Gå til innhold

Paradise Hotel 2011 Norge - Sesong 3 (mandag-torsdag kl. 21.30!) *Spoilerfri tråd*


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg hadde, basert på hvordan de er blitt fremstilt av tv3, kun gått for Jeanette. Standarden er veldig lav og det er personligheten som spiller en stor rolle her, de jentene jeg foretrekker tviler jeg på er underholdende eller spesielle nok for TV3 til å ta med i programmet.

 

Jeg tenkte utelukkende på utseende, jeg ser heller ikke på Maren som noe kjærestemateriale akkurat grunnet hennes oppførsel.

 

Ja, men så fungerer personligheten som reverserende ølbriller. Maren er alt for løs til at hun blir en interessant catch.

Lenke til kommentar

Nora er forøvrig skummelt glad. Samme med Heidi til tider.. Sånne folk virker så unormale for meg.

 

 

Og når det gjelder upene deltagere så ligger guttene dårligere ann enn jentene.. 2 harrytasser fra Drammen med stygge tribals, 1 litt barnslig sossebigutt med stygg nattlue, 1 treig/dum nordlending med skjeve tenner, 1 troll (nå utsendt yey), 1 irriterende psykopatvoldtektsmann.. savner Emil fra ifjor, han var søt å se på..:)

Lenke til kommentar

Nå liker jeg (heldigvis) best en type gutter som ikke vanligvis melder seg på sånt som Paradise. Men likevel, det hender jo at dumme gutter er pene å se på men neida, ikke denne sesongen.

 

.. Og Torbjørn og Kevin.

Kevin var min favoritt blandt guttene i første sesong men Torbjørn?? *spy*

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hva skjedde egentlig i gårsdagens sesong? Hadde vært ute og tatt noen pils så jeg så den 00.40, men var ikke særlig våken til å følge med akkurat :p

 

* Heidi og Kim fikk dra på date. Heidi ble helt usannsynlig glad. Maren skulte stygt på henne.

* På daten så de først krokodiller. Heidi hvinte fint og jentete så Kim måtte bære henne..klisjeteit. Ny deltager Nora møtte dem og ble bestevenninne med Heidi etter 5 minutter, i ekte Paradisestil.

* De som ikke var på date fikk badeleker, hurra

* Harrytassene bolet og flexet

* Masse sexspm på Pandoras eske.. Vindel vil helst pule Madelen. Madelen ble spurt om hun ville kline med Niklas igjen og svarte at hun ikke pleide å kline rundt og laget rare ansiktsuttrykk.

* Kim ble spurt om han hadde følelser for Maren. Han sa nei, ikke ennå og Maren så ut som om hun skulle begynne å gråte

* Etterpå sa Heidi til Maren at Maren hadde sagt i fylla igår at hun begynte å bli forelsket i Kim, noe Maren nektet for at var sant og latet som om hun ikke husket mens hun fniste masse.

* Den nye jenta Nora synes Ole virker skikkelig kjekk. Ole vil ikke være partner med henne og planlegger å si at hun nok ikke er hans type eller noe slikt.

 

 

Troor det var alt:P

Lenke til kommentar

Har ikke lest de siste sidene, men andre som er enige i at de som klipper til "Senere på Paradise" og "I morgen" er forferdelig lite smarte?

 

Vi hørte igår at Ole skulle gjøre alt for å ikke bli likt av Nora, mens Nora gleda seg til å bli bedre kjent med han. Deretter drepte de den spenninga med at Nora sier "Nå står det mellom Stian og Niklas".

 

Hvorfor lage til lang scene der Ole prater om planen sin, for så å avsløre at Nora i neste episode velger mellom Stian og store Niklas?

Lenke til kommentar

Klipperne er jo sykt flinke noen ganger da, særlig hvordan de klipper inn fra intervjuene...hehe. Men enig i at de spoiler veldig mye, jeg pleier å hoppe forbi "tilbakeblikk" og "se hva som skjer"-greiene jeg (ser alltid på web siden jeg ikke har tv)

 

 

Og..er det bare gutter i tråden her eller? Trodde Paradise var litt jenteprogram?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...