Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
BadCat skrev (9 minutter siden):

Klimafanatikerene er verre enn noen gang. Det er omtrent som religiøse som tror at dommedag er like rundt hjørnet.

Enig.. blir bare for dumt hele klkmahysteriet. De fleste vet at jorden vil gå under før eller siden. Så hvorfor lage så stor sak av det hele. Lev livet og ta dagen som om det var din siste. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Kjøleskap skrev (På 31.10.2021 den 21.44):

Det ble kanskje ikke oppfunnet i nyere tid, men det har bare vært en utbredt greie de siste årene. Ingen ville "kansellert" deg om du fortalte en vits om transpersoner i 2008.

Nei. Akkurat som at noen ikke ville ha kansellert deg om du var en heks i 2021.. eller at noen ville ha kansellert deg om du var en jøde i 2021

Lenke til kommentar
Laffe skrev (53 minutter siden):

Enig.. blir bare for dumt hele klkmahysteriet. De fleste vet at jorden vil gå under før eller siden. Så hvorfor lage så stor sak av det hele. Lev livet og ta dagen som om det var din siste. 

Av samme grunn som at jeg ikke bare legger meg ned og dør her og nå, bare fordi jeg vet at døden kommer en eller annen gang uansett. Nå er ikke jeg veldig klimaengasjert på noe vis, og føler ikke skyld, men jeg anerkjenner problemet og er med på tanken om å få til konkrete og effektive tiltak.

Nå skal ikke jeg peke fingre på noen her inne så mener ikke noe med dette mot noen spesifikt. Men jeg tenker ofte på en meme jeg så for en stund siden, der man sammenlignet boomer generasjonen med folk som lar det være igjen 1 ark på dassrullen så de slipper å måtte skifte den. Kanskje usant og hyperbole, men litt morsomt og kanskje et snev av sannhet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Sitat

 

Av de som bestod Politihøgskolen i vår, er 87,2 prosent i politijobb innen utgangen av august.

Kun 3,2 prosent av disse har fast stilling.

Fra 2019-kullet, som er Solbakkens avgangskull, var én av tre politiansatte to år etter fullført utdanning, uten fast stilling.

 

Her får vi stadig "ikke kapasitet" og saker blir henlagt i hytt og pine...

Lenke til kommentar
Dubious skrev (2 timer siden):

Ikke mye forståelse her..
Mange som sniker, så nå har de begynt å bøtelegge folk med gyldig billett.

https://www.nrk.no/trondelag/fikk-gebyr-i-billettkontroll-til-atb-i-trondheim_-mads-bildoy-hadde-kjopt-billett-1.15712382

Har du kjøpt billett så har du billett. Dette tullet med "aktivering" av billett er bare piss. Det er heller ikke kundens ansvar for at selgerens utstyr fungerer.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
2 hours ago, Dragen said:

Det er heller ikke kundens ansvar for at selgerens utstyr fungerer.

Tror generelt man skal være litt forsiktig med å påstå hva som er selgers ansvar.

Testet dette konseptet et par ganger ved parkeringsbot pga teknisk feil hos parkeringsselskapet. I begge tilfeller tapte jeg så det sang i veggene, og lærte at det finnes noen selskaper som har makten og æren inn i evigheten - og uansett hvor god sak du har så taper du. Men det er klart, hadde jeg vært 100% oppmerksom hver eneste gang, så hadde jeg nok merket at det var feil på lappen eller at sms'en ikke kom fra p-selskapet likevel.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Når persontransportselskapene taper så mye, kan de ikke gjeninnføre konduktører, månedskort, klippekort, kontanter og billetter omtrent som vi hadde i 1960? 

Åkeida, men klippekort burde ikke være "komplett umulig".

spacer.png

Endret av Slettet+6132
bilde
Lenke til kommentar

Jeg hadde klippekort på bussen på slutten av '90-tallet. Kanskje til og med inn på '00?

Det burde vært ulovlig å ikke akseptere kontanter. Dette er noe jeg møter av og til når jeg besøker Norge. Jeg bruker utelukkende kontanter fordi mitt utenlandske bankkort ikke alltid fungerer i betalingsterminaler, men alltid i minibanker. WiFi på togene er ofte nede, noe man ikke oppdager før man setter seg ned. Om de ikke tar kontanter, og heller ikke gir kundene mulighet til å koble seg på nettet for å betale der, så burde de ikke ha lov til å gi ut bøter.

Når vi har driti oss ut å privatisert, så kan vi i det minste prøve å manipulere insentivene deres. Det burde ikke være i selskapenes interesse å gjøre det så vanskelig som mulig å betale.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...