Jump to content

nubbiz

Medlemmer
 • Content Count

  869
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by nubbiz

 1. Ser ut som tittelen på tråden begynner å nærme seg.
 2. Hehehe, joda, er nok det. Zealuu traff spikeren rett på hodet. Hun bor og jobber nå i Kuala Lumpur, men hun er fra Penang, som er den øya du snakket om, i byen rett nord for Gorgetown. Så vi kommer nok til å tilbringe tid på begge steder, pluss en dag helt nord i Malaysia for å delta på diplomutdeligssermonien hennes på universitetet (UUM). Skal også møte familien hennes. Skummelt! Høres veldig bra ut, skal huske Chinatown-delen. Jeg er mest spent på hvordan jeg kommer til å takle varmen og maten (noe du vil anbefale på den fronten?). Du får ha lykke til Sammenlignet med "syden" er ikke varmen i sør-øst asia spesielt intens (men dog varmt og behagelig). Eneste retten jeg kommer på i øyeblikket er Nasi Lemak, som var ganske så god.
 3. Syntes jeg husket noe slikt;) Hvor i Malaysia kommer hun fra RoR?
 4. Takk det samme:) Vi bor like ved toppen av sykkelheisen. Enn du? Var ikke på NAV-møte nei. Ikke helt der enda Skal på intervju ang lagerarbeid imorgen. Kjedelig arbeid, men har tre kompiser som jobber der, så jeg gleder meg litt. Vi burde ta en kakao sammen en dag, nubbiz. Vi kan bli trøndernes svar på Shampoo og Altemann. BFFs Ah, vi bor på toppen av jakobslivegen. Og en kakao høres bra ut! Hvordan gikk det med intervjuet? Nubbiiiiiiz!! Jeg tar en av alt på menyen, takk. Hva har den staute karen holdt på med siden sist? Litt av alt er på vei! Husker strengt tatt ikke sist jeg var innom, men har siden sist fullført bachelorgraden, flyttet sammen med fruen, vært en tur i Malaysia, vært på 70-års dag i Kreta, rotet rundt og nå er jeg arbeidssøkende (og stautere enn noen gang). Hva med dere andre? Og hvor mange henger fortsatt her siden sist? De fleste gode gamle kara fra Innlegg.no henger her fortsatt. Ohhhh, hvordan trivdes du i Malaysia? Synd du allerede hadde vært, for jeg skal dit nå i Oktober. Fortell meg litt om oppholdet hvis du har tid, og kanskje noen tips til must-see steder? Har aldri brukt så mye penger på en gang som jeg gjorde nå når jeg bestilte denne turen. Malaysia er et fint og trivelig land. Virker som om standarden og levevilkårene er en del høyere enn Thailand og spesielt Kambodsja (som jeg kan sammeligne med i dette området). Vi startet med et par dager i Kuala Lumpur, som består av skyskrapere, butikker og restauranter. Ser ikke spesielt asiatisk ut sammenlignet med Bangkok/Phnom Penh, men er en generelt trivelig by. Deretter dro vi til George Town, en liten by på ei øy like utenfor Butterworth. Vi trivdes bedre her enn i hovedstaden, mye pga. mindre folk og biler, mer lokal mat og penere omgivelser. Var ca. 10 dager her før vi dro tilbake til Kuala Lumpur og bodde et par dager i china town delen, noe jeg vil anbefale om du skal oppholde deg i Kuala Lumpur:) Overalt et spennende land med flotte folk, god mat og relativt god standard:) Noen spesielle du skal møte der nede?
 5. Er vel heller en sammenheng mellom å bli samboer og merke mangelen på penger. @Villanden: Grattis med ny leilighet og fullført bachelor! Hvor ligger leiligheten? Og du var tilfeldigvis ikke på NAV-møte i går?
 6. Nubbiiiiiiz!! Jeg tar en av alt på menyen, takk. Hva har den staute karen holdt på med siden sist? Litt av alt er på vei! Husker strengt tatt ikke sist jeg var innom, men har siden sist fullført bachelorgraden, flyttet sammen med fruen, vært en tur i Malaysia, vært på 70-års dag i Kreta, rotet rundt og nå er jeg arbeidssøkende (og stautere enn noen gang). Hva med dere andre? Og hvor mange henger fortsatt her siden sist?
 7. Ta det med ro. Du må komme til Trondheim for å drikke den, og her er det ikke spesielt varmt.
 8. Hvem har lyst på kakao og mannekos?
 9. http://www.youtube.com/watch?v=LXO-jKksQkM&feature=player_embedded#!
 10. B&B podcast Mac Power Users Kernel Panic Enough Iterate Build And Analyze Hypercritical The Talk Show This is my next Podcast Macbreak Weekly Rad Crew NerdAlert Spillmatic Og i videoform Diggnation Totally Rad Show Foundation
 11. Og dette er så alt for kult. http://www.youtube.com/watch?v=5Sw61oITuts
 12. Det var bedre. Ser du? Ikke så mye som skal til
 13. Det heter pesten, altefar. Ikke peste. Husk det nå.
 14. Det samme som Line Rider eller hva det het. Styrer en sykkel med piltastene og skal unngå å gå på tryne. Altså dette.
 15. Tror det er et symptom på jentelus.
 16. Neeei, gå for 9486234701247951.
×
×
 • Create New...