Jump to content

Xmir

Medlemmer
 • Content Count

  1855
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

297 :)

About Xmir

 • Birthday 08/05/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

17376 profile views
 1. Helt ordinær bruk av omsorgsdager eller barn/barnepassersyk-kvoten om du vil; kjært barn mange navn. For øvrig har man 20 dager i 2022 dersom man har inntil 2 barn under 12 år som ikke har kronisk sykdom eller som man ikke har aleneomsorg for.
 2. Det kom etter hvert varianter av MBA M1 med 16GB RAM hos power. De går under "premium edition"
 3. Som andre har nevnt så er gjerne finn.no plassen å lete. Jeg ordna meg en brukt håg capisco 8106 i starten av corona. Har den samme på kontoret og er strålende fornøyd. Kanskje ikke helt det du ser etter dog.
 4. https://gamezone.no/WebPages/Produkt/ProduktInfo.aspx?plid=75368&WebSiteMapNodeID=1000001&prdg1=151&prdg2=32&prdg3=49&utm_source=prisguide Scalperpris dog (8k)
 5. Min pakke fra coop har vært på heisatur x antall ganger mellom Oslo og Langhus. Kunne ha krabbet til lageret og henta den selv så langt tid som dette har tatt (snart en måned). Status har vært klar til henting siden 17. men den lokale Rema1000 mener den ikke er kommet. Sak er opprettet hos postnord før helga, men pt er det intet nytt. Tipper det er en happy kar hos rema som sitter og gamer på denne konsollen. Men men. Jeg har fått tak i billigere, så denne går vel i retur om den noensinne dukker opp.
 6. Tjaeh. Eller at de ikke fikk gjennomslag fra regjeringa på installasjon i stua…
 7. Når butikken scanner inn buret, så står den sånn frem til de har prosessert din levering. Du vil da få hentekode i ny status. Jeg spurte om det samme for et par uker siden. Ble stressa for at noen andre hadde henta ut min pakke.
 8. CDON må jo ha fått ganske mange enheter når jeg, som bestilte 2 timer etter drop, får levering i dag. Jeg hadde ingen tro på levering før påske, så jeg stakk på hytta 😣 Fullstendig klar over at det er et "first world problem" 😛
 9. Så lenge du betaler med mastercard fra DNB disse dagene så får du rabatten.
×
×
 • Create New...