Jump to content

Battaman

Medlemmer
 • Content Count

  2074
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1653 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. https://www.nrk.no/nyheter/norsk-okonomi-1.11219446 ''' I tillegg vil alle studentar få utbetalt heile stipendet for resten av vårsemesteret den 15. april. ''' Jeg syns det var en god straksløsning, så får man mer tid på å prøve å løse det økonomsike.
 2. Eneste Hearthstone jeg spiller nå, gikk over til MTGArene på PC, syns det var mer givenede, men Battlegrounds syns jeg er kjempestas som mobilspill.
 3. Når disse kommer ned til under 10k så skal man ikke se bort i fra at det kan bli en sånn.
 4. Syns denne artikkelen var tynn, er det mulig å få en link til rapporten?
 5. Hadde håpet de skulle gi oss flere av "gjenge" i siste expansion, warrior, Warlock og Rouge f.eks.
 6. Irriterer meg over at jeg ikke har de gangene jeg skal ut. Mista min og glemmer å kjøpe ny hver gang jeg er i en butikk som selger.
 7. Folk som ikke vil si i fra om ting som ikke fungerer "fordi det blir dårlig stemning", så de går heller rundt å er passiv agresive og klager bak ryggen på hverandre og lager dårlig stemning.
 8. Syns det er stas at jeg får samme kontakt på telefonen og laptoppen om jeg oppgraderer. Hyggelig at Apple bruker åpne porter på de produktene jeg bruker
 9. Upraktisk å måtte ha med seg hub. Det blir superdigg når man kan velge hvor man vil ha ladekaberen, en undervurdert feature med USB-C lading.
 10. Håper HDMI-utgangen beholdes. Klart man kan kjøre video over USB-C, men fy faen så deilig det er å slippe den ene overgangen. HDMI er den eneste porten jeg bruker regelmessig utenom strøm. Har den HDMI og minijack kan den klare seg med 2 USB-C porter for min del, men 4 hadde vært snasent.
 11. Ja, for meg var det aldri aktuelt å kjøpe Mac før de fikk en HDMI port, når det var på plass var jeg all-in. CD sammenligningen syns jeg alltid var litt søkt, en laptop er såpass stor at man gjerne bærer den i noe uansett, og vet man at man bruker masse CDer så bærer man vel rundt på dem også og da har du sikkert en veske så kan man ha en ekstern leser. Eller så kjøper du den Macen som enda har optisk drev: http://www.apple.com/shop/buy-mac/macbook-pro?product=MD101LL/A&step=config# Kablet nett tror jeg bare jeg har brukt etter å ha installert Debian for å finne og installere trådløse nettverksdrivere, det er et eksempel på en ting som er veldig fornuftig å fjerne for de aller fleste. Da snakker vi "courage"!! Tenkt deg hvis de hadde byttet til USB-C.. Da hadde til og med jeg "bøyd meg i hatten" for dem.Visst Apple hadde byttet til usb c, skulle jeg faktisk vært villig til å friskmelde de Helt enig med deg i at USB-C hadde vært utrolig bra. Hadde så høye forhåpninger da jeg så den på Macbook, men neida.
 12. Bruke rmine ganske ofte. Hvis Apple skal fjerne minijack på MacBook Pro versjonene også vil det få meg til å se enda mer på Linux eller til og med Windows nå som Windows har bash og Linux bare blir mer og mer stabilt og brukervennlig.
 13. Fordi huset du kjøper brukes som sikkerhet, dersom du ikke kan betale tilbake lånet kan du selge huset så du kan betale tilbake.
 14. Har aldri brukt Powershell, derfor jeg spurte hvordan PS er en utfordrer til Python, har alltid tenkt på det som en utfordrer til Bash som (som regel) løser andre oppgaver enn Python. Kan du forklare hvorfor man trenger PS for å manage skyen? Hvor er det man ikke når from med Bash?
×
×
 • Create New...