Jump to content

Thor.

Medlemmer
 • Content Count

  8164
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Thor.

 1. Prisene på Switch spill holdes kunstig høye selv flere år etter lansering. Breath of the wild koster etter snart 3 år fortsatt 679 kroner digitalt (litt billigere fysisk) Mange spill jeg har hatt lyst på til Switch ender jeg med å kjøpe på PC fordi det er 100-150 kroner billigere. Jeg spiller kun på TV-en uansett.
 2. Nissan Connect fungerer fint på min bil, en Leaf Nordic 2016. Det var en periode den ikke fungerte fordi gratis-lisensen var utgått. Det var ingen tydelige feilmeldinger på hvorfor det ikke fungerte, men etter en, og bare en telefon til support så ordnet det seg raskt. Jeg fikk da en ny gratis lisens. Jeg bruker dog appen My Leaf som er 3dje parts app laget av en danske. Mye mer praktisk hvis man bare skal starte fjernvarming for den er mye kjappere.
 3. Det kan være at Messenger stripper bort slik informasjon. Prøv epost hvis det er mulig.
 4. Digitale spill er knyttet til kontoen din på Switch. Saves kan du lagre online hvis du betaler for et online membership, men jeg vet ikke hvor lenge de filene ligger hvis du ikke betaler med på subscription eller ikke logger inn på en stund. Det ble vel besluttet å ikke lagre saves på en slik måte at brukeren fikk tilgang til de. Enten for å tjene mer penger, eller på grunn av at tidligere konsoller (Wii, WiiU, 3DS) kunne softmoddes med korrupte saves.
 5. Hvis jeg ikke husker feil var den nyeste delen bygget i stål, i motsetning til den gamle som var i betong. Stål tåler mindre varme enn betong.
 6. Fikk nettopp en follow fra en nyopprettet bruker med en spam-link i about me boksen. Problemet er at jeg ikke finner noen egen rapporter-knapp for enkeltbrukere som ikke har postet noen innlegg. Brukeren det gjelder: https://www.diskusjon.no/profile/539999-sofia95/?tab=field_core_pfield_10 Skulle gjerne sett at det kommer en rapporter knapp på profilene i fremtiden. Ser at det snakkes om en knapp nederst til høyre på profilene (LINK) men denne eksisterer ikke lengre etter forumoppgraderingen.
 7. Tja.. Jeg byttet over til Hills spesialfor for katter med urinveisplager. kjøpes på dyrlege eller nettbutikk (zooplus). Etter det så ble katten helt fin. Han oppfører seg mer som katter slik jeg kjenner de fra oppveksten. Folk som har vært på besøk kommenterer at han er en helt annen katt også. Så jeg kan egentlig merke denne som "løst" enn så lenge.
 8. Tips til kjøling av M.2 SSD? Har 1 stk 970 EVO og 1 stk 660M. Ønsker litt mindre throttling. De er plassert på hver sin side av hovedkortet på grunn av hovedkortets størrelse. Har lest at noen kjølere faktisk øker temperaturen.
 9. Hvis han ikke har det fra før: Digitalt skyvelære Det er er måleinstrument som måler millimeter (og tommer) med stor presisjon. Mye brukt på verksteder, fabrikker osv.. De analoge måler ikke like nøyaktig som digitale. Har ikke erfaringer med Cocraft sine, men ClasOhlson har et digitalt et fra de: https://www.clasohlson.com/no/Cocraft-skyvelære/p/40-8747 Om han har analogt fra før og kanskje mener han ikke trenger digitalt så er et godt argument at det kan enkelt avleses uten briller (hvis han har dårlig syn).
 10. Det står, men er noe kryptisk: Bokstavene betyr: F: Front M: Middle R: Rear LFE: Bass/Subwoofer Tallet etter bokstaven er antall kanaler i front, midt eller bak. Når tallet er 3 så betyr det at du har høyre, venstre og midt. 2 så er det uten midt og 1 er mono.
