Jump to content

MysticoN

Medlemmer
 • Content Count

  7198
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

608 :)

About MysticoN

 • Birthday 02/11/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er enklere penger i en remake vettu :p Men jeg er nødvendigvis ikke negativ til remakes.
 2. Synes dette er bra og burde blir normalt praksis. Beskytter som du sier mot hackere men gir også mer effekt når det kommer til straff for de som jukser.
 3. jojo, men du har jo holdt på med dette en stund du startet vel ikke med øyemål tenker jeg
 4. Haha. Trolig at en helvettes opplevelse er på vei da. Mangler måle instrument og tok det på øye mål da jeg ikke ville gå til innkjøp av flere sigaretter Men takker for svar. Skal kjøpe sprøyter i morgen
 5. DL, og bruker tank siden jeg måtte ha ny mod. Kjøpte swag 80. Nikotin skal være brun da ikke sant? Kjøpte flaske med Mengde: 100 ml / 120 ml (shortfill). Slik å forstå er det at dette er fordi at jeg skal etterfylle nikotin. vil det si 20 ml?
 6. Hei. Så jeg har begynt å dampe igjen for å slutte med sigaretter. Har kjøpt noe juice men nå gjenstår det nikotin. Jeg har ei flaske med nikotin som har stått i et et mørkt skap i 1 år. Hvordan finner jeg ut om den kan brukes enda eller om den er gammel ?Veska er brun men lukter ingenting. Også hvor mye skal jeg tilsette i en 100 ml flaske? Er noen tabeller jeg har sett men er usikker på hvor man skal starte for en person som har røykt light sigaretter .
 7. Hei. Min datter har en Redmi mobil og vi sliter med lite lagringsplass. Inne på instillinger så ser jeg at annet tar 40Gb.hva er det? System er 8gb så kan ikke være det. Noen som kan bidra til å berge husfreden her? Finner ikke noe som kan rydde opp i annet. Vi kan slette apper og bilder men det har ho veldig lite lyst til. video_20220820_185803.mp4
 8. Feil. Er enig at det å si at at MMO spill har lite content og samtidig peke på wow blir helt feil, men at det gjør at man ikke lengre kan lage nye spill blir for dumt. Et gammelt spill kan ha langt mere "content" enn ett nytt spill, men det nye spillet kan ha bedre "mechanics" og du kan være lei av type contet det gamle spillet har.
 9. @Evil-Duck Du har helt rett jeg ikke bare klura til quote men også hvor lenge spillet har eksistert. Jeg leste at det var 11 år men det var snakk om det kunne spilles av en 11 åring.. Litt trøtt den dagen jeg svarte :p
 10. Sea of Thieves har utviklet seg noe enormt siden siste du leste no om det forstår jeg . På launch var det temmelig barebones men nå er det etterhvert blitt ganske stappet med innhold. Så du sammenligner et spill som har fått innhold i 11 år (?) med en trailer fra et spill som ikke har kommet enda? Kan jo hende en del av Sea of Thieves også er noe mettet av det spillet også?
 11. Ikke sverdkamper og ikke bording? Hva er igjen da? Kun skipskamp? Og trasking i en og annen by? Det virker som lite innhold, men tipper det dukker opp mer. Hvordan vet du alt dette? Joda så ikke noe sverdkamper men bording var det jo i denne traileren.
 12. Har trua i. Synes dette ser mye bedre ut enn Sea of Thieves.
 13. Ser dine beskymringer men at de er den verste av AAA utviklerne er jeg mer usikker på. Blizzard har vel for lengst tatt førsteplassen fra EA der. Blizzard har vel hatt noen hits men vet ikke om jeg ville kalt de AAA? Activision-delen derimot. De er ille, men spillene føles ikke AAA heller Jeg ser hva du sier men jeg ser på Blizzard som AAA. Du oppfører seg vertfall som et AAA utvikler.
 14. Er helt enig i grafikk valget ikke faller i smak, men å gå til person angrep blir for dumt. Men jeg kommer ikke til å prøve dette spillet pga grafikken.
 15. Ser dine beskymringer men at de er den verste av AAA utviklerne er jeg mer usikker på. Blizzard har vel for lengst tatt førsteplassen fra EA der.
×
×
 • Create New...