Gå til innhold

Red Dead Redemption-tråden


CypheroN

Anbefalte innlegg

Jeg har et par spørsmål ang. spillet.

Mulig det er kommet opp tidligere i tråden, men nå er det tross alt blitt til 60 sider her.

 

1. Jeg har "Limited Edition"-utgaven, og har dermed fått noe som heter War Horse.

Nå har jeg forøvrig tatt et oppdrag for hu Bonnie, hvor det ender opp med at jeg får den hingsten. Er dette da en "War horse"? Blir mine fremtidige hester til War Horse, eller er dette bare en hest?

 

2. Hvor finner man bjørner?

 

3. Ca hvor lang tid tar det før man kommer over på den lille delen i nord-øst? Der hvor The Great Plains er.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Cougars`ene er forresten noen jævler når man jakter. Er ikke akkurat mye man kan gjøre når en av de løper opp på deg bakfra.

Prøv den challengen som kommer etterhvert i multiplayer...Man skal drepe en viss jaguar, og for å gjøre det må man skyte ørten cougars først. Og det kommer selvsagt ørten mot deg samtidig. Ofte 5-6, og når man har skutt dem, kommer det 5-6 til...Alle er selvfølgelig hissige, og kommer som regel bakfra og dreper deg :p

Lenke til kommentar

I morgen skal Red Dead Redemption kjøpes! Gleder meg som en unge.

 

Satt hos en kompis og gamet fra klokka 00:00 til 06:00 (x360) Det ga absolutt mersmak.

 

Selv har jeg PS3 og siden jeg er mer vandt til kontrolleren på PS3 så vil jeg tro at det blir en enda større spillopplevelse enn jeg fikk på Xbox'en.

 

Noen tips eller ting jeg burde vite før jeg starer å spille? :blush:

Lenke til kommentar

Jeg har et par spørsmål ang. spillet.

Mulig det er kommet opp tidligere i tråden, men nå er det tross alt blitt til 60 sider her.

 

Hva med å bruke søkefunksjonen? Bla deg ned til "Søk i emnet" og skriv inn det du leter etter.

 

Noen tips eller ting jeg burde vite før jeg starer å spille? :blush:

 

Får du problemer, bruk søkefunksjonen først før du spør igjen. Jeg skjønner ikke helt hvorfor vi stadig for samme spørsmål om og om igjen i samme tråd, i tillegg til de som er kreative nok til å lage sin egen tråd for nøyaktig samme spørsmål "fordi de ikke fant en tråd om det". :roll: Kjøper du LE og får med kule ting som war horse, deadly assassin outfit og golden gun? Det gjorde veldig mange av oss andre også, så alt du trenger å vite om det er allerede svart flere ganger.

 

På den annen side hadde vi problemer med kopimaskinen på jobben. Den hadde stadig vekk blitt matet med en transparent, noe den ikke taklet. Transparenten kjørte seg fast, og fjotten sm matet den hadde stukket av som vanlig. Til slutt fikk jeg nok av å ordne kopimaskinen og satte en stor lapp med "Ikke bruk transparenter i kopimaskinen! De vil kjøre seg fast!" på veggen rett bak den. En time senere kom jeg tilbake til kopimaskinen og så den hadde blitt matet med en transparent som hadde kjørt seg fast. :ermm:

 

Men anyway,

 

- Du får lasso hos Bonnie i et oppdrag.

 

- Du bruker lasso til å fange hester, hunder, folk osv.

 

- Veldig mange folk slipper ammo, så fyr løs.

 

- Får du bounty kan du bli kvitt den på minst tre måter: Betal, bruk et av de bounty kortene eller gjør wanted quests. (de lappene med Wanted som henger på veggen.) Av og til blir en sheriff jaget av noen banditter. Hjelper du ham kan du miste en del av bountyen din, men ikke alltid. Tror det har noe å gjøre med hvordan du stopper dem. Skyter du sheriffen i knærne "ved en feiltagelse" og binder ham fordi du synes han så mistenkelig ut kan du faktisk få mer bounty. Forstå det de som kan... :ermm:

 

- Blir du jaget av flere banditter på en gang uten å ha tid til å sloss tilbake (f.eks om du prøver å levere en levende bounty) er det ofte svært effektivt å skyte hestene deres i stedet for dem. Hesten tryner, banditten ramler av og du kan ri videre i fred når du er utenfor rekkevidde. Det er spesielt ett oppdrag det var eneste grunnen til hvorfor jeg faktisk overlevde:

 

 

Seth ba meg kjøre en vogn til en gravplass, og en jevn strøm av idioter kom ridene etter oss. De kastet brannbomber og satte fyr på vogna, og siden det var så mange hadde jeg ikke sjanse til å stoppe dem. Jeg endte med å skyte hestene deres i stedet og ri som f... Klarte det til slutt, men slet litt.

 

Lenke til kommentar

For å gjøre spillet 100%, inkluderer det ALLE trophys eller er det bare på siden? Tror ikke det da, men aldri for dumt å spørre. Aldri vært en trophy hunter, så er ikke så inne på det der.

 

Lyst å fullføre 100% pga *de som har rundet det vet hvorfor*..

 

Noen som har fullført hele spillet?

Endret av TheKopKing89
Lenke til kommentar

Det er lenge siden jeg har vært så hekta. Går rundt på jobben og plystrer "The good, the bad, the ugly". Prater western med kollegaer som også har spillet og generelt bare koser meg med livet om dagen..

 

I går skjedde det igjen: "Nå skal vi ta noen missions og bli ferdig i mexico", men hva skjer? Random ditt, skyte fugler der og fange folk her. Stoooooooooooorkoser meg med dette. Og når jeg har runda det en gang i slutten av sommeren sånn som det ser ut nå, så skal jeg runde det igjen som ultimate good guy eller bad ass jævel. Tror jeg prøver sistnevnte først :):)

Lenke til kommentar

Har runda hovedstoryen, men har likevel masse igjen :)

Er det bare meg eller er det for lett å få tak i ammo? Bare spør fordi jeg ALDRI har behøvd å kjøpe noe.

Å måtte gå et sted for å kjøpe ammunisjon er det kjipeste jeg kan tenke meg i spill, så jeg føler ihvertfall ikke at det gjør noe. I multiplayer derimot...Starter med nesten ingenting, så må man leite som en gal etter et sted å fylle opp, også kommer det en faen og dreper deg, så sitter man nesten uten ammo igjen...Nytter jo ikke å gå på jakt med 25 skudd til sammen...

 

For å gjøre spillet 100%, inkluderer det ALLE trophys eller er det bare på siden? Tror ikke det da, men aldri for dumt å spørre. Aldri vært en trophy hunter, så er ikke så inne på det der.

 

Lyst å fullføre 100% pga *de som har rundet det vet hvorfor*..

 

Noen som har fullført hele spillet?

Trenger ikke trophies for å få 100% i spillet, nei. Det du trenger står på Social Club-sida til Rockstar. Jeg har 100%, og i motsetning til samtlige andre sandkassespill er det ikke kjipt å komme seg til 100. Det er faktisk like gøy som å følge historien, minst.

Endret av Dellers
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...