Jump to content

Erik

Medlemmer
 • Content Count

  1784
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8058 profile views
 1. Noen som har et forslag på en monitor til Series X? Er på jakt etter en med 1440p, ca. 27", 144Hz med VRR, men klarer ikke helt å manøvrere jaktmarkedene.
 2. Er litt forskjellig tidspunkt når de kommer til de diverse post i butikken. Ser på en tidligere sending jeg fikk i år til en butikk 50 km sør for Grenland at de kommer dit ca. 2 timer senere enn her oppe.
 3. Ja, bestilte med prioritert postpakke. De hadde også puttet konsollesken i en pappeske i stedet for å bare feste sende lappen rett på konsollesken slik PostNord ofte gjør så den kom fram helt feilfri 😍
 4. Da var min hentet og tatt inn, fikk hente melding for 25 minutter siden. Denne ble hentet i Grenland (Telemark) så hvis det er noen som hadde sin på terminalen på Stokke tidligere i dag så kommer den antageligvis med ettermiddags/kveldssendingen til Post i Butikk😊
 5. Np, holdt på å quote hele innlegget ditt også før jeg tok meg selv i nakken. Sendingsnummeret mitt kom inn nå 22:39.
 6. De har vel alle som har reservert på en list og den er vel nødvendigvis ikke i den rekkefølgen det ble bestilt. De var jo tilsynelatende flinke til å ikke ta flere bestillinger enn det de kunne gå gode for, i motsetning til visse andre.
 7. Hvis du ser herfra og halvannet minutt fram så er det et eksempelt på hvordan VRR hjelper Gears 5 til å holde seg låst på 60 i stedet for å ha små framdrops og stutters.
 8. Mottok selv 09:00 og har ikke fått ennå så ville ikke stresset for mye.
 9. Ja jøss, akkurat det de burde gjøre. Tvinge alle til å være med på noe som vil koste de penger. Kan vel like godt tvinge alle til å holde samme prisnivå på spill mens man likevell er i gang siden MS i utgangspunktet ikke har hevet den ennå. Smart Delivery har vel hovedsaklig vært promotert som en first party ting som third party kan være med på om de har lyst til det, de har absolutt ikke promotert det som et must.
 10. Er ikke kjipe folk, går ikke ann å søke på navnlenger (siste 4-5 årene). Mvh en som jobbet i post i butikk 😉
 11. Med tanken på at Cold War ikke er et spill som støtter "Smart Delivery" så ser jeg ikke hvordan den første kommentaren din er relevant.
 12. For å si det sånn, jeg fikk ordrebekreftelsen min fra Elkjøp på mail 09:00 og det står fortsatt reservert hos meg så antar at de som det står det på får dag en.
×
×
 • Create New...