Jump to content

sector

Medlemmer
 • Content Count

  1853
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sector

 1. Det var Bertrand som la keeperen i bakken
 2. Flott at Firmino putter, men du verden for en ELENDIG forsvarsjobb tyrkeren Cengis Under gjør mot Firmino. Står bare og ser feil vei. Ikke rart de taper da. Heldigvis!
 3. Hvis Robertson får holde på slik, blir det ikke lett for TAA og få like mange assist når han er tilbake
 4. Når en ikke klare å score selv, er det jo hyggelig av en tidligere United-spiller å sette ballen i mål for oss. Tommel opp for Evans altså!!
 5. En av de journalistene som er tettest på Liverpool, muligens James Pearce, skrev at Allison er blitt skadet på trening og ute i kveld, men at Trent AA er klar. Håper han har rett.
 6. Er ikke det greit heller nå da??
 7. Det er bare for Liverpool å kjøre på fra start. De må vinne 6-0 for å ha tabelltopp etter 3.runde. Så gi gass!!
 8. Noe som er morsomt, er at United er faktisk bak City, selv om City ikke har spilt enda...
 9. 1 mål til av Liverpool så er det vel tabelltopp??
 10. Hvor mange bytter har hvert lag denne sesongen? 3 fortsatt eller nye regler pga covid 19?
 11. Men såvidt meg bekjent er Frank Strandli glad i det engelske ølet Pints!!?
 12. Skal f.eks Gini ha medalje til våren, bør han få seg flest mulig kamper før Thiago kommer, etterpå blir det mest benken
 13. Fruen som er fotograf jobber på sin iMac med redigeringsprogrammet Lightroom fra Adobe. Programmet har begynt å lukke seg i tide og utide. Det er versjon 5, altså en eldre versjon. De fleste velger vel etterhvert å bruke CC, creative Cloud. Når hun jobber sier hun at hun ikke har en haug med programmer åpne på samme tid, bare Safari med noen faner. Maskinen har 16GB ram. Er dette for lite? Vil et program som Lightroom lukke seg med for lite ram, eller vil det henge? Er versjon 5 så gammel at den ikke lenger henger med på nyere maskiner eller lignende? Er det noe annet som kan være årsaken til at det lukker seg?
 14. Evt ekstraomganger eller rett til straffespark? Hvis uavgjort etter 90
 15. Τøff start. Men henger de med i toppen etter 5 omganger så kan det bli riktig så bra. Viktig med noen seiere i starten, legge press på de andre.
 16. Jaja, nå er Lallana historie. Gjør vel ikke så meget. Har ikke gjort så mye siste sesongene, bortsett fra målet på Old trafford. Håper han finner seg et bra lag å dra til. Og at Liverpool får inn en midtbanespiller som kan inn på midten og heve den. De trenger en som er litt mer kreativ enn de de har pr idag.
 17. Noen som vet om det finnes klipp og høydepunkt fra kampen mot Blackburn på Anfield idag? Liverpool vant forøvrig 6-0.
 18. Har nesten ikke inne noen apper lenger. Ingen musikk som jeg vet om hvertfall, ikke noen musikk-app på den heller. Jeg får prøve å gjenomrette den til fabrikkinstillinger igjen ja, og sette den opp igjen. Men takk for hjelpen.
 19. Har nesten ikke inne noen apper lenger. Ingen musikk som jeg vet om hvertfall, ikke noen musikk-app på den heller. Jeg får prøve å gjenomrette den til fabrikkinstillinger igjen ja, og sette den opp igjen. Men takk for hjelpen.
 20. Iphone 11 pro med 256 GB, før det iphone 6 med 128 GB. Aldri vært noe problem med minne, alltid mer enn nok. Har prøvd å laste ned os via tlf, men samme beskjed da og
 21. Når jeg lader min apple watch vs.3 for tiden, ønsker den å laste ned siste os. Greit for meg det, men hver eneste gang er det for lite minne til å få installert nytt os. Jeg har slettet hver eneste app utover de som er standard, men fortsatt for lite minne. Hva må jeg gjøre her?
 22. Når jeg er inne på Facebook, er det slik at bare en del av historiene til dem jeg følger kommer opp, de som ligger øverst med en gang en kommer inn. Er det andre som sliter med det samme? Jeg har prøvd å gå inn på innstillinger men finner ikke ut av det. Så hva kan jeg gjøre for at de historiene blir mulig å se? Det virker ikke som det er noe system på at det er historiene fra enkelte som ikke kommer opp gjentatte ganger. Heller ikke om det er private, kjente folk, organisasjoner eller bedrifter.
 23. Er det noen som kan forklare fremgangsmåten til riktig svar i denne oppgaven?
 24. Jeg streamer direkte fra Canal Digital sine sider, og de henger litt etter direktesendingen. I tillegg er det litt hakkete. Burde vært mulig å få bedre stream, og at sendingen er direkte via internett nå til dags
×
×
 • Create New...