Gå til innhold

Parkeringsbot for manglende lapp - GAMMEL TRÅD!


vetle666

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Særlig personangrepene som har kommet i den siste timen. Jeg håper saken snur igjen bare for å se "I-told-u-so-brukerne" som troller her inne får et virtuelt spark i baken.

 

Den virtuelle støvelen til mods er klar til spark eller to, om nødvendig.

 

Ta det med ro, alt har en naturlig forklaring til slutt..

 

:)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Tror du virkelig jeg kjørte tre timer bil for å besøke et Brun og Blid solarium? Jeg tror jeg har tre Brun og blid sentere i en rekkevidde av 5 min fra huset mitt.

 

Om du leser førsteposten, eller en av artikelene så ser du at jeg var i Tønsberg for å delta på en håndballcup.

Endret av vetle666
Lenke til kommentar

710kr = ca. 5 timer i en vanlig betalt jobb for en 18. åring. Hvor mange timer har du brukt på å besvare denne tråden?

 

Men uansett er det kult at du står for det du mener er rett ;)

 

Som sagt så har jeg gjort alt dette hovedsakelig for prinsipielle årsaker, men pengene er også en del av det. Men denne ville mine foreldre uansett ha dekket da jeg ikke har penger til det nå (sliter med å betale regning på 8.000 på bilreperasjoner). Aller helst ville jeg jo sett at mine foreldre skulle slippe å få den, at Europark skulle fått som fortjent, samt at jeg fikk annerkjennelse for å kjempet mot Europark i en sak jeg hadde bred støtte i denne tråden, og som jeg fortsatt står på og alltid kommer til å stå på at er ærlig fra min side. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er det ikke rart at kameraten din har satt seg inn i bilen etter at dere ser boten, og før du tar bilder? I det ene bildet ser man tydelig at vinduet er rullet ned, og litt mindre tydelig at et menneske sitter på høyresiden iført en mørk Puma(?) t-skjorte.

 

Å si at du lyver synes jeg ikke blir riktig, men jeg tror det er stor sjanse for at du eller kameraten din husker feil. Det hender jo ofte at en tror, og er 110% sikker på at "ja, jeg gjorde det" også viser det seg at man glemmer det noen få ganger allikevel.

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...