Jump to content

solz

Medlemmer
 • Content Count

  200
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

60 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Om de reduser ytelse havner dem jo på linje med ps4 pro. 4k/30 Vs 1440p/30
 2. Folk må slutte å prøve å vinkle ting objektivt. Det har NULL nytteverdi. Alt av media bør basere seg på subjekt vuderingen. Om alle går etter det som objektivt er bra, så forblir vi en saueflokken som bare kan like det alle andre liker. Test spill selv, gjør opp din EGEN mening om det er noe du liker. Drid i om 99% av befolkningen ikke liker det. Om det er X utvikler/utgiver skal ikke ha noe å si. Det er dine penger, det er din tid som du bruker av. Du har lov å like hva som helst. Om man skal ta høyde for anmeldelser, så bør man kjenne litt av anmelderen bak. Er dette en person ser etter de samme kvalitene som du selv. Spill det DU liker, det DU ønsker å benytte fritiden din på.
 3. Åh? Du fikk jo sitte her på forum og gnåle om alt som er gale?
 4. Gaming på alle plattformer har tatt over for knegging over hvilken plattform er best.
 5. Kalt å sette ting på spissen, på grunnlag av hvordan folk oppfører seg i kommentarfelt.
 6. Lurer på hvorfor det leses/skrives anmeldeser lengre... Større forlag er betalt av utgiver av gitt spill, mens de små lager furore pga clickbait.
 7. Da ble min scorpion edition levert på døra av bring. Bestilt på ms store.
 8. Bestilte samme dag som deg, 20 August. Ble trekt på tirsdag men ikke fått sporingsnummer. Bør kanskje ikke si det, men jeg bestilte 22. August.
 9. Fikk på mail? Ja. Er tracking på account siden til MS også.
 10. Står ikke dato på min men er vidersendt fra oslo til stavanger i dag. satser på jeg har den i morgen:) Min skal nok også via stavanger, så får se når den kommer.
×
×
 • Create New...