Jump to content

Gormers

Medlemmer
 • Content Count

  5888
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Gormers

 1. Sjekk Outland eller neotokyo.
 2. "– Det Kristin Halvorsen den gangen rykket ut mot var vår bruk av begreper på vår hjemmeside. Den ble omgående ryddet opp i. I så måte tok vi finansministerens utspill på det tidspunktet på alvor." http://www.nrk.no/norge/ba-dnb-om-a-avvikle-luxembourg-praksisen-i-2007-1.12884398 Bortforklaringene til DNBs sjef er mildt sagt provoserende og flaut.
 3. Ja det er litt flaut hvor ofte jeg ikke har visst hvor jeg skulle gå videre i MP2: Echoes. Og når jeg nå kom til en slik stor fetch quest rett før slutten så ble jeg litt småfrustrert
 4. Spiller gjennom Metroid Prime serien for første gang med trilogy versjonen. Føler jeg har mistet litt driften til å spille videre nå som jeg er på Prime 2: echoes og må finne 9 temple keys før slutten av spillet.
 5. Jeg er likevel litt overrasket over at kontrollere og tilbehør er priset så høyt, når konsollen selger så dårlig sammenliknet med de andre konsollene. Men nintendo produserer vel så lite at de kan holde prisene såpass høye.
 6. Karakteren som Kirsten Dunst spiller i Fargo er herlig, spesielt i episoden som kom ut forrige uke.
 7. Twilight princess til GC kom ut i begrenset opplag.
 8. Jeg tror jeg trenger litt tid på å venne meg til hvordan ansiktet til Raz ser ut her.
 9. Kan i alle fall bli godt for butikkansatte å ikke måtte være en gebyrfri bank lenger. Å ha kontanter i kassa kan være vanskelig ved mange uttak. Riktignok merkelig at det er samtidig gratis med innskudd samtidig ja. Og at butikker velger å tilby slike tjenester hvis de får lite igjen for det.
 10. Tja... Den hadde jo et budskap i det minste. Men musikalsk ble det monotont. 3/10 David Bowie - Blackstar https://open.spotify.com/track/0Y0pFPV5Y9OCxY5ZkcAE31 http://play.wimpmusic.com/album/54256011
 11. Er det noe spesielt der? Og varer salget lenge? Er på hytta og kommer hjem i kveld. Håper at det fortsatt er salg. Glemte 3DSen :-( Jeg har bare Wii U, men du kan se hva som er eller har vært på tilbud her. Siste dag med tilbud er i morgen. http://www.nintendolife.com/tags/Cyber+Deals Prisene er litt lavere i NOK enn i disse valutaene. Oversatt fra pund til kroner koster f. eks Game & Wario 275,- i England. Her er det priset 197,- Uansett, du har ikke gått glipp av så mye da det ikke er snakk om steam-salg akkurat. Jeg vil tippe mye av det samme kommer på tilbud rundt nyttår igjen.
 12. Hvis en Spillutgiver skulle gjøre noe slikt, så er det ikke overraskende at Activision gjør det. Jeg har ikke hatt sansen for Activision i flere år nå, men jeg ville blitt litt skuffet hvis en annen utgiver hadde kjøpt Candy Crush. Kanskje klarer de å kjøre IPen i grøfta slik som de har så ofte gjort tidligere. :-)
 13. Herregud. Var det derfor demoen var så stor. Det må være noe av det dummeste nintendo har gjort til nå angående digitalsalg. Spesielt med tanke på hvor dårlig det var kommunisert at det var slik man kjøpte spillet på Wii U eShop. Selv har jeg kjøpt flere spill som Splatoon og Super Mario Maker digitalt, siden disse er priset billigere på eShop enn i fysisk butikk.
 14. Jeg spilte gjennom RE4 på PS2. Å spille det om igjen på Wii med standard vanskelighetsgrad ble nesten litt vel lett.
 15. Nå vingler man ikke analogstikker rundt for å sikte i dette tilfellet.
 16. Det er Wii versjonen som vil utgis på WiiU eshop. Altså ingen grunn til å kjøpe spillet om igjen hvis en allerede har det til Wii. Er nok definitivt den beste versjonen av spillet. Man kan bruke classic controller koblet til wiimote i det spillet, om en ikke vil bruke motion controls. Samtidig kan man for øyeblikket få PC-versjonen langt billigere på https://www.humblebundle.com/
 17. Ser ganske tilfredsstillende ut.
 18. Jeg har spilt av denne alt for mange ganger nå.
 19. Metroid Prime tilsier først og fremst at det er et første persons skytespill. Metroid Prime 2 og hunters hadde også multiplayer. Jeg håper nintendo ikke starter å høre på ting som dette, selv om spillet ikke så spesielt interessant ut. Så utrolig grinete og sytete skrevet petition at man skulle dro Jim Sterling skrev den.
 20. Nå vil jeg faktisk vurdere å en gang skaffe meg en Xbox One.
 21. Med tanke på at selve spillet ble lansert elektronisk til 300 eller 330kr, så synes jeg ikke det er så ille. Hvis man skal ha alle splatoon-amiiboene så blir det kanskje 400kr ekstra ca. Det blir ganske mye penger, men det er absolutt ikke et nødvendig kjøp, akkurat som at det ikke var nødvendig å kjøpe både pokemon rød og blå. Jeg har ikke kjøpt noen av amiiboene selv, men har ikke hørt at innholdet som er låst er så interessant. Hvis jeg forstår det riktig så låser de opp utfordringer til enspillerbanene, hvor en får tid på seg til å fullføre banen og standardvåpenet byttes ut. Utfordringene låser opp eksklusivt gear til multiplayer som først og fremst er flashy.
 22. Wii U er som en noe lengre Wii. Tar ikke stor plass. Jeg ville vært litt forsiktig med gamepaden hvis jeg skal reise med den riktignok. Om Wii classic controller fungerer er avhengig av spillet, men det gjør det på f. eks mario kart 8.
×
×
 • Create New...