Jump to content

Gormers

Medlemmer
 • Content Count

  5888
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

671 :)

About Gormers

 • Birthday 05/04/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Sjekk Outland eller neotokyo.
 2. "– Det Kristin Halvorsen den gangen rykket ut mot var vår bruk av begreper på vår hjemmeside. Den ble omgående ryddet opp i. I så måte tok vi finansministerens utspill på det tidspunktet på alvor." http://www.nrk.no/norge/ba-dnb-om-a-avvikle-luxembourg-praksisen-i-2007-1.12884398 Bortforklaringene til DNBs sjef er mildt sagt provoserende og flaut.
 3. Ja det er litt flaut hvor ofte jeg ikke har visst hvor jeg skulle gå videre i MP2: Echoes. Og når jeg nå kom til en slik stor fetch quest rett før slutten så ble jeg litt småfrustrert
 4. Spiller gjennom Metroid Prime serien for første gang med trilogy versjonen. Føler jeg har mistet litt driften til å spille videre nå som jeg er på Prime 2: echoes og må finne 9 temple keys før slutten av spillet.
 5. Jeg er likevel litt overrasket over at kontrollere og tilbehør er priset så høyt, når konsollen selger så dårlig sammenliknet med de andre konsollene. Men nintendo produserer vel så lite at de kan holde prisene såpass høye.
 6. Karakteren som Kirsten Dunst spiller i Fargo er herlig, spesielt i episoden som kom ut forrige uke.
 7. Twilight princess til GC kom ut i begrenset opplag.
 8. Jeg tror jeg trenger litt tid på å venne meg til hvordan ansiktet til Raz ser ut her.
 9. Kan i alle fall bli godt for butikkansatte å ikke måtte være en gebyrfri bank lenger. Å ha kontanter i kassa kan være vanskelig ved mange uttak. Riktignok merkelig at det er samtidig gratis med innskudd samtidig ja. Og at butikker velger å tilby slike tjenester hvis de får lite igjen for det.
 10. Tja... Den hadde jo et budskap i det minste. Men musikalsk ble det monotont. 3/10 David Bowie - Blackstar https://open.spotify.com/track/0Y0pFPV5Y9OCxY5ZkcAE31 http://play.wimpmusic.com/album/54256011
 11. Er det noe spesielt der? Og varer salget lenge? Er på hytta og kommer hjem i kveld. Håper at det fortsatt er salg. Glemte 3DSen :-( Jeg har bare Wii U, men du kan se hva som er eller har vært på tilbud her. Siste dag med tilbud er i morgen. http://www.nintendolife.com/tags/Cyber+Deals Prisene er litt lavere i NOK enn i disse valutaene. Oversatt fra pund til kroner koster f. eks Game & Wario 275,- i England. Her er det priset 197,- Uansett, du har ikke gått glipp av så mye da det ikke er snakk om steam-salg akkurat. Jeg vil tippe mye av det samme kommer på tilbud rundt nyttår igjen.
 12. Hvis en Spillutgiver skulle gjøre noe slikt, så er det ikke overraskende at Activision gjør det. Jeg har ikke hatt sansen for Activision i flere år nå, men jeg ville blitt litt skuffet hvis en annen utgiver hadde kjøpt Candy Crush. Kanskje klarer de å kjøre IPen i grøfta slik som de har så ofte gjort tidligere. :-)
×
×
 • Create New...