Jump to content

Maefteda

Medlemmer
 • Content Count

  6231
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Maefteda last won the day on October 5 2010

Maefteda had the most liked content!

Community Reputation

2182 :)

About Maefteda

 • Birthday 03/23/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

18929 profile views
 1. Skjønner det, men man må fortsatt forsvare seg på corner. "Corner er mål" er langt ifra sant.
 2. Er utallige dødballer og innkast som er feildømt hver uke. Man kan ikke bruke VAR hver eneste gang det er tvil. Brukes for lang tid på det som det er.
 3. Ja, xG er veldig begrenset når det kommer til enkeltmatcher. Tar for det første bare for seg skudd, så kjempesjansen til Antonio der han ikke klarte å ta ned ballen alene med keeper kommer ikke med i beregningen. Og selv om avslutningen på målet til Mané var høy xG, så var det mye flaks som skulle til for at ballen i det hele tatt endte opp der, med to deflections på sin ferd til Mané. Samtidig så ble vel xG fra det annulerte målet tatt bort, og der var det små marginer som gjorde at det var offside.
 4. Faen.. Liverpool var så klart det beste/førende laget, men med litt flaks kunne det blitt 3 poeng her. Flere store sjanser og flere store tabber av Fabianski. Lenge siden jeg har vært stolt av en West Ham prestasjon. Liverpool har de nødvendige ferdighetene og marginene.
 5. Det er den eneste jeg kommer på også 😛 Måten Tottenham kom til finalen på er forsåvidt et bevis på at offside-regelen ikke er rettferdig. Det er helt tilfeldig at ballen spretter via Bernardo Silva og Aguero er onside igjen før han får ballen. Var langt fra fortjent totalt sett at Tottenham gikk videre på bekostning av City også. Se også Burnley - Bournemouth i dag. Finnes ikke rettferdig at Burnley fikk tre mål og Bournemouth null. Mye kan fikses ved å reversere hands-regelene som ble innført sammen med VAR for å få klarere retningslinjer. Få det vekk.
 6. Hvor mange av de var åpenbare feil? Når det er snakk om millimeter som flere av VAR-offsidene har gjort, så handler det om flaks og ikke (rett)ferdighet uansett om man har videodømming eller ikke.
 7. Det var verken med overlegg eller veldig uvørent av Aubameyang, men han treffer på verst mulige sted på verst tenkelige tidspunkt. Klart rødt, men ikke stygt av Auba selv om det ble en stygg skade ut av det. Tomkins sin takling senere var vel strengt tatt farligere, men traff heldigvis ikke så forkjært.
 8. Har vært negativ/skeptisk til VAR siden det ble introdusert og nok en gang går det mot West Ham også. Føles helt fortapt ut. Fantastisk prestasjon av Rice, men den dumme nye handsregelen er forsåvidt klar.
 9. Tjente penger på forlengelsen nå da, siden NYCFC måtte kjøpe han ut. Liker egentlig alle alternativene fra OBOS. Bohinen, Cifuentes eller Isnes. Lunov hadde bare vært Deila uten navnet. Fagermo nei takk.
 10. To dårlige lag der de beste enkeltspillerne avgjorde. Håper for deres del at det gir dere en boost, for det virker som det er selvtilliten det står på mest. Auba er klasse og Pépé er faktisk jævlig god om han får litt tillit og tid til å bli vant til ligaen.
 11. Mertens skulle lært av Lovren og lagt seg i bakken, da hadde de fjerna målet.
 12. Fotball finnes ikke rettferdig uansett hvor lenge du ser på dommeravgjørelser. Det er en myte at tabellen ikke lyver og alt det der. Tilfeldigheter har mye mer å si enn folk er villige til å innrømme. VAR er laaaangt unna å få det viktigste riktig også. Det de har "rettet" mest på er marginale millimeter offsider, som bare handler om tilfeldigheter uansett. Et bein litt hengende igjen der, en rumpe ut der som skille off fra on. Er ikke det offsideregelen egentlig handler om.
 13. Og.. om det hadde vært i motsatt boks, tror du VAR hadde gitt Liverpool straffe?
×
×
 • Create New...