Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Synes det er et snodig valg om det stemmer at han går til Chelsea. Signere for en klubb som har spilt 4-3-3 de siste årene (en formasjon som ikke er ideell for Hazard), men som egentlig ikke har peiling på hvordan de skal spille neste år, og som allerede har en spiller i hans posisjon (Mata). I tillegg havnet de 25 poeng bak de to Manchesterlagene og kan få store utfordringer fremover i forhold til FFP.

 

Manchester City hadde neppe veldig stort behov for spilleren, selv om han er et kjempetalent. Manchester United mener jeg vil komme mye bedre ut av det om de heller bruker pengene på Kagawa og en sentral midtbanespiller. Manchesterfansen bør derfor ikke være spesielt skuffet, selv om man alltid har lyst på gode spillere.

 

Hazard - Torres/RvP - Mata. Det lager vinner PL neste år.

Lenke til kommentar

Chelsea for Hazard.

 

The Lille attacking midfielder, regarded as one of the most prized talents in Europe, was believed to have a choice between the Blues, Manchester City and Manchester United.

And after a dramatic delay, the Belgium international wrote: "I'm signing for the champion's league winner."

 

Chelsea, who beat Bayern Munich earlier this month to become champions of Europe, were yet to officially confirm the deal when the 21-year-old made his announcement.

But it is understood they had given the player permission to reveal the move in this way as long as he did not do any interviews.

 

Skulle likt å vite hvem som har påstått det som står i bold.

Endret av Snurreleif
Lenke til kommentar

Hadde skjønt det hvis det var City, skjønner ikke bæret av hvorfor han velger Chelsea. Gleder meg til å se hva som skjer når de havner utenfor topp 4 til neste år også og ryker ut av CL. De har jo brukt opp alle de gode managerene i verden nå og mister sin klart beste spiller, samt at de har lovet Torres at han skal bære fakkelen videre...

 

Lukter ikke fugl, for å si det sånn.

Lenke til kommentar

En relativt grei "breakdown" kan vel være:

 

- United = Mye spilletid, "lav" lønn

- City/Chelsea= Lite spilletid, høy lønn.

 

Kan fort vise seg at du hadde rett her om man skal tro rapportene på £170k per uke eller £100k per uke etter skatt (er ikke oppdatert på skattenivået i England så vet ikke om dette er det samme). "Spilletid og posisjon er det viktigste", haha!

 

Når var det Chelsea skulle gå i null?

Endret av KjellV
Lenke til kommentar

Snakk om Hulk og nå da. Skulle det bli realitet så er ordet tegneserieklubb alt for svakt.

 

"Spilletid og posisjon er det viktigste",

Agenten styrer dette. Tror egentlig Hazard driter i hvilken klubb han spiller for. Virker som han er mest opptatt av Lille sin sum og lønn.

 

Slik han har kjørt i media virker det som målet hans hvertfal.

Lenke til kommentar

http://www.dagbladet.no/2012/05/29/sport/fotball/premier_league/eden_hazard/chelsea/21816943/

 

Som eg fryktet. Vanskelig å si om dette er noe hold i, men kan definitivt være noe av grunnen til at City meldte seg ut (brent seg før på Tevez) og United (SAF liker ikke slike skitne agenter)

 

Ikke en mann jeg vil ha i Chelsea, men vi får håpe noen forklarer ham hvor skapet skal stå...

Litt av grunnen til at eg tror han hadde hatt godt av en annen klubb. For Chelsea slår meg ikke som en klubb som gjør nettopp dette.... Samme med City igrunn.

Lenke til kommentar

http://www.dagbladet...elsea/21816943/

 

Som eg fryktet. Vanskelig å si om dette er noe hold i, men kan definitivt være noe av grunnen til at City meldte seg ut (brent seg før på Tevez) og United (SAF liker ikke slike skitne agenter)

 

Var dette det handlet om i ryktet om at Manchesterlagene hadde trukket seg fra kampen om Hazard. Tror ikke SAF lar seg presse av en agent på denne måten, som du sier har han allerede et anstrengt forhold til de.

 

Om det stemmer med £170k p/w til Hazard og £6 mill til agenten tror jeg ikke United var et reelt alternativ. Kagawa virker mye nærmere:

 

Kagawa to MUFC transfer is nearly completed. fee €15m rising to €22m. Sporting director Zorc: "some details tbc". (via Kicker)

Lenke til kommentar

Dersom det blir Hazard til Chelsea og Kagawa til ManUtd trur eg det er ManUtd som kjem klart best ut av det. Skulle veldig gjerne sett Kagawa i Arsenal, Hazard er eg ikkje sikker på om er verdt alt oppstyret. Sagaen med Hazard oppsummerer jo greitt alt som er galt med fotballen i dag. Kagawa kjem til å bli glitrande.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...