Jump to content

Battaman

Medlemmer
 • Content Count

  2137
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1784 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg er enig i at fest og alkohol nok er negativt mtp smittevern, men er det noen som faktisk har prøvd med forbud? Hadde vært interessant å se litt forsking på de faktiske og uventede konsekvensene av et alkoholforbud.
 2. Æsj, nå ser det ut som dritten sprer seg her i Trondheim også https://www.nrk.no/trondelag/koronavirus-i-trondelag-1.14931464 Enn så lenge bare et par stk om dagen, men jeg er redd det kan spre seg fort i forelesninger, fester o.l. Hadde et håp om at vi kunne holde på omtrent som nå ut året, men merker jeg er blitt pessimist også på det.
 3. På den annen side https://www.nrk.no/trondelag/koronavirus-i-trondelag-1.14931464
 4. Da beklager jeg for avsporingen. Det er jo sjukt at sivile med våpen skal stå å skremme vekk folk fra å stemme. Og for å komme @debattklovn i forkjøpet så syns jeg det er ganske rasjonelt å være redd for sivile med ladde våpen. Det er forresten også politet i USA, de skyter ofte folk som har truende våpen på seg.
 5. Selv om det du skulle si stemmer så endrer ikke det på det faktum at mange syns politiet er skremmende og de kan bli skremt fra å stemme.
 6. Politiet mange steder i USA skremer befolkningen, spesiert minoriteter. Dette syns jeg du burde ha fått med det nå.
 7. Viktig med litt lov og orden for allmuen så han selv kan bedrive grov korrupsjon og selvberikelse. Men ikke for mye lov og orden da, politiet må også få lov å drive med korrupsjon og drap må vite, ellers vil jo sikkert ingen gidde å bli poilit.
 8. Det smalt fra rett kjeft. "Se på meg, jeg har så mange kilder, men jeg nekter å dele dem deg, æddabædda". Kyss meg i rævva. Ikke én enste kilde har du klart å produsere.
 9. Jeg kan gi deg en bedre deal! Om du legger ut ikke mer enn 3 kilder så skal jeg komme med 10 som motbeviser dine!
 10. Takk for at du tok deg tida! Jeg syns du skisserer et godt utgangspunkt, men det er lett å problematisere det også: Går røyking og snus også under rusmidler? 4kvm per person er jo litt rart når noen kan sitte inntill veggen og dermed kunne oppretteholde tilstrekelig avstand til andre deltagere. Jeg syns det skulle være rart om vi ikke kunne sitte 6 stk på takterrasen min og drikke noen øl en fredags ettermiddag, men at vi kunne være 20 stk som drikker brus og høre på musikk. Personlig ville jeg nok droppet å bry meg om "fest" som konsept i lovgiving og heller holdt meg til et lovfestet maksantall man kan være i et privat arrangement, dette kan f.eks. settes til 10 eller 20, evt at man kan være opp til 20 på dagtid, men mellom 23.00 og 07.00 så er det maks 10.
 11. Mine kilder er bedre enn dine, du tørr jo ikke engang vise at du har kilder! Ha! Løgn og bedrag, du har åpenbart ingen kilder ellers hadde du komt med dem for lenge siden.
 12. Jeg har kilder på det motsatte, men jeg venter med å komme med dem til du kommer med dine. Så det så!
 13. Vandalisme går under vandalism, ikke under de andre ordene. Du kan bruke ordbok om du syns det er vanskelig å oversette.
 14. Flere tar til ordet for å forby fester i sin helhet. Kan jeg få en definisjon av fest så jeg vet hva jeg evt skal argumentere mot?
×
×
 • Create New...