Jump to content

Battaman

Medlemmer
 • Content Count

  2086
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1674 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg er i utgangspunktet enig i at det offentlige helst burde bruke sine egne systemer, men så er realiteten at de når mange flere ved å bruke Facebook, Twitter m.m. i tillegg. Så lenge infoen også er tilgjenglig via ordtlige kanaler har jeg ikke noe i mot at man supplerer med å dele en lenke til dette på Facebook også.
 2. Da er det jammen bra at det tas grep for å gjøre politet der borte mer amerikansk!
 3. Under Obama kunne mediene skrive om mange av de samme tullingenen som ville ha birth certificate også kunne presidenten styre landet på en noen lunde fornuftig måte. Nå trues jo media med sensur og saksøing når de skriver fakta, så tror ikke media utenom Fox News syns de tjener noe serlig på Trump som president.
 4. Da blir du nok skuffet. Diskusjon.no blir vel forbudt før det har gått 4 år om han blir gjenvalgt, folk skriver jo stygge ting om Trump.
 5. Uavhengig av om man bruker tallene med eller uten appropriations så står faktisk poenget, den semantikkdiskusjonen dere har her er ganske meningsløs.
 6. Hypen er vel der fordi det kan se ut som at MS går inn for å støtte enda mer i CLI, og på sikt få en fullverdig pakkebehandler. Babysteps osv.
 7. Skulle gjerne hatt muligheten til å slippe all crapwaren som følger med så og si samtlige Androider ut av boksen uansett så det hadde vært kjærkomment.
 8. Jeg begynner å bli forbanna lei at Android ikke støttes lenger enn et par år og at det til og med selges Android telefoner som er end of life ut av esken. Om ikke noen av GNU/Linux telefonene er blitt gode nok når jeg må bytte telefon tror jeg biter i det sure eplet og prøver en iPhone etter 10 år med Android.
 9. Ca halve befolkningen bruker Android så jeg syns det kan få stå alvorlig problem en stund til.
 10. Jeg har mista all respekt for WHO som organisasjon etter å ha fått tid til å lese meg opp på dem, det som tok kaka var et intervju der de nektet å svare på noe som helst om Taiwan, lot som de ikke hørte spørsmålet først også bare la på. Det jobber sikkert mange flike der, men toppen er bare en ubrukelig pampegjeng, for en gang skyld er jeg enig med Trump.
 11. https://www.nrk.no/nyheter/norsk-okonomi-1.11219446 ''' I tillegg vil alle studentar få utbetalt heile stipendet for resten av vårsemesteret den 15. april. ''' Jeg syns det var en god straksløsning, så får man mer tid på å prøve å løse det økonomsike.
 12. Eneste Hearthstone jeg spiller nå, gikk over til MTGArene på PC, syns det var mer givenede, men Battlegrounds syns jeg er kjempestas som mobilspill.
 13. Når disse kommer ned til under 10k så skal man ikke se bort i fra at det kan bli en sånn.
×
×
 • Create New...