Jump to content

Mr. ve

Medlemmer
 • Content Count

  1578
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

74 :)

About Mr. ve

 • Birthday 02/15/1987

Recent Profile Visitors

6046 profile views
 1. Noen som har en formening om hvordan Xbox Series X blir på connectivity og tenker da spesielt på headset? Er lite å velge mellom om en skal ha trådløst til Xbox One. Vurderer å slå til på Astro A50 nå, men om de kommer til å endre på tilkoblingsmulighetene på Xbox Serie X slik at man kan bruke bluetooth e.l. vil jeg avvente.
 2. Har vel i grunn alltid vært slik, men hadde den i en relativt trang TV-benk tidligere så tenkte det var årsaken. Lurer vel egentlig på om dette kan være en garantisak.. Kunne jo selvfølgelig ha åpnet den og turt på sjøl der inni, men hvis det er garantisak er ikke det ønskelig.
 3. Min Xbox one x som er ca 2 år gammel har en (i mine ører) vanvittig viftestøy når den går for full belastning. Slik jeg leser det på nett er Xbox kjent for å være rolig, noe min absolutt ikke er. Den står riktig inni et hjørne, men oppå et bord uten noe tildekning over. Har prøvd å blåse trykkluft inn, uten nevneverdiræg resultat. Noen tips?
 4. Nå, hvordan er det?
 5. Det syns jeg var imponerende stats! spiller endel battlegrounds selv, men får liksom bare til mechs.
 6. Noen som har steelseries 9x og kan komme med en liten review?
 7. Jeg er delvis enig; ja, lista er lagt og det må dømmes konsekvent denne sesongen. Håper de gjør noe drastisk med VAR og spesielt offside til neste sesong.
 8. Prøvde restart av både router og maskin uten hell. Vil forsøke å oppdatere ved å bruke kabel, håper det hjelper (har ikke mulighet til å bruke kabel der jeg vanligvis sitter).
 9. Har en nyoppsatt PC med trådløst nettverkskort (Intel wireless-AC 9560). Jeg finner nettverket mitt, slår inn riktig passord med får opp at jeg ikke kan koble til dette nettverket. Jeg har ikke antenner på kortet, men finner som nevnt nettverket likevel.
 10. Er det greit om jeg poster et par annonser for å spørre om verdien her? Sjekke om det er jeg eller selger som er på viddene.
 11. Syns de fleste på finn er "luringer" som mener PC'ene eller komponentene er verdt altfor mye. I hvertfall etter mitt skjønn, men nå er ikke jeg noen ekspert på området.
 12. Blir nok kjøp av XSX for min del (har hatt alle generasjonene av Xbox). Håper dog på at crossplay/crossplatform kommer for fullt da jeg anser konsollkrigen som tapt for Xbox sin del og det er nødvendig med spilling sammen med PS for å kunne spille med venner. Må si meg enig ang. PC-spilling; kjøpte meg nylig en relativt god spill-PC men ender som regel opp med å spille på Xbox...
 13. Åpnet en slik Pavillion; er mest sannsynlig ikke en standardstørrelse på hovedkort(er ikke så kjent med mATX og lignende at jeg kjenner det igjen på øyemål), men alle komponentene (M.2 SSD, CPU, GPU, RAM) er jo "vanlige", med unntak av PSU som så veldig kompakt ut.
 14. Det var en sykt bra pris. Får ikke den samme nå, ser det ut for.
 15. Nå vil jeg igjen presisere at jeg ikke er noen ekspert og har egentlig lite erfaring fra PC. Men såvidt meg bekjent er Xbox one X meget bra når det kommer til 4K-spilling med HDR. Skal du ha noe tilsvarende/bedre på PC må du opp i pris, både på skjerm og maskin. Der PC skinner, i hvertfall i mine øyne, er raske spill der man har rask skjerm (144hz) i full HD (eller «2k»). Skjermen på laptopen du linker til er vel også «bare» full HD.. men jeg tror den vil fungere ypperlig til pubg og lignende i 1080p@144fps.
×
×
 • Create New...