Gå til innhold

Playstation 4 - Generell diskusjon


Latias

  

1 268 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 4 en større suksess enn sin forgjenger?



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hehe, ja de fleste CE bør man være litt tidlig ute for. Jeg droppet Far Cry 5, og har ingen planer om å kjøpe RDR2, så da kan jeg heller unne meg CE av GoW. :D Det gjelder å prioritere riktig. :p;)

 

 

Har den nok ikke før på mandag,men, men, mer tid med Yakuza 6. ^_^

 

 

Jepp. Pleier som regel å være tidlig ute, men denne gang var jeg litt usikker på om jeg ville ha CE, og når jeg fant ut at jeg ville ha så var de utsolgt :p Har nå kjøpt det på Elkjøp. Kostet bare 499,- så veldig fornøyd med det.

 

Ingen RDR2 altså? For min del er det et av spillene jeg ser mest frem til i år.

Lenke til kommentar

Fikk en god påminnelse om at å spille på konsoll ikke er som i gamle dager lenger. Tenkte å fortsette på God of War nå, men måtte (man kan la være, men jeg regner med at det er ålreit å bare innstallere den) selvsagt laste ned og installere en oppdatering først (1.11)

 

Deretter måtte jeg selvsagt oppdatere selve systemet for å kunne starte spillet.

 

Alt dette tok kanskje 10 minutter, men det fikk meg til å savne PS2-eraen.

Lenke til kommentar

Oppdateringen var der i går og den, bare å la konsollen få lov til å holde spillene dine oppdatert og laste ned i standby-modus så er alt klart til neste gang du setter deg ned. Handler bare om å tilpasse seg dagens utvikling :p Men ser klart poenget ditt.

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Setter dere PS4-ene deres i standby eller dvale eller hva det kalles? Slår alltid av alt av elektronikk om kvelden, men er vel kanskje verdt det å begynne å la være.

Beklager, men den oppdateringen jeg refererte til var ikke den du mente. Tok feil der. Men nå var den allerede lasta ned og klar her når jeg skulle spille :p

 

Setter i dvale når jeg vet den skal brukes flittig. I dødperioder slåes de helt av. Så da får man jo seg noen oppdateringen i tryne til tider.

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Jeg savner også PS2-æraen. For min del er det den beste konsollen som noensinne har vært laget. Den behøvde ikke en eneste oppdatering de rundt 10 årene jeg brukte den uten at jeg opplevde et eneste kræsj, og den var bakoverkompatibel slik at man også fikk tilgang til det enorme spillutvalget på PS1. Til dags dato tror jeg ingen spillkonsoll gir deg tilgang til flere gode titler enn PS2 og skulle jeg bare hatt en konsoll i hus hadde det blitt den.

 

Det skal sies at ting har blitt mye bedre med PS4 enn det var med PS3, mest pga man kan få unna oppdateringshelvete mens maskinen står i standby. På PS3 kunne jeg oppleve å kjøpe et nytt spill og så ikke få spilt det før neste dag fordi de to timene jeg hadde til å spille gikk bort i oppdateringer og installering. Jeg husker dette skjedde med MGS4 og at jeg var skikkelig frustrert.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...