Jump to content

IcedInsanity

Medlemmer
 • Content Count

  20384
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

IcedInsanity last won the day on September 27 2010

IcedInsanity had the most liked content!

Community Reputation

4077 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

34668 profile views
 1. Ja, samme her. Om det ikke kommer så går eg også for digitalt. Sitter ikke i påsken å tvinner tommeltotter asså..😆
 2. Sendte en mail til Cdon og spurte ang levering mtp påske og slikt.
 3. Urh...da bør jaggu de andre episodene komme brennkvikt etter. Midgar er jo bare 3% av originalen. Smådustete. Lest meg litt opp på hele greia. Virker lovende når SE ikke selv vet hvor mange episoder etc det blir. Men når ting etter Midgar er open world så kommer det vel til å ta lang tid tenker eg, uansett hvor mange assets de allerede har fra spill nr 1.
 4. Spørsmålet mange sikkert lurer på her er jo om denne utgaven som kommer 10.04 er HELE spillet eller kun denne "Midgar" delen, for så å måtte vente 1år på neste episode på neste fysiske/digitale utgivelse.
 5. Har 2 spørsmål. Har spilt demoen ett par ganger og er et soleklart kjøp for min del. Aner ikke hvor mange ganger eg har rundet originalen. Spørsmål 1: Skal eg gå for fysisk kopi eller digital? Tenker at fysisk hadde vært litt stas da det er en, ja fysisk ting å ha, eller digital så slipper eg å ta inn å ut disk osv.. så hva tenker dere? Spørsmål 2: dette med episoder, ikke satt meg inn i det, men når man får spillet kan man spille hele greia fra start til slutt eller er det noe som er stengt, mtp dette episode greiene?
 6. Var bare 17!! år gammel den tråden gitt.
 7. Må rett og slett bite i det søte eplet her. Har prøvd demoen av RE2 nå, og selv om den gode gamle RE2 alltid kommer til å være favorisert her, så er jaggu faen ikke denne remaken langt unna å bli ny favoritt. Tar litt tid i bli komfy med kontrollene ref, sikting og slikt...men grafikken, stemningen og alt rundt er bare helt superbt. Ser at remaken også er på salg nå så skal rett og slett skaffe meg hele sulamitten, for denne opplevelsen vil eg ikke gå glipp av 😀
 8. 1: Aner ikke 2: Stats 3: Kjemi kjemi kjemi 4: Har du elendig linje? Trådløst? Høres jo ut som du har dårlig latency derav lag.
 9. Kommer til å ende som trainwreck det der.
 10. Kan se ut som en ide ja. Ikke veldig redd at ikke Komplett skal ordne dette selv før de evt selger den videre, men greit å ha rensket unna litt uansett.
 11. Har benyttet meg av angreretten min på en Asus laptop eg skaffet meg fra Komplett. Hatt den i 2 dager og har da innstallert noe programmer, Steam, Chrome etc. Hva må eg gjøre før eg sender den tilbake? Må eg formatere? Eller kan eg stole på at Komplett gjør slikt før evt videresalg?
×
×
 • Create New...