Gå til innhold

Kamptråd - Manchester United vs Newcastle


Latias

Anbefalte innlegg

b_12.png VS b_31.png

 

Premier League

16-08-2010 Kl. 21:00 @ Old Trafford

 

Vises på: TV2 BPL HD1, Viasat Fotboll (S), TV2 DK og Sky Sports HD1

 

Darren-Fletcher-Manchester-United-Newcastle-U_1120928.jpg

 

 

----------------------------------------------------

 

Etter tre lange måneder med venting, er verdens beste liga endelig tilbake igjen. I mellomtiden har vi opplevd vuvuzelaer (som heldigvis har blitt bannet fra OT), Tippeligaen og pre-season midt på natta fra USA, men ikke noe av det når opp til Premier League. Første rundes siste kamp spilles mellom Manchester United og Newcastle. Sistnevnte vant Championship forrige sesong og rykket direkte opp til Premier League, mens de røde måtte se seg slått av Chelsea i kampen om PL-tittelen. Disse lagene møttes også i ligaåpningen i 08/09, da endte kampen 1-1.

 

article-0-0601A612000005DC-464_468x325.jpg

 

Chris Foy. 47-åringen fra Merseyside har fått i oppgave å styre denne kampen. Han viste ut Gary Neville i Ligacupen mot Barnsley, og dømte også Uniteds pinlige exit i FA-cupen mot Leeds forrige sesong. I Premier League dømte han United kun en gang, der var da de røde knuste Arsenal på Emirates.

 

 

MANCHESTER UNITED

 

manutd1.png

 

De røde har vært gode i pre-season, noe vi fikk oppleve senest mot Chelsea i forrige uke. Chris Smalling og Javier Hernandez kan få sine Old Trafford-debuter, kanskje også Bebe blir involvert? Det har blitt spekulert i om Sir Alex Ferguson vil hvile noen av sine stjerner som kom hjem slitne fra VM i Sør-Afrika, men det gjenstår å se hva den levende legenden på Manchester Uniteds trenerbenk velger å gjøre. Uten flere av sine stjerner har Manchester United turnert i USA denne sommeren, og vist frem flere av sine talenter. Tidligere Newcastle-aktuelle Tom Cleverley er en av spillerene som har fått tillit og kan få sin debut mot Newcastle.

 

Skadesituasjon:

Hargreaves, Ferdinand og Anderson er helt klart ute. Obertan er tvilsom.

 

Mulig lagoppstilling:

 

van der Sar

O'Shea - Vidic - Evans - Evra

Valencia - Scholes - Fletcher - Nani

Rooney - Hernandez

 

 

NEWCASTLE

 

newcastlehome.png

 

Etter nedrykk i 2009, var det mange som trodde at Newcastle ville bli den nye Leeds. Slik gikk det ikke og heldigvis for dem var de på vei til det gode selskapet igjen, kun en sesong etter nedrykket. Magpies har ikke vært like gode i pre-season, de vant kun en av hele fem kamper (mot Carlisle). Trener Chris Hughton har sagt at han skal kjøpe flere spillere før vinduet stenger, så langt har han kjøpt James Perch, Dan Gosling og Sol Campbell. Tidligere United-spiller Nicky Butt la skoene på hylla i sommer, så han blir ikke å finne i troppen. United må se opp for Kevin Nolan og Andy Carroll på topp, dette er et av de bedre spissparene som finnes i ligaen. Sist sesong ble Nolan kåret til årets spiller i Championship etter å ha scoret hele 18 mål.

 

Skadesituasjon:

Leon Best og S Taylor er begge ute. Tidligere Manchester United-spillere Danny Simpson og Alan Smith er begge tvilsomme mot gamleklubben.

 

Mulig lagoppstilling:

 

Harper

Perch - Coloccini - Williamson - Enrique

Routledge - Barton - Guthrie - Jonas

Nolan - Carroll

 

Tips: 2-0

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Trodde da helt klart at Nolan var en midtbanespiller ala Scholes? Vel vel, hvis han greier å være spiss, så why not.

 

Jeg er rimelig sikker på at Chicharito starter av en eller annen grunn, Bèbè blir nok å spille på reservelaget på starten ihvertfall! Ikke god nok for å komme inn enda.

Lenke til kommentar

Flott kamptråd, skal bli spennende å se en del av spillerne her. Legger merke til at både Milner og N'Zogbia spilte for Newcastle i bildet som er tatt fra 2008?(Flethcers åpningsmål?) Rart at Newcastle rykket ned i grunn. Carroll og Nolan som et av de bedre spissparene? Kanskje å ta i litt, men de er veldig gode begge to. Spess Carroll tror jeg har en god fremtid.

 

Har på følelsen av at både Rooney og Chicharito får maks 60 min i denne kampen. Føler at Berba kommer til å starte og få innpå supersub Hernandez til pause eller litt uti andre omgang. Blir definitivt spennende å se alle Man Utds spisser. Er Rooney over VM? er Berba tilbake i slag? Og hvor god er virkelig Chicharito? Interessant å følge.

 

Tipper 2-1 til Man Utd, med Chicharito som matchvinner. Ikke umulig at Fletcher får seg en kasse heller.

Lenke til kommentar

Flott kamptråd, skal bli spennende å se en del av spillerne her. Legger merke til at både Milner og N'Zogbia spilte for Newcastle i bildet som er tatt fra 2008?(Flethcers åpningsmål?) Rart at Newcastle rykket ned i grunn. Carroll og Nolan som et av de bedre spissparene? Kanskje å ta i litt, men de er veldig gode begge to. Spess Carroll tror jeg har en god fremtid.

Bildet er fra åpningskampen, Milner gikk til Villa på slutten av august. Han spilte vel bare et par kamper for Newcastle den sesongen før overgangen. N'Zogbia gikk til Wigan i januar, så ingen av de to spilte vel så mye for Newcastle egentlig.

 

Det med Carroll og Nolan var selvfølgelig overdrevet, poenget var at de ikke skal undervurderes. :p

Lenke til kommentar

Usikker på dette oppgjøret. Tror vi vinner, men det jeg lurer på er hvor sterke Newcastle er. De vil jo sikkert bevise at de ønsker å være i PL fast igjen. Så de må jo på en måte gi jernet i en slik kamp som dette. Frykter litt at de legger seg bakpå og vi står å stanger i 90 min uten å få utelling.

 

Blir deilig når det hele starter igjen!new_woot.gif

Lenke til kommentar

Herregud... jeg er så jævlig klar. PL for faen, PL.

 

Sky boksen er på HD1 allerede, samt Canal+ boksen på TV PL HD1, se alt av build up tenker jeg og skal nok uansett ut på Scotsman og se Shitty med City-naboen min. Skal faen meg få så mye build up som mulig i morgen...

 

Men ja, Newcastle. Fy faen, det blir gøy. Vi vinner, for fuckin sure.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...