Jump to content

Mauro

Medlemmer
 • Content Count

  1340
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

162 :)

About Mauro

 • Birthday 06/16/1988
 1. Please confirm your shipping and payment information within the next 7 days to finalize your order. Fuck yes, valve index er på vei!
 2. Venter fortsatt på Valve Index. Shipping 3-5 weeks nå :/
 3. For 2 timer siden! 😮 Nice! Takk! Da krysser jeg fingrene!
 4. Jeg finner ingen info om at de har åpnet opp salget for Canada. Men jeg vil gjerne bestille innen 1 måned pga pre order bonuser, når jeg alikevell skal ha det. Ingen her som har bestilt med sin egen steam konto til svensk/dansk adresse?
 5. Ok, nå sitter jeg å rister her... Men Valve vil jo tydelivis ikke selge Valve Index til oss nordmenn. Så hva gjør jeg? Er det så enkelt som å bare bytte adressen på steam til en svensk adresse å bestille dit? Må jeg bruke VPN? Noen som har gjort dette?
 6. Hehe, husker jeg likte de tastaturene så godt at jeg kjøpte noen ekstra. Så i boden, så skal det ligge 2x "nye" ultra x i boksene sine. Note to self, ikke kjøp mer enn du trenger.
 7. Takk! Endelig en person som kan kommentere noe fornuftig i denne tråden, som faktisk skjønner hva det dreier seg om. Bonus satire: https://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/am18zn/here_is_why_epic_games_launcher_is_better_than/?st=JRRM3RMJ&sh=28be42d1
 8. Kanskje på tide å oppgradere fra den gamle Pentium III maskinen din, og bytte discord serveren din til riktig region? CPU ytelsen din er det noe helt galt med, det er det ingen tvil om. Må le når du tror at selv 80ms vs 13ms i ett voice program har noe innvirkning på din "kompetetive evne". Men selvtillitten skal det ihvertfall ikke st på! Det er snakk om server med 40 personer som spiller i ligaer, såklart har ms noe å si. Såklart har cpu bruk for en server noe å si, ivertfall om det er mer program som kjører på den. Noen er mer dedikerte enn bare å spille for morro skyld gutten Ja, begynner å bli lei 4790k, 20gb ram og 1080 faktisk, må handle nytt denne måneden pga rendering. Ja, de som er mer dedikerte enn seg selv setter vel opp enda en discord kanal hvis det er tilfellet det du sier. Enten så er problemet bak tastaturet, men du kan jo prøve å oppgradere internettet ditt i det minste, siden du er så opptatt av lav ms.
 9. Kanskje på tide å oppgradere fra den gamle Pentium III maskinen din, og bytte discord serveren din til riktig region? CPU ytelsen din er det noe helt galt med, det er det ingen tvil om. Må le når du tror at selv 80ms vs 13ms i ett voice program har noe innvirkning på din "kompetetive evne". Men selvtillitten skal det ihvertfall ikke st på!
 10. Ikke rigtig. Du mener en tidlig utgave av rival300, som hadde produksjonsfeil. Den ble rettet i en oppdatering, og hvis du fortsatt har musen, kan du bruke din garanti for å få en ny hos kundeservice. Rival og Sensei 310 har en helt annen type silikon, som en av de første (om ikke den første). Målet er at den skal vare uendelig. Jeg har playtestet i 6måneder uten å se tegn til merker. Sidegrepene er også erstattelige, hvis et eller annet uhell skulle skje (f.eks lillebror brant den opp) Mvh, Kreativ Direktør i SteelSeries Beklager å gå full nekro i denne tråden, men jeg har en av de gamle Rival-musene. https://www.komplett.no/product/831912 Kjøpt februar 2016, og det har vært den beste musa jeg har hatt (...okay, nest beste da). Men i likhet med tydeligvis flere andre, så har også gummigrepet på min gått nærmest i oppløsning. Jeg har ikke behov for noen retur, da jeg vil være fornøyd med nye gummigrep - men hvor kan jeg få tak i slike, hvis det er slik å forstå at dem kan skaffes i løsvekt? Og til dere andre som har sendt inn en returforespørsel/support ticket, har noen av dere fått svar? We are so sorry to inform you that your RMA request has been declined and the RMA number will be void from our system. This is unfortunately due to the fact that you are unable to provide a valid proof of purchase in an image format as requested (jpeg, bmp, png). Så alt gikk som forventet.
 11. Ikke rigtig.Du mener en tidlig utgave av rival300, som hadde produksjonsfeil. Den ble rettet i en oppdatering, og hvis du fortsatt har musen, kan du bruke din garanti for å få en ny hos kundeservice. Rival og Sensei 310 har en helt annen type silikon, som en av de første (om ikke den første). Målet er at den skal vare uendelig. Jeg har playtestet i 6måneder uten å se tegn til merker. Sidegrepene er også erstattelige, hvis et eller annet uhell skulle skje (f.eks lillebror brant den opp) Mvh, Kreativ Direktør i SteelSeries Sendte også en ticket på dette på steelseries.com. Har riktignok ikke kvitteringen lengre, så får se hvor langt jeg kommer med dette, men jeg prøver siden du sier så. Har også en rival 300 kjøpt i 2016 hvor gummien er gått helt i oppløsning og scrollhjulet er rimelig løst.
 12. Apple lager og selger jo nøyaktig en slik til iPhone X.
 13. Hvis du tror det er ille, så tro om igjen. Jeg bestilte 31.10 og har enda ikke fått telefonen. Det er fra onecall, men slik jeg har forstått det, så er det telia telefonen sendes fra. Problemet er at folk som har bestilt en uke etter meg har allerede fått den. De har da bestilt samme farge og lagringsplass. Du kan jo høre med OneCall. Helt enig du burde ha fått telfonen nå. Du kan jo spørre om å avbestille og hente den fra butikk. Ser ut som problemet er med 256gb telefonene. Omtrent alle butikker har og har hatt 64gb en stund. Ser også at telefonen min ble sendt klokka 01.00 i natt. Endelig! Forventet levering 28.12...
 14. Hvis du tror det er ille, så tro om igjen. Jeg bestilte 31.10 og har enda ikke fått telefonen. Det er fra onecall, men slik jeg har forstått det, så er det telia telefonen sendes fra.
 15. Bestilte fra onecall 31.10 og begynner å tro at jeg ikke ser noe til min iPhone X 256gb svart, før 2018...
×
×
 • Create New...