Jump to content

solz

Medlemmer
 • Content Count

  204
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

62 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvordan tolker du launch spill? Tenker dem har sagt Ratchet til PS5 kommer ut i launch window, som er fram til februar 2021, blir det da et launch spill?
 2. Hvordan klarer folk som sliter med navnene til Xbox engang handle melk i butikken? Lett melk? Skummet melk? Kulturmelk? BIOLA?!?!
 3. Jeg forventer 60fps på alle spill jeg kjøper til ps5, men det kan virke veldig far fetched... Snakk om å kunne benytte et produkt man kjøper fult ut.
 4. Kan jo ikke ha noe av at noen er positive til det Xbox gjør i dette playstation landet...
 5. Om de reduser ytelse havner dem jo på linje med ps4 pro. 4k/30 Vs 1440p/30
 6. Folk må slutte å prøve å vinkle ting objektivt. Det har NULL nytteverdi. Alt av media bør basere seg på subjekt vuderingen. Om alle går etter det som objektivt er bra, så forblir vi en saueflokken som bare kan like det alle andre liker. Test spill selv, gjør opp din EGEN mening om det er noe du liker. Drid i om 99% av befolkningen ikke liker det. Om det er X utvikler/utgiver skal ikke ha noe å si. Det er dine penger, det er din tid som du bruker av. Du har lov å like hva som helst. Om man skal ta høyde for anmeldelser, så bør man kjenne litt av anmelderen bak. Er dette en person ser etter de samme kvalitene som du selv. Spill det DU liker, det DU ønsker å benytte fritiden din på.
 7. Åh? Du fikk jo sitte her på forum og gnåle om alt som er gale?
 8. Gaming på alle plattformer har tatt over for knegging over hvilken plattform er best.
 9. Kalt å sette ting på spissen, på grunnlag av hvordan folk oppfører seg i kommentarfelt.
 10. Lurer på hvorfor det leses/skrives anmeldeser lengre... Større forlag er betalt av utgiver av gitt spill, mens de små lager furore pga clickbait.
 11. Da ble min scorpion edition levert på døra av bring. Bestilt på ms store.
×
×
 • Create New...