Gå til innhold

Den offisielle Gran Turismo 5 tråden


UrgeLoL

Skal du kjøpe GT5?  

465 stemmer

  1. 1. Skal du kjøpe GT5 når det kommer ut?

    • Ja, ved launch
      250
    • Ja, men ikke med en gang
      95
    • Kanskje
      40
    • Muligens når det blir billigere
      26
    • Nei
      54


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Mest sansynlig er det DTS som er problemet. Gå inn på lydinnstillingene og juster manuelt. Slå av DTS 5.1 og bruk heller Dolby Digital 5.1

 

takk for hjelpa.

 

funka når jeg bytta, men litt skuffa egentlig over at spillet ikke takla dts

 

Jeg spiller med DTS, må være noe feil hos deg.

Lenke til kommentar

Nå er jeg lettere frustrert og irritert!!

Prøvde å logge meg inn på online delen, men da stoppa alt opp og jeg kom ingen vei.

Måtte skru av konsollen manuelt, siden kontrolleren ikke virka/reagerte.

 

Logga på igjen og da var jeg så heldig at jeg måtte begynne heeeeeelt på nytt :no:

Fy faen sier jeg bare!! Spillt X antall timer, kommet til level 20, hadde 1,5 mill peng og ett drøss med biler, alle lisenser osv.. Så må jeg faen meg starte på nytt??

 

Hva i helvette har skjedd???

Må jeg begynne på nytt nå, så kaster jeg heller spillet!

(Så gale er det ikke, men dere skjønner frustrasjonen? )

Endret av tols
Lenke til kommentar

Med så mye hype så kan man ikke annet enn å bli skuffa. Det har vært en utvikling mellom gt 4 og gt5. Problemet er at spillet skulle kommet for to år siden, da hadde det fått 10/10, nå har det litt for mange mangler, så alle utsettelsene henger som en mørk sky over spillet.De har ikke klart og holde følge med de spillene som kommer ut idag, de siste par årene har blitt brukt til mye kaffedrikking og småjusteringer på ett allerede produkt småjusteringene ser ikke vi som forbrukere spesielt godt derfor virker det som vi får ett noe gammelt produkt. Hadde spillet hatt en skademodell både mekanisk og grafisk skade og en bedre online modell så hadde man taklet tungrodd meny og diverse litt bedre. Nå blir alt de småtingene som irriterer veldig store på grunn av ett par store mangler. utrolig synd når dette er ett spill jeg virkelig har sett frem imot, kanskje dem bygger på dette og gt6 allerede kommer i 2011 da bare med noen forbedringer.

Lenke til kommentar

Go-kartinga var bare vanvittig intenst! Driver med Nürnbürgring AMG-Challenge, skikkelig konge! 300SL er en herlig klassiker :)

 

Nürnbürgring AMG-Challenge med 300SL var bare utrolig bra! Helt klart den beste banen på spillet så langt. Synes også Nascar er veldig intenst selv om banene i utgangspunktet er kjedelige.

 

Jeg tror rett og slett folk har hatt for store forhåpninger til dette spillet og da er magaplasket ikke langt unna. Når målet er 60fps i 1080p så må det gå på bekostning av noe og da er det best å kutte ting som man uansett ikke har tid til å studere mens man kjører i over 200 km/t.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ble litt skuffa jeg.. Gikk ned på full-hd-tven for å å nyte full kvalitet, syns ikke det var så bra som ventet.. Men jeg blir nok mer interresert når jeg får litt bedre biler.

Virker som de har fokusert langt mer på bilene enn banene. Papp-trær i 2010 er skuffende. Ellers ser det da ganske greit ut.

 

Ja noen av bilene er jo så godt som fotorealistiske, og resten kommer litt ann på banen også, london f.eks ser jo veldig bra.

 

Men som sagt, ingen andre her med Eye-toy som har prøvd?

Endret av MrLG
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...