Jump to content

Zeven

Medlemmer
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hvorfor skal en remaster bli ødelagt. Det som blir remastret er det visuelle og kanskje framerate, gameplayen forblir vel den samme. Det er forskjell på remake og remaster.
 2. Release på Langfredag, det er jo flott. Dagen før er det også helligdag. Blir spennende å se om jeg får spillet 8 April elle må vente til etter påsken 14 April. Kommer til å bli rimelig grinete om det er sistnevnte. Håper de snart gir ut demoen som plaster på såret.
 3. Zeven

  Gta 5

  Sjekk en walkthrough eller let's play på youtube.
 4. Da har du flere timer foran deg med topp underholdning. Selv venter jeg spent på demo av Final Fantasy 7 remake, som er på vei.
 5. Kan ikke se det blir bra med f.eks Lord of the rings, med mye panaroamende filming. Men e det bra på kino er det jo bra hjemme også.
 6. Veldig bra film, er glad jeg har den på blu-ray. Sett den gjentatte ganger. Prøv Amazon. Finner mye der.
 7. Forstår ikke dette jeg. Film på kino hakker og blurrer noe helt jævlig. Er mye bedre på tv der du kan stille det inn till å gå helt smooth. Likt som spill med 30vs60 fps.
 8. Jeg og . Holder på å gjennomfører siste dlc for andre gang. Til tross for jeg synes serien er bare rett over middels kvalitet.
 9. Jeg synes kvaliteten og spenningen er laaangt bedre på Game of Thrones. Er enig at kvaliteten på bilde er bedre i The Witcher, men det er p.g.a. Netflix sin streaming teneste er bedre ennHBO Se Game of Thrones på blu-ray. Da ser det veldig bra ut.
 10. Min liste over 15 personlige favoritter fra siste tiår. Dette er serier som jeg kan kose meg med gjentatte ganger. Seriene er i tilfeldig rekkefølge uten om Game of Thrones som er en klar nr 1 Game of Thrones Westworld Euphoria Fargo Legion The Leftovers Watchmen Godless Sharp Objects Twin Peaks -the return The Deuce The Handmaid's Tale The Walking Dead - Sesong 1 - 6 Homeland Beforeigners Funker visst dårlig å liste opp på PS4
 11. Takk til alle som har anbefalt Succession. Virkelg en bra serie, kule karakterer om veldig uetiske. Kankje noe jeg trengte etter å ha sett mange "mørke serier".
 12. Bør man ha kjennskap/like Star Wars for å like spillet. Liker struktur og type spill,men har ikke noe særlig til overs for universet.
 13. Det evige maset, men har det mikrotransaksjoner. Spillet koster ca det samme som cod gjorde i 2007. Er en del høyere produksjonkostnader nå eller får 10 år siden.
 14. Man har jo auto aim for de som vil benytte seg av det. Selv foretrekker jeg å skru dette av. Kan vel også stille på sensitiviteten om du synes siktingen er for sakte.
×
×
 • Create New...