Jump to content

indahla

Medlemmer
 • Content Count

  5881
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

indahla last won the day on June 17 2015

indahla had the most liked content!

Community Reputation

1040 :)

About indahla

 • Birthday 01/06/1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

19557 profile views
 1. Har gjort det nå. Samme feil ..
 2. Har en gammel Xbox One, faktisk en «Day One» som har stått ubrukt et par år. Når jeg skrur den på piper den som den skal og den hvite logoen til høyre (Power-knappen) lyser men jeg får ikke noe bilde på TVen. Inngangen blir ikke aktiv på TVen (Samsung). Har forsøkt både å bytte HDMI-kabel og annen inngang på TVen. Har også sjekket at jeg bruker HDMI-ut på Xbox’en. Har forsøkt å holde Power-knappen + eject inne i 10 sekunder men da slår bare Xbox’en seg på og så av igjen etter ca. 12-13 sekunder. Tips?
 3. Kid’en har en PS4 Pro som skal byttes i en «vanlig». Jeg har opprettet en foreldrekonto til meg selv og en egen barne-konto til han på PRO’en. Hvis jeg logger inn de samme kontoene på den nye PS4’en, vil verdenene i Minecraft bli med over eller er alt han har laget tapt?
 4. Jeg skal få alarm fra Verisure installert i tillegg til en kodelås. Heller mot Yale Doorman V2 da Verisure kan levere, montere og integrere den med alarmen. For å følge opp det du skriver: er det mulig å koble Yale Doorman V2 med Verisure sin «hub» opp mot andre Smart Home løsninger, f.eks. Samsung, Google, Apple eller andre?
 5. Noen som vet om det er flere enn Proshop som selger dette? https://www.proshop.no/Smarthus/Samsung-SmartThings-WiFi/2805645?utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricesite
 6. Har begynt å spille Microsoft Flight Simulator X Steam Edition og ønsker å spille multiplayer, helst så realistisk som mulig (med ATC, etc.). Noen som kjenner til noen gode servere for dette?
 7. Takk! Jeg gikk for denne: https://www.prisjakt.no/product.php?p=487749 Thrustmaster T-Flight Hotas X (PC/PS3)
 8. Har lyst til å teste MS Flight Simulator X litt og ser det kan være en fordel med en joystick. Noen med tips til en billig løsning som vil fungere greit?
 9. Sønnen min ønsker å ta opp det han spiller på PS4 + filme seg selv mens han gjør det. Hva trengs av utstyr for å få det til? Kan det gjøres uten PC?
 10. Er det mulig å endre navn og fødselsdato på en Child Account på en PS4? Jeg opprettet en konto til sønnen min men klarte å skrive litt feil i navnet og feil dato.
×
×
 • Create New...