Jump to content

IcedInsanity

Medlemmer
 • Content Count

  20483
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

IcedInsanity last won the day on September 27 2010

IcedInsanity had the most liked content!

Community Reputation

4165 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

35463 profile views
 1. Det der var rett og slett jævlig. Fy faen håper det går bra..
 2. Er det noen som har kjøpt PS Plus abb andre steder enn fra selve Store'n? Ser noen sider selger 1år for eks 475kr https://livekort.no/PSPlus365Dager/afd/google-shopping/?gclid=Cj0KCQiAj9iBBhCJARIsAE9qRtC2p6VEOCGmsyYyqdVZnVbwcnm0O4aSUEKm9OiBvCkoLDOvM7SqPIMaAlPeEALw_wcB Er det noe risiko her? Koder som ikke fungerer eller at tilgangen blir tatt bort fra Sony dersom det er koder skaffet på ulovlig vis fra nettbutikkens side?
 3. Den der har vært åpnet. Hvordan var den påslått? Helt ny eller virket det som den hadde vært bootet også? Var kabler og alt "fabrikkpakket"? Med sånne bånd rundt kablene osv?
 4. Takk 😁 hadde en forhåndsbestilling his Komplett som eg la inn i April, så har ventet en stund. Forøvrig, Astro's playroom er latterlig artig!
 5. Haha, ja igrunn. Komplett har sendt min fikk eg mail om, MEN så fort eg får med meg info om når vi får inn så skal eg gi en lyd her 😄
 6. Heihå. Tenkte å skaffe meg en ny ssd, og valget står mellom disse to..men eg kan ikke veeeldig mye om disse, annet enn at høyere lese/skrivehastigheter er bedre? Så her er de to: https://www.kjell.com/no/produkter/data/lagring/ssd/samsung-870-evo-ssd-disk-500-gb-p62907 Og: https://www.kjell.com/no/produkter/data/lagring/ssd/wd-blue-3d-nand-ssd-disk-500-gb-p67714 All info, og råd taes imot med takk 😊😊
 7. Da har eg eeendelig fått beskjed fra Komplett at PS5'en eg bestilte i April ifjor, er sendt. Snart en av gjengen! 😀
 8. Har en her som mener at 19Nov skal han sitte klar på Elkjøp sine nettsider for å kjøpe..? Kommer det flere maskiner denne datoen eller er han på bærtur?
×
×
 • Create New...