Gå til innhold

Paradise Hotel 2011 Norge - Sesong 3 (mandag-torsdag kl. 21.30!) *Spoilerfri tråd*


Anbefalte innlegg

Dette er en spoilerfri tråd. Alt som ikke har skjedd på norsk tv enda, blir regnet som spoilers. Dersom man sitter med informasjon om framtidige hendelser og vil dele det med andre i tråden, benytt dere av denne tråden.

Spoilere som postes i denne tråden vil bli rapportert og slettet.



GUIDE: Få vekk reklamer fra TV3play.no

I realityserien skal en gruppe single mennesker, som bor på et luksushotell, konkurrere om å bli på hotellet lengst mulig. Forutsetningen for å få bli med videre i serien, er at man finner en partner av det motsatte kjønn som vil dele hotellrom med seg den kommende uken. Om en deltager ikke klarer dette må vedkommende flytte inn på det såkalte solorommet, og har en uke på seg til å overtale en annen deltager til å bytte. Hver uke må én eller flere deltagere forlate serien etter en såkalt parseremoni, og nye deltagere sjansen til å komme til "paradiset". Forutsetningene forandres underveis, og deltagere og seere får flere overraskelser i løpet av serien. Det er opp til hver enkelt hvor langt man er villig til å gå for å få bli værende.


Programleder: Triana Iglesias
Sted: Mexico
Innspilling: Januar/februar
Kommer: 7. mars
Når: Mandag-torsdag, kl. 21.30
Kanal: TV3

Seersuksessen Paradise Hotel lever videre, og det idylliske stedet i Mexico står klart til å ta imot en ny gjeng norske ungdommer. Men selv om Paradise Hotel er godt kjent i Norge etter to kontroversielle og engasjerende sesonger, vet verken deltakere eller seere hva de kan vente seg når hotellet åpnes for tredje gang.

Under den stekende søramerikanske solen er ingen trygge i det kompromissløse spillet om 250 000 kroner. Utgangspunktet er som det alltid har vært på Paradise Hotel; den som står uten partner etter ukas parseremoni må pakke kofferten og forlate hotellet. Men spillet kan når som helst ta overraskende vendinger, for ingen vet hvem som sjekker inn neste gang eller når nestemann må sjekke ut.

I løpet av oppholdet skal Mister og Miss Paradise kåres, tradisjonen tro, men som med mye annet i årets sesong blir ting gjort med en ny vri. Vær forberedt på flere intriger og overraskelser enn noen gang, på hotellet hvor romantikk og taktikk går hånd i hånd.
Endret av Latias
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Se de første scenene fra årets «Paradise Hotel»!

 

- Det ble litt klining første kvelden, sa to av deltakerene til Seher.no da vi møtte dem i Mexico etter at innspillingen hadde startet.

 

Starten på årets «Paradise Hotel»-sesong har vært en berg-og-dalbane av følelser, ifølge Øyvind Skovli i TV3. Vi har allerede opplevd mye dramatikk under opptakene, og et par veldige tåreperser. Vennskapsbåndene knyttes fort der inne, men vi har allerede sett et par eksempler på at de av og til brytes like fort, sier han.

Lenke til kommentar

noen som har eksakt dato på når det begynner?

Har ikke blitt bekreftet, men burde vel være rundt 7. mars.

 

Ellers skal de røpe PH-deltakerne på God Kveld Norge i morgen. Blir spennende å se hva slags dumme mennesker som har kommet seg dit. :p

Deltagerne i en TV3 serie annonseres i et TV2 program altså? Pussig, men takk for informasjonen :) Litt større variasjon i alder hadde ikke skadet, en slags blanding av første og andre sesong. Aller best er det jo selvsagt om vi får et gjensyn med noen av de gamle deltagerne, Mats og Kevin f.eks?

 

PS: Kanskje en idé å oppdatere førstepost med Mexico som "sted", så unngår vi missforståelser ;)

Endret av LucarioX
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...