Jump to content

Mr. ve

Medlemmer
 • Content Count

  1693
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

123 :)

About Mr. ve

 • Birthday 02/15/1987

Recent Profile Visitors

6914 profile views
 1. Nå snakker vi! Mine XWH ble sendt i retur med angrerettskjema i dag. Mulig jeg kaster meg på disse, men skal nilese tester først.
 2. Selv om lyden hørtes noe bedre ut bare ved å laste ned dolby acces tror jeg nok Xbox headsetet blir sendt tilbake ved bruk av angreretten. Venter i spenning på resultatet av samarbeidet med B&O.
 3. Lastet ned dolby access; man får 6 mnd gratis med headsettet så koster det 189kr.
 4. Jeg synes det burde vært unødvendig å måtte kjøpe noe ekstra for å få dem til å høres OK ut. Mine Razer (kablet) til 450kr høres uendelig mye bedre ut. Arctis 9x likeså (dog noe dyrere).
 5. Koster Dolby Atmos / access noe?
 6. Hentet mitt i dag. Førsteinntrykk: lyden er helt horribel! Må prøve å justere på equalizer før jeg dømmer det, men akkurat nå er jeg skuffa.
 7. Skulle man ikke kunne spille F2P-spill online uten XBL Gold nå? Mitt medlemskap utløp i dag men jeg får ikke spilt Apex Legends.
 8. Mr. ve

  Scuf Kontroller

  Trodde man kun bestilte direkte fra scuf siden man kan customize så mye. Da kan man også bruke rabattkoder («alle» streamere har en). Hvis du ønsker alternativer snakker mange varmt om battlebeaver (her finner du også rabattkoder hos streamere).
 9. Nå er dette for det første veldig off topic og i tillegg kan det være jeg er helt ute på viddene nå, men; Innbiller meg at man i større grad brukte serverende til f.eks Microsoft da tjenesten ble lansert (både til MP, men også party chat osv). Men i dag, når jeg spiller cross play Warzone med venner og bruker in game chat, hvor mye av Microsofts servere og tjenester benytter jeg egentlig?
 10. Hvor store problemer har dere hatt med elitekontrollene deres? Min v2 har litt stick drift (ser det best på cursoren i kart o.l.) men syns ikke det er noe stort problem. Har dog mistanke om at A-knappen er litt buggy da jeg har opplevd at jeg må trykke en ekstra gang i menyer. Usikker på om det er jeg som ikke trykka ordentlig første gangen eller om knappen er buggy. I spill bruker beg mest paddles til A så har ikke merket noe der.
 11. Jeg ville ventet. En laptop er ikke særlig oppgraderingsvennlig og å kjøpe en så dyr maskin med gårsdagens teknologi (skjermkort) er mindre lurt i mine øyne. Iflg. en artikkel på gamer.no er RTX 3000 i laptoper rett rundt hjørnet og produsenter har begynt å reklamere for sine laptops med RTX 3000. Edit: ser Elkjøp reklamerer med utsending i løpet av mars.
 12. Er en (lang) tråd om det samme HER Er også en samletest hos tek.no. Kjøpte selv Arozzi Vernazza til hjemmekontorstol. Relativt fornøyd med den! Hvis jeg skal kicke på noe må det være at den ikke er så myk som den ser ut (men fortsatt behagelig). Ryggen/skulderpartiet er noe smalt.
 13. Audeze har et designed for Xbox headset som heter penrose X. Trådløst men med usb dongle, om jeg ikke tar helt feil. Har ikke testet det selv, men kan være verdt å sjekke ut. Ellers har visst B&O noe på trappene, men vet lite her. Selv har jeg Arctis 9x som jeg har hatt noe problemer med (har ikke oppdatert firmware som nevnt i tråden her). Bruker nå et kablet headset, Razer Blackshark. Overraskende fornøyd med dette!
 14. Jeg får valgt det i xboxmenyen. Men igjen, har ikke testet allverden. Prøvde et par runder med Warzone. Føltes smooth, men har ikke fps counter. Hvis du vet om noen spill som kjører 120fps på XSX og har fps counter kan jeg prøve. Såfremt det er gratis eller inkludert i game pass.
 15. Får ikke 4K på denne nei. Jeg tviler på det blir så mange spill som kommer i 4K OG 120fps og jeg foretrekker 120fps hvis jeg kan. Går selvsagt på bekostning av oppløsning i alle spill, men på så liten skjerm har jeg ikke merket det som noen nedgradering. (Vil dog understreke igjen at jeg ikke har gjort noen direkte sammenligning eller utvidet testing).
×
×
 • Create New...