Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Stoke har hatt dårlig treff på spissene sine helt siden de kom opp i PL. Crouch i 11-12 med 14 mål er beste spissprestasjon for en Stoke-spiller siden 2008. Snittet ligger på 10/11 mål pr sesong for toppscoreren. 

 

Statistisk sett er Jesé m.a.o en forventet flopp. 

 

Spennende signering likevel, hadde litt sansen for han for et par år siden, hvertfall. Litt samme som jeg tenkte da de hentet Bojan.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva tror dere om Zlatan og Man.Utd? Kommer han seg tilbake fra skaden og blir værende?

 

Tipper han signerer for halvt år (fra januar og ut mai). Føles nesten som en vennetjeneste: Raiola har tette bånd til Mourinho, og er agent for Pogba, Mkhi og Lukaku i tillegg til Zlatan. Mulig han kan bidra litt i et tett kampprogram, men tviler på at han er like god som før skaden. Når det er sagt, om det er noen som skal klare det så er det Zlatan.

Lenke til kommentar

Hvorfor skulle han ikke være like god? Greit han begynner bli gammel, men zlatan har vel aldri gitt noen noe grunn til å tvile.

Han har vel aldri vært ordentlig skadet før (?) så ingen vet hvordan kroppen vil reagere. Dette er selvfølgelig veldig individuelt men når du har passert 35 år er det helt naturlig at kroppen begynner å bli sliten og ikke leger like fort eller like bra som når en er yngre. Jeg tror derfor han ikke vil levere like bra, fysisk, som tidligere. Han kan selvfølgelig kompensere for dette ved å være "smartere" på banen.
Lenke til kommentar

Tror Zlatan kommer tilbake som en spiller som fremdeles kan score 15+ mål på et OK PL-lag. Og det håper jeg han gjør, selv om det er for Manchester United. Magisk spiller og magisk mann som aldri slutter å imponere.

 

 

Forresten en type jeg mislikte sterkt i mine yngre dager. Men i dag elsker jeg han!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...