Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg kommer vel til å bli med over til Diskusjon, men jeg regner jo med at vi ikke kommer til å få til denne lille klubben der. Jeg kommer til å savne denne tråden og muligheten til å prate med dere sånn som vi gjør her. De har jo flere sånne Kafétråder, men det blir ikke det samme for oss og hoppe inn der og fortsette vår lille klubb der sammen med alle de andre som holder til der i de trådene.

 

Det er virkelig synd... :(

Lenke til kommentar

Jeg lurer på hva han mener det er greit å svare om noen spør "piratkopien min virkr ikke, kan noen hjelpe meg?". Han (og "de") har jo blitt spurt om dette mang en gang, men de presterer ikke å svare noe annet enn pressens etikk og hans barns smil om 10 år. Gud vet hvor lei jeg blir av sånt. Han høres ut som en politiker, ikke en administrator.

Lenke til kommentar

Haha, helt enig Lakus, fyren er rimelig glad i store ord og litt for lite glad i å gi noe reelt svar.

 

Takk for +1, den veier tungt fra deg i den diskusjonstråden føler jeg ^_^

 

@CoD: Fikk litt av den action-følelsen jeg håpet nå når jeg startet spillet, selv om jeg døde 4 ganger og endte opp med 1 asisst på ca 2 minutter. Blir spennende å fortsette, aner virkelig ikke om spillet er noe for meg utover enspillerdelen jeg har visse forhåpninger om.

Endret av AltF4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...