Jump to content

onkel_jon

Medlemmer
 • Content Count

  682
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

303 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 208,2008 og ds3 har 5 stjerner i ncap med safety pack som er standard i Norge
 2. Er ikke en offisiel pris enda men er se på hva 2008 koster og trekke fra et par tusenlapper, e2008 starter fra 308 000. Mokka vil nok starte på under 300 000 husk og at Y er vesentlig større, mokka er på størrelse med kona og t-roc altså små suv
 3. Enig skal du ha lignende bil med plastikk interiør og nesten null teknologi så har du trillingene til vw som koster 80 ish tusen mindre.
 4. onkel_jon

  Billigst bil i Oslo

  Kommer ann på hvor langt du skal , trillingene ion,i-miev og c-zero fåes billig brukt fra 30 000 men går ikke lenger enn 10 mil. Ville ikke kjørt en fosil bil rundt i oslo, du kommer til bli ruinert med bom kostnader.
 5. Damer liker gutter som har penger, leste her om dagen en artikkel om en som hadde flere sugar daddies som ga henne masse penger.
 6. Automatic updates from Tesla won't be available after installing the Ghost update, you'll have to go back to Electrified Garage to update your car.** (additional fee per update, most updates are just small bug fixes so only major updates like when FSD becomes available would be of concern) Nei takk sier jeg evt at man skaffer en model 3 kun for bane kjøring 😝
 7. Med så lave renter som nå lønner seg enda mer å eie enn å leie. Å leie er jo rett slett å nedbetale leiligheten til en annen person. De siste 30 årene har leiligheter hatt stor pris stigning og, spesielt i storbyene.
 8. Hardrock cafe pleier vel å ha live musikk en gang iblant og
 9. Personlig hadde jeg holdt meg unna Lenovo, de er kjente for å ikke oppdatere nettbrettene sine, de bare lanserer nye og forventer folk oppgraderer og sikrer seg mer penger. Men for 1500 kr så kanskje man ikke forventer så mye software oppdatering uansett. Samsung har sine ulemper og, soc dems er kjent for å være trege, bare se på s20 og folk i europa som krever å få snapdragon versjonen her og. Skal man ha nettbrett så er det ingenting som kommer i nærheten av iPad desverre.
 10. Er ikke alle steder som har garasjen i samme bygning som leiligheten, jeg må over i nabo bygget for å komme til garasjen.
 11. Føles som en troll post men xc40 og jaguar koster 500 til 600 000 helt nye, billigste brukte el jaguar på finn er 579 000. Toyota er et par år unna men lexus kommer med elbil men har en reel rekkevidde på rundt 300 km men er nesten innefor ditt budsjett https://www.elbil24.no/nyheter/elektrisk-lexus-fra-ca-350000/71849387
 12. Så på rich rebuilds idag at et firma har begynt å selge bremse klosser optimalisert for ev, spesielt i steder som saltes at de er galvanisert og varer lenger enn vanlige klosser. https://nrsbrakes.com/tesla-model3/
 13. Har nok lite å si uansett, blir nok bare en annen galing som tar over. Blir ikke no endring der før folket gjør noe, som skjer nok ikke med det første uansett.
 14. Overasket at hybrider holder seg så godt i pris pluss at batteriene i hybrid biler ikke holder så lenge da de lades mye siden de er så små men igjen et batteri til en prius koster ikke allverden pluss at man kan fint kjøre en hybrid med dødt batteri selv om forbruket øker.
 15. https://www.finn.no/167582286 Selger må være en scooby do fan 😝
×
×
 • Create New...