Jump to content

MysticoN

Medlemmer
 • Content Count

  7115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

574 :)

About MysticoN

 • Birthday 02/11/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skal prøve på nytt når jeg kommer hjem fra jobb. Til info så skreiv jeg Cleartype og fikk ikke opp noen treff på det.
 2. Sliter med "blurry" skjerm etter jeg instalerte mitt amd kort. Har prøvd å forandret på alt av settings men finner ikke ut hva som gjør dette. Noen tips? Bilde fra reddit men det slår meg at det sikkert ser flott ut hos dere F.eks FartingPhanteam sitt nick som er uthevet er vanskelig å lese og eller er det blurry. Noen tips?
 3. Helt enig, Satisfactori derimot falt jeg fort av så fort det ble litt størrelse på "frabrikken". Det ble rett og slett for "stort og uoversiktelig" for meg. Liker mye bedre bird view som factorio men det er kun mitt syn
 4. Da har jeg endelig fått inn mitt nye skjermkort. Det første jeg prøvde var selvsagt HDR siden jeg har en skjerm som støtter dette. Men både spill og windows blir så grått med HDR på. Noen som har noe tips til HDR? Får heller ikke til AMD Freesync. Not supported står det, har lasted ned driver fra samsung og alt stemmer med tanke på modell osv. noen tips til dette også eller? https://www.elkjop.no/product/data/pc-skjerm/LC32HG70QQUXE/samsung-curved-c32hg70-31-5-qled-gamingskjerm?&scid=SEM6279&gclid=CjwKCAjwj975BRBUEiwA4whRB3BhZM7LJZUI5OoDnCO0Y0WgXPnroN3zOdk9Mx_lN3K8BpQE90WrKxoCoUIQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
 5. Da har jeg vært heldig med mitt kort. Kjøpte det nytt på komplett når det kom for en rekke år siden. Har fungert utmerket fra da til july. Edit: Er det noen tanker om hvilke kabel type jeg burde bruke? Har både HDMI og DVI (Display port). Begge kabel typene er nye og siste model/standard. 1440p om det skulle ha noe å si 50/50 gameing/movie
 6. Takker for svar, Lasta ned fra amd sine sider. husker ikke vers. Men har ei mappe med DDU og amd driver klar til å instaleres i morgen tidlig etter jobb
 7. Er det effekt pr krone du er ute etter og du kan vente "litt" så hadde vertfall jeg ventet til neste mnd. Ikke sikkert du velger de nye kortene men de muligens presse prisen på eldre kort litt ned.
 8. Fint å se noen andre er våkne nå Husker å ha lest her tidligere at folk anbefaler DDU (display driver uninstaller). Er dette enda "nødvendig" eller er det nokk med vanlig uninstall av nvidia før man kjører i gang amd driver? Hvilke rekefølge skal det gjørest, om det har noe å si? Tenker å gjøre følgende: Fjerne nvidia slå av pc bytte kort instalere amd.
 9. Fikk blinkende DPF lys for et par uker siden og jeg har nå gidd opp hele bilen. Den selges for en billig penge.
 10. Har kjøpt 5500 8Gb og sitter kun å venter nå. Mitt gode gamle 1050 ti kort streiket så mitt spørsmål er, hvilken driver anbefales for et 5500 kort? Nyeste ver eller en eldre ver?
 11. Det var på tide, neste som burde komme på plass er reviews. Sikkert mange som vil si at dette er en tullette ting å ønske seg men jeg bruker faktisk denne tjenesten på steam mye. Er ingen problem å skille vekk de som legger igjen dårlige reviews for dårlige grunner.
 12. Ingen ting er bedre at du har funnet et spill du trives med Spock Hvor stort problem føler du at inventar systemet er?
 13. Aldri forventet å "suse" opp baker. Men en sykkel med 40 Km/h toppfart så hadde jeg håpet/forventet å holde min 10 km/h opp bakker. Spesielt når det er snakk om en sykkel til 10k. Men kan godt hende at jeg hadde for høye krav til et slikt "kjøretøy" men til mitt bruk er det bortimot bortkastet å kjøpe et slikt kjøretøy da jeg ofte vil gå fortere enn hva den frakter meg hjem fra jobb (og til skole).
 14. Tenkte det samme for et halvt år siden. Hadde jo ikke spillt spillet siden release og det var jo en historie i seg selv. Men for min del så er noe av det verste i dette spillet ui'en. Har det skjedd noe der eller er det like gale consol ui enda på PC?
×
×
 • Create New...