er svært asosialt spør du meg. https://www.nrk.no/livsstil/_-flytt-ut-og-bli-mer-sexy-1.8391106
 12. Bor hjemme fremdeles? ingen normale bor hjemme når de er studenter...
 13. dummeste jeg har hørt, har kjørt masse uber og kvaliteten på både bil og sjåfør er så og si utelukkende bedre hos UBER. Feite ekle taxisjåfører som det stinker røyk av, sitter der bare og klager over livet sitt. nei fysj. Få slått taxibransjen konkurs sier jeg. Søppelbransje
 14. uber er IKKE dårlig i Norge. Uber bidrar til å senke de totale kostnadene i landet forbundet med persontransport, dette gjør at kostnadene kan komme folket til gode isteden for. Taxinæringen er en gammel og overpriset næring i Norge. Taxisjåfører forventer å ta et helgekurs og leve et liv med normal lønn, dette er helt skrudd. Taxi er et av de laveste yrkene i verden og skal aldri være et fullgodt alternativ til ordentlige jobber. Burde være forbeholdt studenter og som en ekstrajobb for dem som ønsker det.
×
×
 • Create New...