Jump to content

MysticoN

Medlemmer
 • Content Count

  7075
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

572 :)

About MysticoN

 • Birthday 02/11/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er ikke første gang jeg har hatt trua på et projekt som er laget av gamle "veteraner". phoenix point er siste slikt prosjekt jeg har bommet på. Så jeg velger å lære av mine feil og mangler og si at dette kan bli bra men har 0 forventninger til jeg faktisk leser tester eller får prøvd det selv.
 2. Har desverre ingen svar men ønsker å følge denne "diskusjonen". Tenker også på om det er mange spill som yter "godt" av SLI (og om det i hoved sak kun er nye AAA spill).
 3. Helt enig, tror vi snakket litt rundt hverandre Men ser du for deg at sjangeren RTS noen gang kommer til å slå til igjen? Spesielt med tanke på hvordan Blizzard som var RTS kongen setter en strek over hele sjangeren med denne utgivelsen?
 4. Dette stemmer jo ikke, hadde dette vært et stort problem så hadde jo også FPS spill som CS, quake og Dota spill hatt samme "problem". Er jo mange gamers som faktisk foretrekker den type "progress".
 5. Finnes vel et par andre tilfeller også hvor det er ganske klare bevis på at foråndsbestille er dårlig valg.
 6. @Øystein: Tenkte litt på det du skreiv her i etterkant. Hvorfor ikke starte igang det eksperimentet? Er det slik at din frykt om at dette er en negativ ting vise seg å stemme så er det jo bare å gå tilbake? Da har dere vertfall prøvd det og da vet vi at det ikke funket. Vil det å ha dette i hele forumet eller deler av det i en periode skade deres omdømme eller side på noen måte? Ikke noe press eller trusler på noen måte, men hadde muligens vert verdt et forsøk før man svartmaler det som noe negativt
 7. Ja, det var vel Wc3:R som var deres mulighet til å blåse nytt liv i denne sjangeren, istedenfor drepte den fulstendig. Jeg tror nokk at om vi får WC4 så blir det kjempe lenge til men jeg tviler på at det noen gang vil komme. eller kanskje som Ios/android spill. edit: WC4 og ikke 3 :/
 8. Helt enig at det er stor forskjell på diskusjon.no og Disqus. Jeg dro kun opp den sammenligningnen med å stemme opp OG ned innlegg.
 9. Sliter litt med å velge et 5600 kort. Normalt bruker kortene å variere med noen 100 lapper og det kommer "klart" frem på klokkefrekvens. Men her snakker vi jo nesten oppi 1500 forskjell på de forskjellige 5600 xt kortene. Hva anbefaler dere? Ryzen 5 2600X Asus ROG Strix X470-F Gskill Flare X ram GTX 1050 TI 4Gb
 10. Trist og kanskje litt feil å si dette men at Blizzard lager et spill som failer/skuffer er vel desverre ikke noe nytt nå i 2020 :/
 11. Ikke enig. Det å ikke gi noen "tilbakemelding" betyr ikke det samme som å gi en negativ tilbakemelding. Jeg vil muligens si at dette kan bidra til et renere forum, er mye enklere å gi en tommel ned til et trolle post enn å begynne å diskutere med vedkommende. Dette blir ofte en rotete diskusjon hvor en MOD må komme inn å "rydde". Synd at dere velger dette valget og ikke slenger dere på hva flere andre gjør som f.eks Disqus. MEn har full forståelse at det er dere som avgjør dette.
 12. Som hotel ansatt må jeg si at jeg liker denne tanken. Men kommer vel aldri til Norge uansett (vertfall ikke i min levealder)
 13. Noen som vet hva som skjer med de 700 000 de fikk? Må det betales tilbake?
 14. Veldig stor forskjell på prisene på de forskjellige 5600 kortene. Hva er egentlig forskjellen på Asus Radeon RX 5600 XT TUF Gaming X3 EVO OC HDMI 3xDP 6GB til 3090 NOK Gigabyte Radeon RX 5600 XT 6GB WINDFORCE OC til til 4383 NOK.
×
×
 • Create New...