Gå til innhold

Game of Thrones - Sesong 8 (USA-sendetid) | ÅPEN BOKPRAT IKKE LOV! BRUK SPOILERE!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg blir svimmel av å se på den gif'en :p Ikke veldig genial slosseteknikk Bronn har der da.. Snu ryggen til motstanderen.. :p

Pluss gå mellom de, det er vel 2 bud ignorert bare der. 

Feil nr 3 blir vel at er det 3 eller flere må noe brekke ( kne ol) , kan ikke basere kampen på å blokke med så mange. 

Krysser føtter gjør damene også, har neppe slått mye før hehe. 

Endret av War
Lenke til kommentar

La også merke til hun til høyre. Ville passet rett inn i Xena:Warrior Princess. Koreografien på den kampscenen var rett og slett grufull og langt unna normal GoT-standard. Selv uten noen kamptrening i det hele tatt vil man jo ikke bevege seg slik

 

Ellers vil jeg si at nye karakterer kan blir spennende fort. Oberyn Martell og Olenna Tyrell brukte ikke mye screen-time før de bidro positivt. Med godt skuespill, bra story osv så forstår man kjapt hvordan de er som person, hva de vil og hvorfor de er betydningsfulle.

 

Ting må ikke nødvendigvis skje fort, men det må gi mening.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+130498

Skulle ønske jeg var så kul som Dinklage :(

Hehehe, jeg vet ikke jeg. Har veldig sansen for han i GoT, han spiller spillet til det maksimale, men når jeg har sett han spille i andre filmer, eller bruke stemmen sin i andre prosjekter vil jeg si han er en middelmådlig skuespiller på sitt beste. Men har dog bare sett han i x-men og hatt stemmen hans i øre under Destiny spilling. Endret av Slettet+130498
Lenke til kommentar

 

Skulle ønske jeg var så kul som Dinklage :(

Hehehe, jeg vet ikke jeg. Har veldig sansen for han GoT, han spiller spillet til det maksimale, men når jeg har sett han spille i andre filmer, eller bruke stemmen sin i andre prosjekter vil jeg si han er en middelmådlig skuespiller på sitt beste. Men har dog bare sett han i x-men og hatt stemmen hans i øre under Destiny spilling. 

 

Anbefaler "The Station Agent", veldig fin film og Peter Dinklage gjør en utmerket jobb :)

Endret av Uderzo
Lenke til kommentar

Syntes det er en kjedelig og skuffende sesong så langt sett opp imot tidligere sesongen, men jeg har ikke kjennskap til kildematerialet så kan jo godt være at dette er en liten "dødperiode" i historien sånn generelt selv om jeg hører at de for alvor har begynt å gå bort ifra bøkene nå, dette er vel for å bygge mot de to siste sesongene hvor de vel ikke har noe som helst å gå på. Er svært skeptisk til hvordan serien vil gå videre, får litt "Hobbiten" følelse hvor man kunne tydelig se store forskjeller på kvaliteten iforhold til hva som var tatt fra bøkene og hva Peter Jackson og co hadde diktet opp selv.

 

Og er helt enig at Sand Snakes må være noe av det som har vært dårligst gjennomført i serien så langt, og det passer jo dårlig at det kommer i en periode hvor det egentlig skjer litt for lite spennende.

 

 

Registrerer forøvrig at store deler av verden ser ut til å flippe på grunn av voldtekstscenen med Sansa på slutten. Vi har da hatt voldtekstscener i tidligere sesonger? Og helt uavhengig av hva folk måtte mene og føle om voldtekter så er jo dette en historie hvor voldtekter finner sted, og dette var en scene som virker veldig logisk iforhold til Ramsay sin karakter. Folk sier det hadde vært mye bedre om Sansa samtykket osv, hvor lite sannsynlig og realistisk hadde ikke det vært? Det har vel faktisk vært en av de mildere "sjokkerende" scenene i serien tatt i betraktning at vi tross alt ikke fikk se noe særlig i det hele tatt.

 

Det er tydelig at mange sliter med å skille virkelighet og fiksjon. At det skal bli litt blest er nå en ting, men det får da finnes grenser.

Lenke til kommentar

 

......  Det har vel faktisk vært en av de mildere "sjokkerende" scenene i serien tatt i betraktning at vi tross alt ikke fikk se noe særlig i det hele tatt. .....

