Gå til innhold

Hearthstone-diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

 

 

 

 

Altså, om du oppfatter det som barnslig hersketeknikk at jeg forteller deg at jeg er lei av å se at du sutrer om den minste ting kan jeg ikke hjelpe deg. Det er klart jeg er interessert i å diskutere HS når jeg har tid, og det er interessante temaer oppe, men de siste dagene føler jeg at tråden har dreid seg lite om HS og mye om noen få enkeltindivider som fyller tråden med det jeg oppfatter som sutring.

 

Når det kommer til hele Naxxramas-opplevelsen må jeg få sagt at det var en litt skuffende opplevelse, og at jeg mest sannsynlig har hypet opp meg selv.

 

Personlig får jeg fortsatt mest ut av å bygge decks og åpne kortpakker, samt ta en runde med ranked eller arena i ny og ned.

 

Å ikke kunne spillet er ikke "den minste lille ting", det som er hersketeknikker er å diskutere ett spill, og så bagatellisere andres meninger om spillets ulemper, underforstått fordi det ikke er viktig nok å ha problemer i ett spill, og kalle det sturing osv. Du står fritt til å mene det du vil, men det er å foretrekke at du argumenterer mindre usmakelig.

 

Og du har selv vært med å diskutere disse problemene, hvorfor? Om du mener problemet er at den diskusjonen tar for mye plass? Er det bare greit å diskutere saken om man er enig med din mening?

 

AtW

Jeg kan godt være stille om det sårer dine følelser. Det er klart du kan få sitte og sutre så mye du vil her, den retten skal jeg ikke ta fra deg.

 

Beklager så meget.

 

 

Om alt du har tenkt å komme med er denne type barnslig usmakelig "argumentasjon", så har jeg ingenting imot at du er stille. Og ja, selv om du er mener det sarkastisk, så bør du beklage, klarer du ikke å argumentere saklig så er du bare ett ødeleggende element i en diskusjon.

 

AtW

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Og i dag klarte utrolig nok Blizzard å fikse problemet for endel av oss som var utestengt helt til i dag. Det tok jo bare 4-5 dager.. Eller rettere sagt, de lot visst bare de betalingene som sto i kø time ut, så jeg er ikke spesielt imponert over kundeservicen, og det må jeg få lov til å si uten at det kalles sutring eller blir moderert. Fokuset til Blizzard virker å ha vært på nye betalende kunder, og dette systemet ble fikset lenge før problemene med betalinger i kø ble løst. Det problemet lot de fikse seg selv, og lot samtidig veldig mange spillere sitte å vente i 4-5 dager med minimalt med info. Skuffende.

 

Men er i hvert fall glad for at jeg nå endelig har fått fullføre ving nr. 2, og må si den var betydelig bedre enn den første. Bossene var også mer interessante, og jeg synes faktisk det var litt vanskeligere, selv om heroic bossene også denne gangen gikk ned på første. Bortsett fra Loatheb da hvor jeg måtte prøve 2-3 klasser før jeg landet på priest. Håper neste pakke blir like bra, og med langt færre problemer.

Lenke til kommentar

Er ikke navnesystemet til Blizzars laget slik at flere spillere kan kalle seg det samme? Jeg tviler på at jeg er den eneste som kaller meg "Thor". Du har dessuten en id bak nicket bestående av 4 tall for at det skal være mulig med samme navn på flere brukerkontoer.

Lenke til kommentar

Er glad for at webspinner dukket opp. Så nettopp en WEC kamp mellom Tides og Reynad i opptak, hunter vs hunter, hvor Tides endte opp med the beast og silverback patriarch, mens Reynad trakk maexxna fra en av sine webspinnere. Er litt morsomt når det blir litt bingo også.

Lenke til kommentar

Er desverre alt for mye RNG i spillet akkurat nå. De fleste gamene, så spiller man enten en rush/semi rush deck, eller man spiller mot det. Og da handler det å få gode top decks, for man ser bare halve decket før man er ferdig. Det er derfor Warlock er nr. 1 klassen i ladder atm (Både Zoo og Handlock), fordi de kan hente inn flere kort enn motstanderen og skaffe seg de kortene de trenger før motstanderen.

 

Håper Blizz nerfer/skifter Warlock sin Hero Power og buffer noen av kortene de har istedet. Klassen var laget for å være en demon klasse, men nå er de bare en klasse med "pay 2 life, draw a card" med minst 90% neutral cards.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...