Jump to content

MysticoN

Medlemmer
 • Content Count

  7156
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

591 :)

About MysticoN

 • Birthday 02/11/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det som en gang var Blizzard har nå blitt activision og all elendigheten det bringer med seg. Håper California vinner.
 2. Som flere sier så lurer i på hvordan mus vs kontroller løses. Selv kommer jeg nokk ikke til å kjøpe dette. Elsket BF2 og Bad company 2. Men 3'ern og 4'ern falt aldri i smak. Tror mye av problemet var kartene. De føltes for store for meg. Ble et ork å lære kartene og spawn killing var et langt større issue enn tidligere spill. Spawn og dø 2 sek seinere uten å vite hvor er rett og slett kjedelig. Men det er jo kun mitt syn på spillene/kartene.
 3. Hva annet kan han egentlig si. Alle nye ledere vil jo ha store mål. Dette er jo ikke noe nytt.
 4. Som Dberg sier så er det helt ok om dette ikke erstarter xcom 3. Chimera Squad falt aldri i smak hos meg og var en direkte skuffelse.
 5. Helt enig! Har selv et AMD kort men ikke noe high end.
 6. Ja, De fleste (om ikke mange) spill har slike. Trenger ikke å ha nøyaktige datoer selvfølgelig men det å vite hva som kommer er en stor fordel når man skal vurdere et kjøp. Som du selv sier så har det ikke skjedd noe på en stund men det trenger ikke å bety så mye, spesielt ikke i disse corona tidene. Men vi begge (hvertfall jeg) har kastet vekk penger på EA spill som aldri kom noen vei.
 7. Slik jeg leser det både her og på Steam så er det et spill med en god "grunnmur" men med veldig lite innhold. Dette ser spennende ut men er alt for tidlig til å bli vurdert å bruke penger på. Plassert på wishlist og følger med på hvordan spillet utvikler seg. Merker meg også at det mangler en "roadmap"
 8. Skal gjøre det, greia er at dette er ei leke til 25 kr. Hadde faktisk 2 av de, og ved nærmere inspeksjon så har samme skjedd på begge "føttene" til lekene. Var vel ikke alle som gikk ned da. Har støvsugd som en gal og flytta på møbler så den/de siste har støvsugeren fått.
 9. Takker for svar. @Kris85 Ja du har helt rett, jeg var vel i bunn og grunn klar over dette selv men det er vel mer i desperasjon av å må avlive dyret. En ting er jo at jeg er glad i pus og det er trist for meg. Det blir bare 100 ganger verre når det er ei 8 år gammel jente i bildet. @Axefjord Ja det tenkte jeg også, men dette vil i bestefall ende lenge etter pus har blitt avlivet. Jeg kan jo ikke la han pines i lang tid. Dokumentasjonen er jo at jeg har et produkt som er identisk til det de selger og til min kunskap ikke selges noen annen plass. Men her stiller jeg som sagt sikkert kjempe dårlig. Eneste jeg kan faktisk true med er dårlig PR med å kontakte div presse men de vil vel bry seg generelt sett lite om det også.
 10. Vet ikke om dette er rett plass å spørre. Bare å slette om det blir for feil. Hei. Har en kattepus på 5mnd. Den fikk i seg en fremend legeme som satt seg fast i tarmen. Dette ble opperet ut til et nette sum av 7000 kr. Fikk gjenstanden av dyrlegen og har leita huset rundt etter hva det kan komme ifra. Holdt på i nesten ei uke med dette uten å finne ut noe. Dette skjedde for ca 1 mnd siden. Katten ble frisk og normal igjen, men nå er det igjen samme driten. Spiser ikke og spyr opp alt. Jeg og min datter er sønderknust og igjen var den samme røde ballen som han spydde opp. Grunnet dårlig økenomi så har jeg ikke noe valg enn å avlive pus nå og dette er noe hverken jeg eller min datter synes er noe gøy. Igjen gikk vi begge huset rundt og leita, men denne gangen var det en grønn snor festa til den røde ballen. Da sa min datter at det muligens kom fra katta leika. Og vist F så stemte det. Dette er en leike vi fikk fra min eks som hun kjøpte på biltema. Når vi legger det katta spydde opp sammen med leika så passer det perfekt sammen. I desperasjonens time tenke jeg om det er noen jeg kan kreve av biltema. Kan jeg kreve erstartning? Jeg har selvfølgelig ingen kvitering men de selger enda samme leken hos biltema. https://www.biltema.no/fritid/kjaeledyr/katteutstyr/katteleker/katteleke-2000031825
 11. Hei. Har en kattepus på 5mnd. Den fikk i seg en fremend legeme som satt seg fast i tarmen. Dette ble opperet ut til et nette sum av 7000 kr. Fikk gjenstanden av dyrlegen og har leita huset rundt etter hva det kan komme ifra. Holdt på i nesten ei uke med dette uten å finne ut noe. Dette skjedde for ca 1 mnd siden. Katten ble frisk og normal igjen, men nå er det igjen samme driten. Spiser ikke og spyr opp alt. Jeg og min datter er sønderknust og igjen var den samme røde ballen som han spydde opp. Grunnet dårlig økenomi så har jeg ikke noe valg enn å avlive pus nå og dette er noe hverken jeg eller min datter synes er noe gøy. Igjen gikk vi begge huset rundt og leita, men denne gangen var det en grønn snor festa til den røde ballen. Da sa min datter at det muligens kom fra katta leika. Og vist F så stemte det. Dette er en leike vi fikk fra min eks som hun kjøpte på biltema. Når vi legger det katta spydde opp sammen med leika så passer det perfekt sammen. I desperasjonens time tenke jeg om det er noen jeg kan kreve av biltema. Kan jeg kreve erstartning? Jeg har selvfølgelig ingen kvitering men de selger enda samme leken hos biltema. https://www.biltema.no/fritid/kjaeledyr/katteutstyr/katteleker/katteleke-2000031825
 12. Skal ikke forsvare terrorisme, trakkasering og ekstreme ytringer. Men det blir vel helt feil å straffe noen på Twitch fordi man hadde noen ekstreme ytringer på et forum eller på gate for den sags skyll?
 13. Er ikke så rart dette får 9/10. Ja spillet har noen buggs rom rammer enkelte veldig hardt. Det er ikke til å forsvare men for de aller fleste så er det lite bugs og mye glede. Sammenlignet med andre spill så er ikke dette spillet noe værre med tanke på variasjon på fiender. Har spillt andre spill hvor dette var langt mer irriterende. Trange korridorer er det ja, men det er ofte en fordel og gjør slakting av mobs enklere og mye mer artig. Storyen er en personlig ting men jeg digget den og det er mye god og mørk humor i spillet. Det at det ikke er pvp ser jeg på kun som er stor fordel. Destiny 2 likte jeg ikke, var ikke noe som fenget meg i det spillet. Likte ikke våpene, gunplay, story, "classene" osv. Var veldig skeptisk til dette spillet men stor koser meg. Eneste store minuset er at det pr dags dato ikke er noe end game (for min del). Det eneste end game som finnes er DPS race som er på timer. Det passer meg svært dårlig så jeg har rollet alts istedenfor. Så langt har jeg spillt 50 timer i spillet og får sikkert 50 til så rent økonomisk så var det verdt pengene for min del. Håper da at det kommer mer end game innhold om ikke blir desverre ikke jeg spillende dette spillet mer en noen uker kanskje 1 mnd.
 14. Ja, men dette er gjort med cheats/mods og en spiller uten cheats vil aldri klare å bygge noe tilsvarende uten cheats.
×
×
 • Create New...