Jump to content

Christiαno

Medlemmer
 • Content Count

  2653
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Christiαno last won the day on July 7 2011

Christiαno had the most liked content!

Community Reputation

773 :)

About Christiαno

 • Birthday 07/11/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

20445 profile views
 1. Nei. Det er kun fordi alle starter på samme sted (Westfall/Barrens) i demoen. Det vil ikke være nødvendig når det kommer ut til sommeren og alle er spredt utover startområdene. Fra mmo-champion:
 2. Da vurderer jeg å forsøke meg med noe sånt: https://www.komplett.no/wishlist/shared/a04e7bdd-8820-4464-b0ce-cf2ea7d75910 Jeg bruker PCen hovedsakelig til spilling. Glemte å nevne det i starten.
 3. Takk for tips! Vil det da være en massiv fordel å vente med å oppgradere til seinere i år, eller kommer jeg mer eller mindre like godt ut av det ved å kjøpe i7-8700 (+Z370?) nå?
 4. Hei! PCen min har nå fylt 6 år og jeg føler det er på tide med en oppgradering, og jeg håper jeg kan få hjelp av noen som har litt mer peiling enn meg. Akkurat nå ser PCen slik ut: Cooler Master HAF 912 Plus Midi Tower ASUS P8Z68-V PRO/GEN3, Socket-1155 Corsair TX 650W PSU Intel Core i7-3770K Processor Cooler Master Hyper 212 Evo CPU Kjøler Corsair Vengeance DDR3 1600MHz 16GB CL9 ASUS GeForce GTX 1070 DUAL OC Prosessoren har holdt seg ved like i alle 6 årene uten problemer, men jeg føler den er det svakeste leddet i PCen min akkurat nå. Jeg vet at om jeg skal oppgradere prosessoren, må jeg også oppgradere hovedkortet, og det innebærer nok at jeg i tillegg må kjøpe nytt RAM. Har brukt noe tid på pcpartpicker for å finne oppgraderinger: og har kommet frem til dette: https://pcpartpicker.com/list/KwKCLJ Oppgraderingene er altså: ASUS P8Z68-V PRO/GEN3, Socket-1155 → ASUS ROG STRIX X470-I GAMING, Socket-AM4 Intel Core i7-3770K Processor → Intel Core i7-6700K Skylake Bundle Corsair Vengeance DDR3 1600MHz 16GB CL9 → Corsair Vengeance LPX DDR4 3000MHz 16GB +1 Samsung 860 EVO 250GB SSD Noen som har bedre forslag eller løsninger som er åpenbart mer kostnadseffektive? Det må nevnes budsjettet ikke er så veldig stramt, med mindre det går veldig mye mer over det jeg allerede har planlagt. (Ønskeliste på Komplett) Setter stor pris på hjelp, takk på forhånd!
 5. Det står ingenting foreløpig, bare at jeg har fått tilbud om studieplass og jeg kan takke ja eller nei.
 6. Jøss. jeg har faktisk fått svar. Årsstudium da, hvis det har noe å si.
 7. Det var det jeg fryktet. Jeg har allerede ny kjøler og den er allerede overklokket, men temperaturene er fortsatt for høye. CPUen har nok ikke så veldig mye levetid igjen. Den er jo ganske gammel, så det er kanskje ikke så overraskende. Da ser det ut som om det blir en større oppgradering. Takk for hjelpen
 8. Hei! Jeg har en CPU som nærmer seg 6 år gammel, og jeg merker at den begynner å gå ned på ytelse og opp på temperatur. Jeg har allerede byttet kjølepasta, uten at det gjorde noen stor forskjell. Jeg tenkte derfor at det var på tide med en ny CPU. Problemet er at jeg sliter med å finne noen med 1155-socket. Håper det er noen som har noen tips om hva jeg kan gjøre. Dette er systemet på nåværende tidspunkt: Intel® Core i7-3770K Processor ASUS P8Z68-V PRO/GEN3, Socket-1155 MSI GeForce GTX 970 Gaming 4GB Corsair TX V2 650W PSU Corsair Vengeance DDR3 1600MHz 16GB CL9 Takk på forhånd
 9. Skal du ta med Færøyene må du også ta med Grønland synes jeg Jeg tror ikke vi har like mye til felles med Grønland som med Færøyene, men hvorfor ikke!
 10. Hvilket land foretrekker dere å anse som Norges «bestevenn», fra et politisk, historisk og kulturmessig synspunkt? Det er klart at vi er populære i vennegjengen Norden, og at vi til gjengjeld er glade i alle de andre nordiske landene, men hvem vil dere si står oss nærmest? Sverige var ikke mye til hjelp under andre verdenskrig, og Danmark undertrykte oss og holdt oss som slaver i 400 år, en skjebne vi delte med Island. (Det er jo en grunn til at det heter «400-årsnatten»). Finland har vi aldri hatt noen konflikter eller større uenigheter med, og islendinger er jo mer eller mindre vårt eget kjøtt og blod. Hva tenker dere? Færøyene er ennå ikke er uavhengige fra Danmark, men siden det ligger såpass nærme og språket til en viss grad er likt norsk ville det være galt å ekskludere dem fullstendig.
 11. Fikk lyst på Peppes takket være denne tråden, bestilte nettopp en pizza.
 12. Jeg holder på med en oppgave i obligasjonsrett nå og lurer på om noen kan hjelpe meg med et raskt spørsmål. Jeg har fått en dom, og med utgangspunkt i den skal jeg bl.a. redegjøre for forholdet mellom kontraktsregulering og bakgrunnsretten. Vil kontraktsregulering si at spørsmål løses etter ordlyden i kontrakten i seg selv, mens bakgrunnsretten (deklaratoriske lover) kommer inn på spørsmål der kontrakten er taus eller ikke regulerer? edit: Fant det ut
 13. Jeg har opplevd det samme selv den siste tiden. Ikke noe veldig unormalt ved hva som bruker batteriet heller. Cellestandby 25 % Android-system 16 % Android OS 11 % Enhet uvirksom 10 % Google-tjenester 10 % Facebook 7 % Skype 7 %
×
×
 • Create New...