Jump to content

Battaman

Medlemmer
 • Content Count

  2332
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2059 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er litt interesant at du er helt enig i at sitausjonen forandrer seg hele tiden, men likevel ikke evner å se at tiltak kanskje er nødvendig nå som situasjonen har endret seg og tvilholder på det du mener du ble fortalt for mange månder siden.
 2. Det er vedtatt noen moderate tiltak. 1. Påbud om bruk av munnbind i drosje Dette fikk jeg forklart med at drosje brukes mye til pasienttransport og, tro det eller ei, er noe mange av sjoførene ønsker. 2. Påbud om munnbind på kollektivreiser der man ikke kan holde minst én meter avstand til andre. Denne burde være lett å forstå. 4. Trafikklysmodellen innføres i grunnskolen. Formannskapet vedtar følgende anbefalinger Denne er svært god og treffer akkurat den delen av befolkningen hvor smitten er. Enten må man stenge litt ned for barn, tilate at de og foreldrene deres blir smitta eller vaksinere barn. Når man ikke vil de to siste må man gjøre det første. Barna ble holdt hjemme fra skolen når det var mye smitte uansett så å sette det i system vil antagelig føre til at de får være mer på skolen.
 3. Her og, da jeg kom meg hjem i 5-tida søndag morgen hadde jeg allerede nådd alle aktivitetsmål for dagen. Sto opp igjen i 12-tida og hadde bare lyst å fortsette festen. Koste meg hele gårsdagen også. Hodepinen jeg fikk etter vaksina ble også brått borte etter fylle- og festkula. Litt merkelig å være tilbake på kontoret i dag da, her er alt som før helga.
 4. Takk skal du ha! Har prøvd med Ibux, tilnærmet ingen effekt, men to glass vin og all smerten er borte. Må få gjort noe med dette, om ikke ender jeg jo som alkoholiker og det har jeg ingen interesse av.
 5. Jeg merker fortsatt hodepine i varierende grad nå halvannen uke etter andre dose (har 2x phizer). Har meldt det inn som bivirkning via nettskjema. Har noen andre bekjente som opplever det samme. Vi klarer å fungere fint stort sett, men det er fryktelig irriterende. Har prøvd en del forskjellige ting, og det absolutt mest effektive mot smerten er alkohol, som selvsagt ikke er noen løsning. Om det kke har gitt seg på toukersdagen etter dose 2 drar jeg til legen så er jeg hvertfall sikker på at det havner i journal og blir en del av statistikken. Anbefaler alle å melde inn langvarige symptomer og ettervirkninger av vaksinen om man har dem, det er veldig viktig at myndighetene og legemiddelindustrien vet omfanget og alvorligheten av bivirkninger og langtidseffekter på disse legemidlene når de avgjør risikoen på å sette dose 2 på barn. For ordens skyld er jeg absolutt ikke i mot vaksinen, men vi må være realistiske her. Vi vet det er bivirkninger og langtidseffekter av dem, mer data gir bedre grunnlag for avgjørelser.
 6. Veldig godt tegn! Regner med at restriksjoner forsvinner omtrent samtidig som dette, også håper jeg vi dropper metern og utvider 500-kohortene til 1000 eller strørre i starten av oktober om ikke enda mer frislipp. Har ikke så høye forhåpninger, men så lenge det åpner opp og ikke stenger ned igjen, om det så går litt vel sakte så er det egentlig greit for meg. For meg personlig er 100/200/500-kothortene på arrangement som er mest irriterende/ingripenede nå. Samt kravet om sitteplasser for alkoholservering på konserter o.l. Klarer stort sett å leve som normalt, men merker veldig disse restriksjonene når de treffer meg.
 7. Jeg har sjekka en del legitimasjon opp igjennom, hvis man kan det ser man hovedsakelig på øynene, for det området endrer seg generelt lite fra man er 13 (som er da mange får sitt første bankkort). Så munnbind, skjegg osv skal være helt uproblematisk.
 8. De måler om du er smittsom der og da. En positiv selvtest er å regne som positiv PCR. En negativ betyr at du antagelig ikke kommer til å smitte noen videre akkurat nå, men sier ellers ikke noe om hvorvidt du er smitta.
 9. Hyggelig for deg at du har fått to doser. Kan du vurdere å være solidarisk med de av oss som ikke har fått det?
 10. Det var du som valgte å ta opp tiltakene i Norge her og nå fortsetter du, hvilke fordyrende tiltak er det du sikter til? Vi kan godt flytte denne diskusjonen over til Norgetråden om du vil det. Det er jo forsåvidt relevant for verdensdiskusjonen å diskutere at du syns tiltakene i Norge er for dyre så vi derfor ikke kan hjelpe fattige land med å få vaksinert med dose 1.
 11. Det er veldig åpent nå. Går rundt i byen og ser litt munnbind her og der og sprit i butikken. Store arrangement kan gjennomføres med bruk av coronapass. Utesteder, resturanter osv, kan holde åpent Hvilke tiltak er det du mener ruinerer oss? At coronapass er dystopisk og at reising utenlands er et mareritt er jeg enig i, men at det ruinerer oss må du begrunne.
 12. Jeg tror dette er kjærnen i mye av problematikken. Man kan ikke håndtere en pandemi godt og samtidig la folk ha alle frihetene man har i en normalsituasjon. I en ideel verden hadde folk oppført seg rasjonelt og fulgt godt smittevern uten at makt var nødvendig, men som vi alle vet er ikke mennesker rasjonelle vesner og vi følger de impulser og lyster vi måtte ha.
 13. Jeg fikk i går, merket ikke mer enn litt prikking før jeg sto opp i dag, da var skuldra litt ekstra støl, ingen smerter eller noe.
 14. Om du er norsk statsborger kan du bli satt på karantenehotell, men du slipper inn i landet. Vet ikke hvordan det ble med utenlandske statsborgere som er på utenlandstur.
 15. Hvis du med "nå" mener "september" er jeg enig. Det blir helt på trynet idiotisk å avvikle tiltak nå når vi er så kort tid unna å få tilbudt alle vaksine. Det er vel fortsatt ca 1 million voksne i Norge som ikke har fått sin første dose, og enda flere barn/ungdommer.
×
×
 • Create New...