Jump to content

arnbju

Medlemmer
 • Content Count

  1244
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by arnbju

 1. Hæ? Det er da mange andre enn Ubiquity som leverer gode trådløs løsninger. Det unike med Unifi er at de har en kontroller som kan styrer mange aksesspunkter. Og med Unifi bør du helst kable aksesspunktene, de er ikke ledende på mesh. Ruter/brannmur løsningen deres er ikke spesielt god. Unifi er definitivt en prosumer løsning for de som liker å fikle med ting. Det har også vært en del støy rundt Unifi de siste årene med call home løsninger som ikke kan deaktiveres, skulte SSIDer som ikke kan deaktiveres, ustabile softwareoppdateringer osv.
 2. Dashlane, 1password, bitwarden og mange andre tilbyr i grunn akkurat det samme med små forskjeller. Men de fleste har også omtrent samme pris. Bitwarden sin gratis versjon er omtrent det samme som Lastpass. Evnt $10 per år for premium. Superenkelt å migrere: https://bitwarden.com/help/article/import-from-lastpass/
 3. Begynner de å få orden på 6.x serien med kontrollere nå? Jeg er fortsatt på 5.x og ser ikke helt verdien i å oppgradere.
 4. Leverer de faktisk symetriske linjer over coax? Jeg trodde de kun hadde symetriske linjer på fiber. Docsis 3.1 har jo fortsatt ganske usymetrisk totalkapasitet.
 5. De kommer nok etterhvert. Men begrenset produksjonskapsitet hos TSMC og tilgjengelighet på allerede lanserte prossessorer gjør nok at det kan ta litt tid. Tipper kanskje Q2 2021? 3100 og 3300x kom jo 10 mnd etter de første 3000 serie prossesorene.
 6. Har god erfaring med det hvis man ikke bruker et annet program enn spillet for chat. Med in-game chat fungerer det ikke like bra.
 7. En av tingene jeg liker godt med Arctis 7 er at det har to "kanaler" for lyd. Så du har et hjul på headsettet hvor du enkelt kan justere balansen mellom lyd fra spillet og lyd fra voice chat.
 8. Har tatt vare på "skallet" og satt inn igjen en feilet disk for RMA tidligere. Men begynner å bli noen år siden sist jeg hadde en disk som feilet før det har gått 5 år.
 9. Jepp, jeg har en god del WD Element 14TB fra Amazon UK. Har betalt ca 2600 pr stk inkl frakt og moms. Amazon De hadde WD Element 14TB til 215€ tidligere i uka.
 10. De eneste eksterne diskene jeg vet om som ikke er vanlig Sata inni er WD sine 2.5" disker. Masse info om hvilke disker folk finner i hvilke eksterne på reddit.
 11. Det billigste er å kjøpe en ekstern disk og ta ut disken inni. Seagate Expansion Desktop Drive 16TB : https://www.prisjakt.no/product.php?p=5345050 Har en Seagate Exos (ST16000NM001G) inni
 12. Ca når Canal Digital kabel ble rebradet til Telenor forsvant muligheten for 4 IP adresser hos meg. Kjenner ikke til fiberløsningene men regner med at policyen er tilsvarende.
 13. 4290 hos netonnet: https://www.netonnet.no/art/helse-og-personlig-pleie/sport-trening/pulsklokke/garmin-fenix-5-plus-silver-with-black-band/1009654.11356/?utm_source=prisjakt.no&utm_medium=cpc&utm_campaign=prospecting_conversion_prisjakt-prisjamforelse_no&dclid=CIXe-v2HjuYCFYjTmgodRr0LcQ
×
×
 • Create New...