Jump to content

Bamsemums313

Medlemmer
 • Content Count

  309
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 :)

About Bamsemums313

 • Birthday 11/02/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Blir tidlig på meg.. #JustGamerThings
 2. Conceal vil funker fint for å stealthe twilight folka, men Master of Disguise er sagt til å bli forandret litt på, så man kan ikke perma-stealthe en av de twilight cultists. Og det er sagt at man for holde på statsen om den blir utsatt for sap/shadowstep/brewmaster/osv. Nå har vi bare sett 6 av 130'ish kort, men så langt ser det ut som bare en gimmick deck. Virker slow, og som andre deck som er bygdt rundt et kort (Reno f.eks), så har den flere måter å vinne på. Kanskje det kommer et kort som summoner C'thun til handa/boardet fra både decket og graveyard, så man kan få den raskere/få den flere ganger? Twilight Summoner. 5 mana 5/6 At the start of your turn, if there is another friendly Twilight Summoner on the board, sacrifice them and draw C'thun (wherever it is). It cost 2 less
 3. Jeg spiller veldig mye Freeze Mage, og det er kanskje decket som jeg bruker mest tid å spille. Er veldig mye mer i å spille Freeze Mage enn å bare Frost Nova + Doomsayer og Alex på runde 9.
 4. Dette er noe jeg virkelig savnet og håpet at Blizzard ville gjøre. Å kunne gjøre "old" instances/content med en max level character, slik som FF14. Hmm... Kanskje jeg skulle komme tilbake til FF14. Har tatt en liten pause for å få tid til andre ting, men ser ut til at jeg har tid nok fremover nå.
 5. Tro han bare var sarkastisk på at de ringene jeg refererte til er veldig broken i DS2, og jeg bare sa hvilket ringer han mente.
 6. Her forstår jeg ikke hva du skriver, lurer veldig på hva du mener så kan du utbrodere problemet du sikter til litt mer?. Hvilket Item?, kraftigst på hvilken måte?. Du kan jo evnt skjule det om det er Spoiler ... Har på følelsen at han refererer til Ring of Life/Soul Protection (Dark Souls 2) og (Rare) Ring of Sacrifice (Dark Souls). I Dark Souls 2, om man equipper en av de og dør, så mister man ingenting og man er fortsatt human, men ringen blir øderlagt. Dette fikser man ved å reparere ringen for 3000 souls (som er ingenting!). I Dark Souls, så gjelder det samme. Man mister ingen souls eller humanity, men ringen blir øderlagt. Og det er ingen måte å reparere ringen på.
 7. Bloodborne og Souls serien har mye det samme samtidig også har en del forskjeller. Her er noen ev de jeg kan huske klokka 6 på morgenen . - Bloodborne er mer aggresivt i spillestil pga 3 grunner. Ikke noe shield. Man bruker firearms istedet. "Heal on hit when newly struck" mechanic gjør combat'en mye mer aggresivt. Alt av animasjoner er mye raskere enn Souls series. - Bloodborne har mye større områder å utforske enn Dark Souls 2, men jeg vil si at Dark Souls 1 er det mye det samme som Bloodborne. - Personlig føler jeg en mer RPG aktig når jeg spiller Souls Series. Souls serien har MYE mer våpen og armor enn Bloodborne. Ingen av de våpnene kan tranformeres, siden det er en "ting" bare i Bloodborne, men de har så mange forskjellige attack animasjoner. Og en del har til og med special attacks. Souls serien har magic. Skal ikke spoile hvilket typer magic det finnes, men er en type for hver spillestil. Souls serien kan man velge om man vil bruke våpenet som 1-hander eller 2-hander. De har forskjellige moveset, litt på samme måte som weapon transform i Bloodborne. Evt dual wield weapons funker også, dog bare i Dark Souls 2 er dual wield viable pga dual wield stance (les det opp. Blir for mye å forklare atm ^^). Velger man å kjøre 1-hander, så er et skjold i off-hand et naturlig valg. På grunn av det, så blir mye av combat en defensive mentalitet, der man kan bare gjømme seg bak skjoldet. - I Bloodborne, så er lamps/bonfires som regel veldig langt unna hverandre. Dette fikser de med å la players åpne shorcuts til lampen underveis. I Dark Souls 1 og 2, så kommer man over gjerne flere bonfires i et område. Demon Souls funker på akkurat samme måte som Bloodborne. En hub med teleport stones, veldig få lamps/bonfires, men unlocker shortcuts til de utover verdenen. Det er det jeg kommer på i farta, men om du har tenkt å starte Dark Souls 2, så har Scholar of the First Sin bokstavelig talk akkurat kommet (5-6 timer eller noe siden jeg lagde posten). Dark Souls 2: Scholar of the First Sin er en samlepakke med alle DLC'ene spillet har sluppet ut, oppgradert grafikk DX9 til DX11, og flere spillere i samme verden enn før (fra 4 til 6 tror jeg). Du kan lese alt om pakken her: http://darksouls.wikia.com/wiki/Dark_Souls_II:_Scholar_of_the_First_Sin Bare et lite tips. Dark Souls 2 og Dark Souls 2: Scholar of the First Sin er 2 forskjellige spill. Så om man har lyst til å kjøpe det i PS Store, Steam eller fra noen andre steder, så let etter "Dark Souls 2: Scholar of the First Sin".
 8. Jeg bare foreslo et tidspunkt i morgen. Du kan akseptere den eller bare sett et nytt tidspunk om du vil. Jeg blir ledig hele morgen kveld etter klokken 7. Også ledig på Mandag og Tirsdag
 9. Hei. Er det mulighet for å ta kampen vår i helgen? Jeg blir desverre opptatt i kveld og mest sannsynlig også i morgen.
 10. Heisann. Jeg blir desverre opptatt i kveld. Er det mulig for deg å spille i helga? Satt opp et tidspunkt, men passer det ikke for deg så kan du foreslå et nytt tidspunkt. Er ledig hele helga
 11. Har lagt inn et forslag på klokken 18:00 i morgen. Passer det ikke, så si ifra
×
×
 • Create New...