Jump to content

AltF4

Medlemmer
 • Content Count

  5124
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

AltF4 last won the day on September 16 2011

AltF4 had the most liked content!

Community Reputation

1750 :)

About AltF4

 • Birthday 08/03/1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Altså dette er for dårlig.
 2. Spiller på PS4 men har det på PC også (bare ikke PC akkurat nå)
 3. Er ganske få gyms rundt her faktisk, men som sagt, å gå til Eidsvollsbygningen er en gullgruve for meg. Tar meg en litt lang halvtime om jeg går rolig.
 4. Burde ta en poketur til Eidsvollsbygningen. 14 Pokestops på 100 meter.
 5. Spikes & Vines E0A1-0000-01F6-1D74 Første brettet jeg gikk inn i med en klar visjon om hvordan det skulle bli. Er ikke god nok som spiller til å lage de brettene jeg har mest lyst til, men dette ble et godt kompromiss. Veldig fornøyd.
 6. Jeg elsker Sunless Sea, men det hater meg. Antar det er meninga. Problemet jeg har med spillet er at det er så vanskelig å "få en fot innafor", jeg kommer meg ikke langt nok inn i materien til at jeg sitter igjen med noe når jeg dør. Jeg gjør de åpenbare tingene. Kjøper mat, besøker søstrene litt nord-øst for London. Returnerer hjem. Reiser nordover og leverer de levende i kistene. Setter fart hjemover. Etter det, er det slutt. Gang på gang. Dør av ett eller annet før jeg finner noe som lønner seg å gjøre, og kapteinen som kommer etter får ingen fortrinn å arve og slik står jeg fast.
 7. Hva studerer du? Har Zealuu sånn passe nailed down (etter Twitter), men hva du studerer has slipped my mind.
 8. Da får jeg sjekke det ut. Æsj, begynner å bli klar for sol og varme jeg.
 9. Hah, kommer seg steder han fyren der! Nei, glemte hele live action FC 3. Var det bra? Orphn Black er sånn passe teit, men jeg liker det. Har sett fire episoder i dag, begynner å bli litt hekta samtdig som jeg venter på den store tvisten som skal gjøre det hele litt mer spennende men tror den egentlig kommer i episode 6. Det ser sånn ut på slutten av episode 5, for å si det sånn. Men nå skal jeg skype med Shampis
 10. Hehe. Jeg tar meg gjerne en tur oppover så vi finner nok ut av noe. Noen av dere som har sett Orphan Black? Så første episode i går, men ikke helt superhekta. Litt mosomt at Vaas fra Far Cry 3 er med, kjente ham igjen det sekundet han åpnet munnen - ikke dårlig for en skuespiller jeg aldri har sett hvordan ser ut i virkeligheten før.
 11. Visste ikke at man kunne ha et medlemsskap på giantbomb, der lærte jeg noe nytt gitt Må ikke betale, men ligger enkelte ting bak en betalingsmur. Omtrent som et ekstra-medlemskap på Tek.no.
 12. Det beste er hvordan det får både Dan Ryckert og Drew Scanlon til å virkelig blomstre. Og at det er en av mine favoritt-spill-serier. Skal se ferdig siste episode av Metal Gear Solid nå, gleder meg til å se de andre spillene jeg ikke husker like godt. Forresten rart å se hvordan MGS er bygd opp, kunne ikke huske at det var så tett mellom hvor bossfight - at det er omtrent alt man gjør bortsett fra litt backtracking.
 13. Kjøpte meg Giantbomb-medlemsskap her om dagen, kun for å se Metal Gear Scanlon. Verdt penga, herregud for en morsom serie.
 14. Hallo. Prøver å få Steam til å funke på laptopen men av en eller anen grunn vil ikke butikken åpne seg. Får bare se biblioteket mitt. Er ett eller annet med min Steam som ikke er helt som det skal. For en god stund siden fikk jeg en mail om at noen hadde overført 1 rubel til min konto. Står der enda, som 0,12 kroner. Har sjekka kontoen min ellers uten å finne noen feil, alt ser ut til å fungere som det skal - men prisene i butikken er oppført i "py6" - antar det er forkortelsen for rubler, dessuten tror jeg ikke det er norske priser.
 15. Når passer det? Neste helg? Akkurat nå er jeg mest ute etter selskap. Men pizza og ps4 ligger jo mitt hjerte veldig nært ?
×
×
 • Create New...