Jump to content

Zeven

Medlemmer
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

4524 profile views
 1. Noen som vet hvilken aldersmerking denne Wheel of time serien får. Jeg vil se pupper og blod.
 2. Tror denne funksjonen er bare lansert i Amerika foreløpig, skal komme senere til europa
 3. Skuffende at det ikke er en supersampling option for 1080p tv brukere. Slik som PS4 pro har. Er ikke alle spill som supersampler automatisk eller at det kan stille i menyer inne i spillene. F.eks ser Witcher 3 en god del bedre ut på PS4 pro enn PS5 på mitt Tv. Håper dette kommer på en oppdatering. Ellers et lite irritasjonsmoment er den store firkantete boksen som foreslår kjøp av spill eller add-ons i ps home screen. Ødelegger jo hele den fine bakgrunnen. F.eks på Horizon zero dawn kommer det opp forslag av kjøp av complete edition selv om jeg har installert hele spillet med tilleggspakken. Noen som vet om dette kan fjernes?
 4. Skulle gjerne det. Men for øyeblikket har jeg ikke pc.Blir litt vankelig med en ps4. Og blir litt vanskelig å screenshot de bildene jeg vil formidle
 5. Helt ok , og det er en veldig fin og uderholdene tråd å følge.
 6. Virker jo litt sånn, når dere ikke har sett filmene. Har og sett noen har inrømmet å googlet skuespillere får å finne filmen.
 7. Dette sier seg selv. Elkjøp stoppet etter 15 min. Siden denne forhåndsbestillingen begynte så pass tidlig, før pris og realeasedato var kjendt så jeg det som en bra sjansje til å få den på release dato. Folk som bestiller dager uker og måneder etter må jo regne med dette.
 8. Tråden burde omdøpes til '' google filmen'' tråden.
 9. Er ingen juks. Den som bestiller først,får først enkelt og greitt.Var desverre noen timer for sent så må vente til Desember. Stå i kø er et alternativ jeg vurderer.
 10. The Boys var et friskt pust, men denne ukens høydepunkt er blu-ray utgaven av Watchmen
 11. Etter Wish albumet ble det Kiss me,kiss me,kiss me. Og den første sangen der The Kiss. Da var jeg helt solgt.
 12. The Cure - Whish Albumet som gjorde meg oppmerksom for altarnativ musikk. Senere ble det Arcade Fire, Sonic Youth med flere.
 13. Etter det jeg forstår har nye Halo mye større områder enn Detiny 2. Destiny 2 var vel aldri heller 60 fps spill, det er jo veldig vanlig at spill dobler fps når det kommer en ny generasjon. F.eks Halo 3, Last of us, Uncharted remaster.
 14. Mange har klaget på 30 fps.På forrige generasjon. Nå får de 4K i 60 fps og da klager de på grafikken. Kan ikke få i pose å sekk. Så lenge de lager open world i 4K og 60 fps må det gå utover grafiske detaljer. Er ingen spill med open world med 60 fps i forrige generasjon på konsoll uten MGS 5, og da med sterke reduksjoner grafisk, se innendørs i bygningr f.eks ingen detaljer. Har lite å si på Ps5 eller Xsx. For min del heller masse grafiske detaljer, raytraycing og 30 fps .
 15. Savner også dette. Kan ikke det finne noe om det.
×
×
 • Create New...