Jump to content

Leo_Khenir

Medlemmer
 • Content Count

  4945
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2248 :)

About Leo_Khenir

 • Birthday October 24

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hei! Feed the Beast sine modpacks utvider spillet voldsomt med flere ting å se etter. Disse finner du nå ved å legge til Minecraft i dine spill i Twitch-klienten (ja, samme som for streaming). Key features for modda Minecraft er: - Automatisere mining - Legger til flere dimensjoner og mye adventure-content Spillet tar altså bort mye av "mine"-delen av MineCraft og lar deg heller bruke tiden på å finne ut hva slags gear du trenger for å gjøre adventure-content.
 2. Du har sikkert funnet ut hva dette betydde nå? Mitt tilsvarende brev kom i dag =) Hehe, joda, det var sånn circa det jeg trodde. Ikke noe annet enn en helt vanlig HV-innkalling. Hvis du studerer så har du muligheten til å søke fritak. Det gjorde ikke jeg, og da endte jeg opp med to dager på Værnes garnison hvor jeg fikk utdelt utstyr og AG3. Fikk testa vernemaska og skutt sikkert 100-150 skudd. Og ikke minst: Fyllt opp hybelen med ting jeg sjeldent bruker. Hah, sånn ca som jeg forventet selv da. Nei, greia er at jeg er ferdig å studere (tok dem bare 5 år å finne ut det), så jeg må nok inn.
 3. Du har sikkert funnet ut hva dette betydde nå? Mitt tilsvarende brev kom i dag =)
 4. Skuddtakt er det norske ordet, eller litt enklere, hvor fort klarer våpenet å tømme magasinet på fullauto.
 5. "Beta" meg i ræva. Timesbegrensningen gjør at jeg føler dette mer som en demo for spesielt utvalgte, også det at ikke alle bygninger er tilgjengelige osv. ... Nå skal det sies at jeg elsker det. Garantert kjøp.
 6. Fikk min i går kveld, men plukka det ikke opp før en liten time siden (jobb i dag og greier). Venter et par timer før jeg prøver igjen, gitt.
 7. Joda, jeg bare lister opp et alternativ. Alle må ikke like det samme som deg.
 8. Og de kan betales for. Koster vel en 20-30 kroner tror jeg ($5 betalte jeg når jeg ikke gadd dra gjennom coop på PC etter å ha slitt meg gjennom det på Xbox).
 9. Inter - Torino søndag 2045 også, for de som heller vil se den fremfor Bilbao - Atletico.
 10. Countersniping med G3A3 med iron sights, underslung rail og heavy barrel er knallgøy. Sikt på scope glare, skyt en tre-fire ganger med semiauto, få 200m headshot bonus, vent på hatemail.
 11. Stemmer. Kampen før der igjen da, på Carrow Road. Den endte 3-0.
 12. Mjo, ser poenget ditt angående atmosfæren. Men som opprinnelig sagt, synes jeg de fyller tomrommet etter Harvey's ganske greit mtp stil, og maten var jo sabla god med masse bacon på burgeren, noe de færreste restauranter er gode på.
 13. Skyteren får kill'et, men den som blir revived får ingen deaths og laget hans får tilbake ticketen de mistet når han ble drept.
 14. Først og fremst må du vel ha den første vehicle service star for scout heli (dvs unlocked alt annet), og om du spiller på pc må du i tillegg trykke 2 (som for å velge secondary weapon) når du sitter i 4. setet.
×
×
 • Create New...