Jump to content

Zeven

Medlemmer
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Etter Wish albumet ble det Kiss me,kiss me,kiss me. Og den første sangen der The Kiss. Da var jeg helt solgt.
 2. The Cure - Whish Albumet som gjorde meg oppmerksom for altarnativ musikk. Senere ble det Arcade Fire, Sonic Youth med flere.
 3. Etter det jeg forstår har nye Halo mye større områder enn Detiny 2. Destiny 2 var vel aldri heller 60 fps spill, det er jo veldig vanlig at spill dobler fps når det kommer en ny generasjon. F.eks Halo 3, Last of us, Uncharted remaster.
 4. Mange har klaget på 30 fps.På forrige generasjon. Nå får de 4K i 60 fps og da klager de på grafikken. Kan ikke få i pose å sekk. Så lenge de lager open world i 4K og 60 fps må det gå utover grafiske detaljer. Er ingen spill med open world med 60 fps i forrige generasjon på konsoll uten MGS 5, og da med sterke reduksjoner grafisk, se innendørs i bygningr f.eks ingen detaljer. Har lite å si på Ps5 eller Xsx. For min del heller masse grafiske detaljer, raytraycing og 30 fps .
 5. Savner også dette. Kan ikke det finne noe om det.
 6. Kingdome come, ja det hadde jeg glemt ut. Har prøvt det,men kom ikke særlig langt.Likte ikke kampsystemet. Er vel og noen militærsim spill som kan måle seg her. F.eks Arma.
 7. Dette gjelder for alle spill utenom RDR og til dels GTA. Der du virkelig trenger hest/kjøretøy . Har parkert hesten for lenge siden i Tsushima akkurat som jeg gjorde i Witcher3. Men Witcher verden synes jeg er mye mer variert å utforske.
 8. Ahh Hole og Courtney Love. Det liker jeg. Uansett i det siste har jeg hørt mye på Silja Sol og Lightning Dust. Og ikke minst Siste album til FKA twigs
 9. Ok med bandit camp, men det går vel ann å begrense de litt. Telte 54 stk. Halvparten hadde vært mer enn nokk. Dog går de ganske raskt er ikke så store med ikke alt for mange fiender. Det er her Horizon Zero Dawn er så bra, bare litt av alt.I tillegg til Red Dead Redemtion og Witcher 3 har Horizon den mest intressante open world.
 10. Hvorfor er Abby usympatisk? Har ikke hun rett på hevn på rett linje med Ellie. Hovedpersonen i det første spillet har gjordt helt forferdelige ting/valg og hadde '' thing comin''. Abby var med i en av de første trailerene.
 11. Et av de siste ps spilla Days Gone fikk 5/10 av Gamer, så dette henger ikke helt på greip. Kan faktisk være forskjell på kvalitet selv på AAA spill.
 12. Er det sagt noe om hvordan ps5 vil fungere på et 1080 p tv. Er veldig fornøyd med supersampling på ps4 pro.Håper de viderefører dette. Har egentlig ikke lyst på nytt tv, synes Hdr blir litt for mye av det gode. Er ikke sånn verden ser ut i mine øyne.
 13. På Amazon Prime er Fleabag virkelig noe å sjekke ut.
 14. Angående lipsync forstår jeg dette hadde blitt veldig krevende og kostbart med forskjellige språk.
 15. Det mest irriterende er når du har på japank språk er at alt ikke er tekstet. Går rundt i landsbyer og sjønner ikke en dritt. Prøvte engelsk tale og var intressant å høre hva folk snakket om. Desverre bryter dette mot atmosfæren, og jeg likte ikke stemmeskuespille.
×
×
 • Create New...