Jump to content

Craxmerax

Medlemmer
 • Content Count

  2520
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

495 :)

About Craxmerax

 • Birthday 09/26/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hvordan er skjermen på denne? Den forrige utgaven av den "billige" har ikke laminert skjerm slik som Pro og Air har, som gjør den merkbart dårligere.
 2. Er vel verdt å nevne også at prisen på maskinen også ble satt ned med 100 USD. Denne lesehastighetsendringen kommer "ingen" til å merke.
 3. Får håpe det kommer tilbake. Veldig undervurdert spill, Alpha Protocol.
 4. Likte egentlig det jeg så av spillet, men føler det er nokså tydelig at dette ikke er final version av spillet. Det var en del "jankiness" i animasjonene, og texturene så ikke helt bra ut. Nå var det jo også en alfa versjon.
 5. Opplastingshastighet bør ikke ha høye krav da det kun er inputen fra kontrolleren som skal sendes den veien. Latency =/= bandwidth
 6. Kun skjermer Nvidia har personlig godkjent får støtte. Man kan tvinge det på gjennom Nvidia Control Panel for paneler som ikke er godkjente ennå.
 7. Kan man ha datatvilling i tillegg til "taletvilling"? Tenker i forhold til iPad med cellular.
 8. Prøvde dette i helgen siden det er på gamepass. Ble veldig positivt overrasket. Jeg pleier ikke å like turnbased spill, men detta var fett.
 9. Man registrere sin interesse hos Telenor her: https://nettbutikk.telenor.no/applewatch
 10. Jeg reagerte også på det, men tror det ligger i hvilken konsoll man spiller på. Fargene på Xbox One X versjonen min er langt fra så overdrevne.
 11. Spennende! Deilig å se Alliance tilbake i turneringer, og enda kulere at en nordmann er med.
 12. Noen som vet hvorfor stainless steel versjonen ikke selges i Norge? Har det alltid vært slik?
 13. Jeg hadde 100XM2 i et par dager, men sammenlignet med Bose QC så var de helt forferdelige å ha på hodet for meg. Jeg har nok litt for store ører ettersom jeg fikk skikkelig vondt av å ha dem på. Rommet inni klokkene er mindre enn Bose sine, så er nok derfor for min del. Har gått tilbake til Bose QC25 ettersom prisen på QC35 fortsatt er for høy.
 14. Tipper det er fordi de har brukt steam sine APIer i steamversjonen.
 15. Pass på at BankId ikke fungerer i betaen. Fungerer i alle fall ikke for meg med developer beta 1/2 og Telenor abonnement.
×
×
 • Create New...