Gå til innhold

Playstation 4 - Generell diskusjon


Latias

  

1 268 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 4 en større suksess enn sin forgjenger?



Anbefalte innlegg

Jeg gikk fra 270 timer med Switch Procontroller direkte til DS3 (Ni No Kuni) - ble veldig overasket over at det faktisk føltes bra. Spørs om ikke slike ting har mye med hva spillene krever av kontrolleren.

 

Hoppet over hele Red Dead greia. Har prøvd ganske mange ganger å like flere av GTA spillene, men det har feilet hver gang. Har derfor bare sett bort fra alt Rockstar lager.

Ingen stor fan av gta serien. Men RDR var i mine øyne et perle av et spill og vannvittig godt stemmeskuespill. Og ser virkelig frem til RDR2.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Likte GTA 4, men femmeren er ganske kjip. Håper ikke RDR2 lider samme skjebne som det spillet med altfor stort fokus på money, money, money og lite fokus på singleplayer.

Kommer alltid til å huske historien om John Marston. Det var fantastisk, og slutten ble jeg så sykt overrasket over. Hele epilogen og alt det der var noe annet enn jeg hadde opplevd noen gang før.

Spent på om vi ser en lignende slutt denne gangen også.

Lenke til kommentar

Jeg har fulgt GTA helt siden eneren kom ut på PS1/PC og synes GTA5 er det absolutte høydepunktet. Mange av irritasjonsmomentene er borte - spesielt dette med hvor lang tid det tar å starte et oppdrag på nytt, som var hovedgrunnen til at jeg nesten aldri fullførte noe GTA - og samfunnssatiren er skarpere enn noen gang.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Info for Vitabrukere: Sony har annonsert "end of life" for produksjon av fysiske Vita spill.

 

[T]he hardware manufacturer says digital distribution will continue, [but] this move will mark the end of physical cards for the maligned portable game system.

Sony’s American and European branches “plan to end all Vita GameCard production by close of fiscal year 2018,” ... Sony’s 2018 fiscal year will end on March 31, 2019.

 

Sier dog ikke noe om Sony Japan, men kan være greit å ha i bakhodet hvis man vil ha fysiske versjoner av Vita spill i hvert fall!

Endret av Kadaju
Lenke til kommentar

Største problemet med gta4 er at det ikke akkurat gikk som bæsj i kram snø. Skulle gjerne spilt en oppusset versjon med 60fps.

 

GTA4 er utrolig dårlig optimalisert, men det gjorde stort sett ingenting for å bremse salgstallene når det kom ut, merkelig nok. For å spille greit det som er et nesten 10 år gammelt spill på i7-7700HQ og GTX 1070 i 1080p må man legge inn crack på den kjøpte versjonen og kjøre Games for Windows erstatningsfil (dll) som ikke tar noe ytelse for å kunne legge inn grafikkforbedringer som ENB og få mer moderne grafikkstandard litt nærmere GTA5 og akseptabel FPS. Dette spillet har en god fysikkmotor man gjerne legger merke til på biler, og denne  koster sannsynligvis en del ytelse iom den er fjernet i GTA5.

 

Edit: For å spille GTA4 trengs analoge stikker for bilkjøring. Piltaster og mus er tilnærmet ubrukelig.

Endret av vidor
Lenke til kommentar

Ja Facebook brukes kun i sammenheng med kjøp og salg grupper, entusiast greier og arrangement. Ellers er det vel kun søppel å finne der. Folk se jo ut til å slutte å poste piss fra livene sine der endelig. Så da er det vel ihjel taggede videoer, reklame og sånt mas igjen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...