Jump to content

MysticoN

Medlemmer
 • Content Count

  7088
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

573 :)

About MysticoN

 • Birthday 02/11/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Så du har mulighet til å teste forskjellige build på f.eks lvl 20-30? Respec prisene/systemet har blitt forbedret? Istedenfor å påstå at jeg ikke har snøring så kanskje du kan inse at folk har andre synspunkter enn deg eventuelt si hvorfor jeg tar så feil? At du på endgame har testet flere builds har jo ikke noe med det jeg påpeker. Jeg tok meg en tur innom reddit og div forums og ser at det er flere som ikke er fornøyd med dette spillet. Det er enda mye bugs og mange mener at utvikler har feil fokus. Det kommer jo også frem i denne artikkelen at spillet har store mangler. Jeg personlig mener at måten du bygger opp din figur er et av de, det kan hende at det har blitt bedre i det siste for jeg har ikke spillt på en mnd eller 2. Hvor mye koster det med en respec på lvl 20 nå kontra ved release?
 2. Takker for tips Nedron. Ser at det også er demo på det spillet så blir testet neste uke når lisja kommer hjem igjen Er også åpen for flere forslag.
 3. EtreX, hoved problemet er jo ikke builds. Finnes sikkert mange builds som faktisk er ok om man søker på nett. Men problemet er jo at det er veldig mye bugga talent i det passiv treet. Og skal du respekke så koster det unødvendig mye, spesielt med tanke på early game. De fleste vil ikke ha råd til å respekke en gang. I og en kompis spilte til atc3. For uten boss på akt 1 så var spillet kjedelig lett, enten jeg eller han one shottet alt og tok nesten ikke noe skade, fant heller ikke noe mulighet å justere på vanskelighetsgraden. Det med builds var bare den siste dråpen av mange som fikk meg til å plassere spillet på hylla.
 4. Min datter er 8 år, og vi har nå i en uke hatt regelen med at etter hjemme skole så kulle hun få en time på PC'en. Dette ble SVÆRT populært og etter mange runder forhandling tapte jeg og det ble ofte mer enn en time. Men dette ga en enerm vilje til å gjøre skole arbeid. Nå er vi snart ferdige med andre runde av My brother Rabbit og det er vel far som i første omgang begynner å bli lei. Så noen som har gode tips til PC spill for barn? *Hyggelig historie *Puzzle og finne ting *Styres med kun mus.
 5. Vet ikke, har ikke testet på steam. Men siden spillet koster ingenting så er det jo bare å laste ned å prøve
 6. Forsiktig hva du ber om, neste expansion blir WoW kommer til telefoner. Men slapp helt av, vi kan se til andre spill som Hots, Wc3:Reforged og Diablo om man er redd for at Blizzard ikke kan det med å gjøre spill bedre
 7. Joda, er enig i det. Det jeg etterlyste og savnet var mer video/spiletid fra sykehus drift. Helt ok om de legger til skog/natur del til spillet, men spillet er i all hovedsak et sykehus spill og da blir det litt rart at sykehus ikke er vist i det hele tatt i deres trailer. For en person som aldri har hørt om disse spillene vil forstå fint lite når han ser den traileren.
 8. For dyr, og jeg kjenner meg såpass godt at skal jeg gå for en trådløs mus må det være en hvor batteriet kan byttes/lades og ikke selve musa.
 9. For en dårlig trailer.. Viste jo ikke noe fra sykehuset og sykehus drift som dette spillet handler om. Det virket mer som en trailer for et sim city spill.
 10. Husker ikke hvilke, men slik jeg tolket den så skulle jeg få 50% ekstra toxic dmg. Det andre problemet er jo at "mana" regen er et stort problem så lenge man ikke bruker stav og "mana" pots føles som bortkastet tid (en pot = 1-3 spells). Skal ikke si at ALT av hybrid build ikke fungerer, da jeg selvfølgelig ikke har prøvd alt av builds men når vi ser på hvor lang tid det tar å drepe mobs og skade man gjør så virket det veldig klart at så lenge du går hybrid så nerfer du deg selv. Jeg stoppet vel rett før act 3, så kan hende det blir enkelre i end game, noe annet er at det ikke er noe vanskelighetsgrad i spillet og om man spiller multiplayer så er det absolutt ikke noen utfordringer. Med untak av siste boss på act 1 så sprang enten jeg etter min kompis eller han etter meg og vi 1-2 hitter alt av mobs.
 11. Ja det plaget meg såpass at jeg velger å bruke den lille spilletiden jeg har til andre spill. Du må også gå enten mage eller melee, selv om du kan f.eks ha 1h våpen og spellcaster i offhand så er det ikke brukbart. Så hybrid builds er fulstendig bortkastet å prøve. Min shaman build var bare å glemme. Det at du ikke kan respekke et og et point er også en stor uting, jeg brukte 5-6 points for å få +50% toxic dmg men den funket ikke. Ikke råd til å respekke så da falt interessen helt bort.
 12. En anmeldelse er jo ofte et "personlig" syn på et produkt. De fleste prøver å legge vekk så mye av sine egne premisser men de vil ligge til bunn. https://www.pressfire.no/anmeldelser/PC/14996/warcraft-iii-reforged Pressfire ga de 1 av 6. Jeg sier ikke noe om scoren er feil, for lav, for høy eller noe som helst. Men ser at Gamer.no er vel de her i Norge som gir spillet høyest score. Selv har jeg ikke prøvd spillet så jeg kan ikke utale meg. Men at det er mye meninger rundt dette spillet er vel ikke noe nytt. Men selv 6/10 er vel en skuffelse om vi ser det via Blizzard sine øyner
 13. Det han mener er at det ikke står i "stil" til hva han føler dette spillet er "verdt" og det metacritic og andre rater jo spillet langt lavere. Men slik er det som oftest med reviews
 14. Det er ikke første gang jeg har hatt trua på et projekt som er laget av gamle "veteraner". phoenix point er siste slikt prosjekt jeg har bommet på. Så jeg velger å lære av mine feil og mangler og si at dette kan bli bra men har 0 forventninger til jeg faktisk leser tester eller får prøvd det selv.
 15. Har desverre ingen svar men ønsker å følge denne "diskusjonen". Tenker også på om det er mange spill som yter "godt" av SLI (og om det i hoved sak kun er nye AAA spill).
×
×
 • Create New...