 11. Ikke kjøp Switch-brandede minnekort. De er overpriset. Her er et søk på Prisjakt, kun Microsd, og med samme eller høyere hastighet som den gule greia over. Filtrer på butikk hvis du vil kjøpe i fysisk butikk, men erfaringer jeg har er at de kan være mye dyrere på slike steder, så kjøp gjerne online. https://classic.prisjakt.no/category.php?k=v2282#rparams=b=s348142388
 12. Har du innboforsikring hadde jeg vurdert å tatt en telefon til de.
 13. Kjøper du pc via Komplett sin selvbygger så kan du komponere en pc tilpasset dine behov og med ekstra lagringsplass. Med litt veiledning fra forumet så greier du fint å skreddersy en pc til akkurat ditt behov. Komponerte en Komplett Home Basic og landet på 9500kr nå. Den er neppe det beste kjøpet, men jeg tør påstå det er en fin start mtp dine behov. Den er uten skjerm, men det er fort gjort å legge til en. https://www.komplett.no/k/config.aspx?ConfigSystemId=11025 Du må trykke på valgene selv da jeg ikke kan linke til det samme oppsettet som jeg valgte. Kabinett: Corsair Carbide Series 275Q Strømforsyning: Cooler Master B500 V2 KOMPLETT Edition CPU: Intel Core i5-9400 Prosessor Hovedkort: ASUS Prime B360M-A, Socket-1151 RAM: HyperX Fury DDR4 2666MHz 16GB SSD: Kingston A2000 250GB NVMe M.2 SSD Harddisk 1: WD Red 4TB 3.5" NAS HDD Windows 10 Home
 14. Hva skal du gjøre på pc-en? Redigere bilder Spille Lese nettavis og bruke nettbank Redigere film Budsjett?
 15. 99% sikker på at det stemmer ja. Bare fjern harddisken og andre modifikasjoner før du sender inn maskinen om du får problemer.
 16. At du ettermonterer en harddisk i en ferdigbygget pc skal ikke lage problemer for reklamasjon. Hvordan den er med garanti vet jeg ikke, men reklamasjonen er uansett bedre under nesten alle omstendigheter. En intern harddisk koblet til en SATA port vil være raskere enn disker over USB 3. Jeg hadde kjøpt en intern harddisk, og eventuelt strøm og datakabel for det følger ikke med interne harddisker.
 17. Har fått mellom 50-100 pakker via postnord. Ikke noe tull med pakkene som jeg kan huske. Samme med Posten egentlig. Alle pakker har kommet frem hele og uten betydelige skader. Men alt blir også hentet på fysiske hentepunkt.
 18. Må bare legge ut denne når vi snakker om vanskelige dialekter:
 19. Fjern betyr noe som er langt borte. For eksempel en fjern slektning. Det motsatte må da være at foreldrene dine er ???? slektninger.
 20. Det er vel forskjellige typer dimmere. Fungerer pæren som den skal så hadde jeg ikke brydd meg selv. Min dimmer får hue-pæren til å blinke hele tiden så jeg koblet den på en annen kontakt i nærheten.
 21. Erstatt dimmer med en vanlig av/på bryter som nevnt over så ordner det seg.
 22. Kanskje lurt med en sjekk av at filoverføring gikk som planlagt uten feil før sletting slik at du ikke sletter filer som ikke ble kopiert?
 23. Til den prisen som denne lydplanken ligger på får man kjøpt andre gode konkurrenter MED subwoofer, det er kanskje dette som er grunnen til at det sammenlignes med lydplanker med dedikert sub.
 24. Slik som kommentarene hagler her hadde det vært morsomt med en blindtest av Reciever med høyttalere mot et par soundbars. Kan jo legge til at en lydplanke (med sub) litt oppi pris er ikke så rævva lydmessig. Sitter selv med en HT ST5000, og selv om den kanskje ikke topper det dere HIFI frelste har så er det kompakt og med pen lyd uten å ta opp for mye plass i rommet. Jeg kan ikke ha større anlegg uansett for da får jeg borettslaget på døra.
×
×
 • Create New...