Gå til innhold

Playstation 4 - Generell diskusjon


Latias

  

1 268 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 4 en større suksess enn sin forgjenger?



Anbefalte innlegg

Jeg digga jo SSX som fy når det kom, men klarte ikke å venne meg til de syke tingene som skjedde fra SSX Tricky og utover. Vil ha det forholdsvis realistisk. Derfor jeg skippa Tony Hawk og spilte dritten ut av Skate (hvor blir det av Skate 4, EA??).

Tror dette kommer til å tilfredsstille meg ihvertfall. Føler at UBI er i en skikkelig flyt om dagen!

 

Nå har jeg ikke spilt SSX, men det lille jeg fikk prøvd av Alphaen til Steep var et enda stort "meh" for min del. Ser jeg er invitert til Beta og nå så skal prøve det igjen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fikk endelig pakka opp min ps4 slim denne uka. Var veldig spent mtp at den eldre typen utstilt på elkjøp hørtes ut som en jetmotor, og det er no-go! Heldigvis var den langt mindre støyende i drift enn sin eldre bror. Blir uncharted 4 denne helga!  :w00t:  Vurderte ps4-pro også, men følte ikke at det ga meg spesielt mye mtp at jeg hverken har 4k eller HDR på min tv samt at jeg synes spillene kjører fint i utgangspunktet. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

tvilsomt red dead remaster er på vei:

 

http://blog.us.playstation.com/2016/10/20/red-dead-redemption-2-playstation-and-rockstar-games-announce-partnership/

 

helt nederst i artikkelen står det:

 

In addition, the PS3 classic Red Dead Redemption will be coming to PlayStation Now soon. Relive the epic story of former outlaw John Marston as he hunts down the gang members he once called friends through the harsh and punishing landscape of America’s dying West.

Endret av Leffi78
Lenke til kommentar

Hvis det er Original Sin du snakker om så synes jeg det var forferdelig knotete å spille, men nå har jeg heller aldri blitt helt frelst av Baldur's Gate og lignende spill. I Original Sin føltes det som om jeg brukte mer tid på å flytte ting jeg ikke ante hva var rundt i inventory enn å spille selve spillet. Når jeg beveget meg utenfor den første byen ble jeg knertet på et blunk uten at jeg helt skjønte hva jeg hadde gjort galt da jeg ikke akkurat hadde hatt muligheten til å grinde noe før det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...