Jump to content

IcedInsanity

Medlemmer
 • Content Count

  20430
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

IcedInsanity last won the day on September 27 2010

IcedInsanity had the most liked content!

Community Reputation

4112 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

34900 profile views
 1. Overbetalte rundingsbøyer hele gjengen. Glad eg skrudde av ved 3-0. Kaste bort 90+min på denne gjengen gjør eg ikke 😂🤡🤡
 2. Du er jammen langsint Men uansett så påpekte eg bare at det hele var litt ironiskt, eg sa ingenting om at dersom en liker en ting så kan en ikke like det andre ting, der trekker du selv en konklusjon både om meg og garantert andre. Må du slutte å være så forutinntatt om saker og ting, en trenger ikke hele tiden å lete etter feil eller å prøve å få til en diskusjon bare fordi du har ett eller annet problem med andre brukere av forumet. Trekk pusten dypt og husk at selv om eg har mange innlegg så eier eg ikke forumet 😄
 3. Satse på Costa sitter på neste fly til Guadalupe. Fy faen for en horribel spiller. Stygg i taklingene og helt forbanna håpløs med ballen i beina. Pikk!!
 4. Takker, får legge til Sport Premium da, helt innafor når eg får hele Altibox abb betalt av Utest 😆
 5. Spørr her eg, leste ett sted at TV2 skulle vise de 92 kampene. Er disse på "gratis kanaler" eller er noen kun på TV2 sport premium kanalene?
 6. Da er case og CPU i hus, hovedkort og RAM kommer imårra!
 7. Aner ikke hvem som eier forumet, men antall innlegg har nok ingenting med saken å gjøre nei, så aner ikke hvorfor du nevner det egentlig? Hadde du et poeng i det innlegget altså? Om en ikke er fan av singleplayer spill, så får må det så være, men det betyr ikke at spillene som kommer ut til launch er drittspill. Folk som kommer med slike utsagn er folk som fortsatt bruker frasen " PC maStER raCe" og " SpiLleR Du pÅ mobiL, Så ækkÆ Du en EKtE gaMEr" Å ha en innstilling der spill en ikke har interesse for er "drittspill" og en ikke kan se hva som lokker for ANDRE mennensker som forhåndsbestiller, vitner bare om et vannvittig trangsynt og bittert menneske som ikke evner å se ting fra andres ståsted.
 8. Sikkert fordi mange har bedre smak enn andre.
 9. Laget den selv ja, eller det var faktisk fruen som gjorde 70% av jobben. Hun fant bilde av en lignende og fikk mål av fyren som hadde laget den, så da ble det til av vi laget vår egen. Mangler benk, pull-up bar og noen ekstra hengsler (som er på nå) på bildet, men ellers er den ferdig.
 10. "Slapp av a" selv. Var ikke direkte myntet på deg, generelt ser eg utallige folk på nettet, kommentarfelt på Komplett sin annonse på FB og lignende der ett merkelig stort antall mennesker kjefter og er helt fra seg over at konsollen "kommer til" å koste 10 tusen. Rimelig greit å anta at dette er folk som ikke skjønner hvordan "placeholder" priser fungerer eller som ikke har veldig mye erfaring med butikker og varer generelt. Det er jo enkelte som tror at dersom en forhåndsbestiller nå så er de rettslig bundet til å faktisk kjøpe, og det ikke er rom for å trekke seg. TLDR; Prisen blir ikke 10 tusen, nei du er ikke tvunget til å kjøpe selv om du legger inn forhåndsbestilling.
 11. Eg skjønner ikke at enkelte ENDA tror at selv om en nettbutikk har satt en pris (feks 10k) at DET blir prisen. Altså hallo...?
 12. Takker. Når det er 8år siden noe ble byttet ut er det kanskje påtide. Spent på hvor stor forbedring eg vil se..
 13. Greit mye klaging på designet. "Ser ut som en router", fordi alle routere er møkkstygge?
×
×
 • Create New...