Enig, scenen begynte bra og tror det hadde skapt mer inntrykk om vi fikk mer se av hvordan Sansa reagerte. Hadde skapt mer reaksjon hos meg å se henne gråte i smerte enn Theon.

 

Slike scener får meg alltid til å tenke hva som faktisk skjer bak kamera. Fortsatte de med det de drev med tru eller de bare satte seg på senga og lagde lydene selv? :p Som oftest blir også lyden redigert inn etterpå, så tipper det var en del latter når de hadde "gjort seg ferdig".

Lenke til kommentar

Jeg ville blitt langt mer sjokkert om Ramsay ikke voldtok Sansa. Vi snakker tross alt om en person som har tortur som hobby, som ble unnfanget ved at moren hans ble voldtatt med liket til faren hennes dinglende over, og som kommer fra en familie med en mann som får huden flådd av som emblem. Det ville vært et fullstendig karakterbrudd om han plutselig ble empatisk, og det er helt urealistisk at Sansa skulle like ham.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg kikket litt på en god men gammel episode i går. Finalen av sesong 2. Når Theon har kapret Winterfell, og det står en dude som blåser i hornet hele natta lang. Hvem andre en Ramsay kan det være? Hvem sverger på at om det siste han gjør er å drepe den hornblåseren? Hvem blir torturert av Ramsay? Hvem blir tvunget til å se på han voldta en kjær og gammel venn av han?

 

Theon - Jeg ser for meg action - og at Sansa blir reddet av Pod og GirlMountain

 

 

What's dead may never die.

Lenke til kommentar

 Folk sier det hadde vært mye bedre om Sansa samtykket osv, hvor lite sannsynlig og realistisk hadde ikke det vært? 

 

Jeg for min del synes det hadde vært litt snodig om Sansa hadde samtykket til at Theon skulle stå og glo på dem hele bryllupsnatta gjennom. Det ville virket veldig påtatt og jeg tror bestemt ikke at Ramsay hadde forventet det av henne heller.

 

Men samtykke til å ha sex med sin nye mann (uten tilskuere) det er å forvente. Og det tror jeg egentlig også Sansa var mentalt innstilt på, selv om det i høyeste grad ikke var hennes ønskedrøm å gifte seg med en Bolton. At Ramsay i tillegg er en psykopat hadde hun vel ikke veldig sterke indikasjoner på? Måten han behandlet Theon på kan jo overfor Sansa lett forklares med at Theon hadde gjort seg fortjent til det, og trenger ikke nødvendigvis si noe om psyken hans siden Sansa aldri fikk se hvor ille torturen faktisk var.

 

 

Jeg kikket litt på en god men gammel episode i går. Finalen av sesong 2. Når Theon har kapret Winterfell, og det står en dude som blåser i hornet hele natta lang. Hvem andre en Ramsay kan det være? 

 

 

Det var Ramsay ja. I en senere episode får vi se at Theon blir vekket av at Ramsay blåser i et horn og det er åpenbart at Ramsay blåser i det nettopp fordi han vet hvor mye Theon hater det. :)

Endret av Achylles
Lenke til kommentar

... Idet voldtekten var et faktum var det ikke lenger noe vits å holde kameraet på Sansa. Vi vet hva som skjer der. Med å flytte kameraet til Theon viste de hans situasjon samtidig. At dette viiirkelig suger for han også, ikke bare Sansa. Serieskaperne tok to fluer i en smekk, og jeg tviler sterkt på at Sophie Turner sine skuespillerevner hadde noenting med scenen å gjøre.

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Stiller meg også litt bak at ein karakter som Sansa ikkje krever ein veldig god skodespelar.

Skodespelet er veldig flatt og kjedelig, men dette er likevell innafor det eg hadde forventa av framtreden til ein person som i svært liten grad har styring over sitt eige liv og situasjon.

Ho er på ingen måte glad for å gifte seg med Ramsay, men ho kan heller ikkje ta seg friheita med å vise avsky sidan ekteskapet er heilt nødvendig i den situasjonen som ho befinner seg i. 

Då er det heilt innanfor at karakteren framstår som nærmast eit tomt skal utan særlig med følelser.

Lenke til kommentar

Jeg tror grunnen til at de ikke viste Sansa var veldig enkel: Hun er ikke betraktet som den beste skuespilleren i serien.

Hun var under 18 når hun begynte å spille i serien, så mest sannsynlig har hun ikke tillat nakenhet i kontrakten sin. 

Endret av Carlgutt
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...