Jump to content

indahla

Medlemmer
 • Content Count

  5873
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

indahla last won the day on June 17 2015

indahla had the most liked content!

Community Reputation

1040 :)

About indahla

 • Birthday 01/06/1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Har begynt å spille Microsoft Flight Simulator X Steam Edition og ønsker å spille multiplayer, helst så realistisk som mulig (med ATC, etc.). Noen som kjenner til noen gode servere for dette?
 2. Takk! Jeg gikk for denne: https://www.prisjakt.no/product.php?p=487749 Thrustmaster T-Flight Hotas X (PC/PS3)
 3. Har lyst til å teste MS Flight Simulator X litt og ser det kan være en fordel med en joystick. Noen med tips til en billig løsning som vil fungere greit?
 4. Sønnen min ønsker å ta opp det han spiller på PS4 + filme seg selv mens han gjør det. Hva trengs av utstyr for å få det til? Kan det gjøres uten PC?
 5. Er det mulig å endre navn og fødselsdato på en Child Account på en PS4? Jeg opprettet en konto til sønnen min men klarte å skrive litt feil i navnet og feil dato.
 6. Skal jeg liten tur til Barcelona nå i midtuken. 2 voksne og 2 barn. Ser ut Uber har lagt ned i Barcelona men har funnet en app kalt "mytaxi". Jeg har søkt opp en reise fra flyplassen til hotellet og i app'en står det "minimum 20 euro". 1) Er det noen som har erfaring med "mytaxi" i Barcelona? 2) Blir prisen til hotellet 20 Euro eller kan jeg på annen måte sjekke dette før bestilling?
 7. Dette er forumet for deg: https://insideflyer.no/forums/
 8. Jeg har kjøpt billetter til Barcelona - Liverpool på Camp Nou via StubHub. De skal sendes via UPS men må leveres på en lokal adresse (altså kan de ikke sende til Norge). En mulighet er å få de sendt til hotellet. Men siden vi ikke kommer frem til Barcelona før på formiddagen kampdagen hadde det vært greit med et sted eller tjeneste som kan motta UPS-pakker og oppbevare de til vi kan hente de der selv. Noen som kjenner til noe slik?
 9. Jeg måtte bytte alle fire plugger på min 2011 Qashqai +2 Diesel. Dette skal Nissan-forhandleren har 5000,- for. Jeg syns det var mye. Blir jeg lurt?
 10. Hvem utstedte bøtene dere ikke betalte? Fikk en selv i helgen på parkeringen ved Daftö ved Strømstad. 400,-
 11. Er dette skjermkortet kompatibelt med dette hovedkortet: https://www.komplett.no/product/949337/datautstyr/pc-komponenter/skjermkort/msi-geforce-gtx1050-2gb-aero-itx-oc#technical-details https://www.komplett.no/product/794115?noredirect=true#technical-details Ser ut som begge støtter PCIe 3.0 x16.
 12. Min far kjøpte i mars 2014 ny PC (Komplett Home i05) med bl.a. Intel Core i7-4770, MSI B85M-E45, Socket-1150 og Ballistix Sport DDR3 16GB. Han benytter Pinnacle Studio 18 og redigerer en del 4K-filmer. Selve renderingen tar lang tid. Er det mulig å kjøpe et dedikert skjermkort som kan hjelpe med farten på rendering? Vedlagt skjermbilde av komplett HW.
 13. Så hvis jeg har med 2 andre kollegaer skal jeg føre 2,- pr. km. eller er det 1,- fordi jeg er en arbeidstaker?
 14. Tillegget for ekstra passasjer er 1,- pr. km. Hva med to passasjerer? Er det 1,- eller 2,- ?
×
×
 • Create New...