Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Med et stort forbehold om at denne dealen fortsatt kan gå til helvete: 

Jeg tror det vil bli en veldig bra signering, han er akkurat det vi trenger. Flere spillere fra portugisisk liga som har tatt nivået bra de siste årene, ref Wolves. Visstnok er han en jordnær, topp fyr også. 

Bare ikke ha skyhøye forventninger om at han skal levere umiddelbart og jevnt bra fra dag én. Vi har fortsatt store mangler i laget uten Pogba, Rashford, McTominay og resten av gjengen som begynner å bli utslitt. Forhåpentligvis kan denne dealen bli klar allerede i morgen, sånn at han er med troppen på lørdag mot Wolves. 

Lenke til kommentar

Når Lingard og Andreas får tillit gang på gang så får en håpe at Bruno også får muligheten til å tilpasse seg ligaen.

Jeg venter på beskjed fra klubben om at han ikke var 100% motivert og derfor trakk de seg. Vi hadde vel 2-3 slike i sommer?

Om det er reelt at Barcelona har bud inne på han også så er vel sjansene fortsatt stor for at han heller ender der.

Lenke til kommentar
fox skrev (20 minutter siden):

Endelig for ManU, men det har blitt strukket litt for langt. Woodgate skulle ha handlet det raskere, dvs fått det fikset for en måned siden.

Det frikjenner på ingen måte Judge/Woodward/styret nei. Bruno eller en annen midtbanespiller burde helst vært klar i sommer, og de har nå hatt mange måneder å forhandle på. Sporting ville alltid drøye det lengst mulig siden de er i økonomiske problemer, men Uniteds sesong kunne sett en del bedre ut hvis det ikke drøyde helt til nå. 

Ikke minst trengs det flere signeringer enn bare eventuelt Bruno. Det er en tynn tropp selv om alle skulle være friske.

Lenke til kommentar
Sexylubb1 skrev (20 minutter siden):

Nå er ikke min spansk bedre enn erfaring fra noen sydenturer til Granca, men skriver ikke Martinez at det er 55 mill + 25 mill i klausuler? 

Altså 10 mill mer enn det media mente Levy forhandlet om? 

De fleste journalister melder mellom 8-12.5 millioner euro i klausuler. Skal man gå ut fra den mest troverdige, Simon Peach i BBC, er det 55m + 8.5m euro, altså totalt 63,5m totalt hvis alle klausuler skulle oppfylles. 

Vet ikke hva media (eller hvilke medier) skrev om Levy og Spurs sine forhandlinger men det er jo veldig mange variabler, som hvor mye som betales up front, over hvor lang periode betalingen skal skje, på hvilken måte betalingen skal skje, eventuelle prosenter ved videresalg etc. En stor overgangssum betales sjelden/aldri med én gang. Alt dette påvirker hovedsummen og sikkert størrelsen på klausulene også.

EDIT: Simon Stone (BBC) slenger seg også på her:

 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

"Here we go!" fra Romano er så godt som offisiell bekreftelse ja :)

Bare medical eller noe helt uforutsett som kan stoppe det nå. Er egentlig bare å vente på pressemelding og bilder i United-drakt. Blir overrasket om de rekker alt før i morgen, men kanskje han dukker opp på tribunen i kveld!

-

Daily Mail og Sky hevder at Rojo blir utlånt til Estudiantes resten av sesongen, og at han forsvinner permanent til sommeren. Han er fortsatt skadet. 

Virker som en bra deal det synes jeg, så lenge Tuanzebe kommer tilbake snart som antatt og Bailly holder seg skadefri.

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Paul Pogba vil få tillatelse til å forlate United i sommer langt billigere enn de 150 millioner pundene som United i utgangspunktet ønsket. Etter at Bruno Fernandes-overgangen er i boks, vil United  selge den franske midtbanespilleren når sommervinduet åpner, melder Neil Custis

 

Lenke til kommentar

Rondon er jeg veldig svak for, alltid digga han. Hadde vært positiv til å ta han på lån som en nødløsning frem til sommeren, uten at jeg vet helt hva slags form han er i nå. Han tilbyr noe annet enn de vi har med fysikken og luftstyrken sin. Synes det er viktig at en sånn kort nødløsning er en "bra fyr" også. Spillere som er positive og som alle liker når de kommer inn for en kort periode. 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Det er kanskje ikke heeeelt kjørt for King enda, selv om det er usannsynlig:

Er ikke negativ til King, men skadehistorikken hans skremmer meg litt. Han er en veldig god spiss som fortjener å spille på et bedre lag enn Bournemouth, spørsmålet er om han er god nok for oss. Hvis han kan godta å være alternativ fra benk så er jeg ganske positiv. Han er bedre til å holde opp ballen og er sterkere enn Martial. 

Fra pressekonferansen med Ole nå:

 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...